Thursday, April 21, 2011

Induksi Kumpulan II - Part 1

 Dimulakan dengan sesi sebelum berkenalan,setiap orang dengan hal tersendiri.. Masing2.. Hehe.. Ada pula rakan2 yang memang datang sejoli,sibuk dengan urusan masing2.. Hm,1 of my favourite activity during the course was,Phonetographing.. yeah..  Of coz,it is for Our Phonetography but,that was 1st thing I've done there at Cherating.. Hehe..
Memang best.. Banyak sangat kenangan..
<< Yang ni hari terakhir peserta Model Khusus berada bersama kami.. Hm,so,ambik la gambar beramai2..
Masing2 dengan gaya tersendiri..
Tuan punya kamera dok blakang,tak nampak langsung..
Hahaha.. Kesian..



Ahhh,ni muka2 sebelum kembara.. Kumpulan saya.. Hehehe.. Xda berapa nampak tu bendera,tapi logo Kancil ba tu.. Hehehe.... >>>







 << Masa Untuk begambar formal.. Macam apa ja sa rasa time sini ni.. Hehehe...







 Ahh.. ni pula group geng sa.. Juara.. Tu necktie kuning tu.. hahaha.. itu ja sa mampu kasi pinjam dia.. .. >>>







 << Ah,ni kumpulan yang paling gila begambar.. Persona... hahaha.. Kena cop oleh urusetia minggu pertama.. :-p...







 Ah,ni kumpulan Exora.. Huahuahua.. Ni kumpulan yang nampak gempak tapi x menang2.. (No offense k.. :-p) ......>>>







<< Ni kancil x Skema.. ah.. ni baru jiwa saya.. hahaha.. Feeling baik punya kalau ambil gambar.. :-p








 Sang Penyu datang bertelur.. Hehehe.. Ni semua orang kerumun dia.. Sian dia.. siap nangis lagi.. (Padahal memang habit dia pun).. Hehehe.. Thanks Mama Penyu..............                         >>>>






 Dan ni la para pembuli penyu... Kejam.. Sangat kejam mereka ini.. Hehehe.. Sibuk nak ambik gambar.. Mama Penyu nak balik laut pun,diorang sibuk nak kejar.. Hahaha...




Anyway,ada banyak lagi untuk di share,tapi,relax yeah.. Esok,update yang terbaru lagi.. Thanks kawan2.. Thanks kerana kita dapat berkongsi kepala dalam masa 2 minggu.. Naik gila sama2,buat kerja sama2.. And thanks kerana ajar saya semula apa itu istilah MEMPERCAYAI.. hehehe.. ^_^.v...

by ©eXYanne Collection

Related Post



2 hacking script:

DiDa Licious said...

hi!
sy pun baru balik dr kursus d Cherating...nice place kan!..x smpat amik gambar abis jadual pack btl bah!

exyanne said...

DIda,ko kursus apa?? Hehehe.. Nice Place juga la,tapi kalau mo cakap cantik,banyak lagi tempat cantik di Sabah.. Hehehe.. ^_^.v.. Dia punya pantai macam pantai di kampung sa,trus sa rindu ni mo balik.. Hahaha..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..