Tuesday, July 26, 2011

Bloglist si Aki


Hi semua.. Perasankah anda dengan sedikit perubahan kepada bloglist si Aki.. Kalau sebelum ini,si Aki punya bloglist,hanya ada Ahli Karut Hebat (yang mana terdiri daripada semua Blog yang difollow si Aki.. ^_^.v..)!! namun,sekarang,terdapat sedikit perubahan.. Iaitu penambahan Kaki Karut Tersohor!!

Apa?? Tidak tahu di mana?? Ok,sila lihat sidebar sebelah kanan,di bawah iklan Nuffnang yang si Aki pasti,anda baru sahaja klik sebagai tanda support sama si Aki (terima kasih.. hahaha..) 


Setakat ini,si Aki meletakkan beberapa blog di dalam bloglist tersebut.. Dan mereka ini adalah pengunjung (KAKI KARUT TERHEBAT) tetap si Aki!! Terima Kasih semua.. Ok,mari kita lihat..


http://azeanthy.blogspot.com/
http://duniadyeha.blogspot.com/
http://nana-eddy.blogspot.com/
http://ashgive.blogspot.com/
http://nunuijoe.blogspot.com/
http://nowrizmars.blogspot.com/
http://gegyrle.blogspot.com/
http://tulusdarihati.com/
http://oyenisme.blogspot.com/
http://www.cinoi.com/
http://anne-nurain.blogspot.com/
http://timvsaedlex.blogspot.com/
http://www.echaaa.com/
http://bungasepet.blogspot.com/
http://www.gunaqz.com/
http://www.emynadira.com/
http://www.beatyjohn.com/
http://wakidditamabaraitditapa.blogspot.com/
http://liliejohn.blogspot.com/
http://www.wsbmania.com/
http://merahduniamira.blogspot.com/
http://gambarlawak.com/
http://didamumin.blogspot.com/
http://www.mummynemo.com/
http://wencykewt.blogspot.com/
http://karlraparis.blogspot.com/
http://walktoremembersomeone.blogspot.com/


Ok,setakat ini,ini merupakan bloglist Kaki Karut Tersohor,di mana top 10 new recent poster akan berada di dalam bloglist ini.. Maksudnya,siapa rajin update,memang duduk di atas.. Hehehe..

So,siapa pengunjung tetap yang tiada dalam list sini,sila bagitau si Aki ah?? Jangan lupa tinggalkan link di sini.. ^_^.v.. n Bloglist ni,khas untuk pengkomen tegar si Aki.. siap ada snippet Gambar lagi.. ^_^.v..

Bagaimana untuk menjadi Bloglist si Aki??

1. Pastikan si Aki follow blog kamurang..
2. Rajin2kan menunjuk kehadiran anda di Zon Karut..

Maka,anda akan secara automatiknya akan masuk ke dalam bloglist ini.. ^_^.v.. Hehehe.. Silakan bertanya kepada Kaki Karut Tersohor ini,berapakah sumbangan Traffic dari Blog si Aki kepada mereka setiap hari.. ^_^.v..


Aki : Malam ni nak Upload gambar MAFIA!! Hahaha..

by ©eXYanne Collection

Related Post



25 hacking script:

Anne Nurain said...

yess!!
belog ku ada.. kikiki..
thanks Aki..
nnt slalu2 datang cni lagi.. hehe..

echaRierie said...

astaga Aki !!!~
sa dtg2 sini blog ko rupanya sa blm folo =.="
aduyaii..kesiannya sa..sa nda prsn..hahaha..

btw, thank you nama sa ada..
and blog ko mmg dlm bloglist sa sdh..itu ari lg..haha ~

Azeanthy Paiman said...

waaa...bangga nya sy!!sdh la tangga teratas...haha....


special edition ka tu aki??anyway,mana sudah gmbar2 ko ni?..mau tgok bah..

~KLaRaPaRiS~ said...

banyak blog best2 di atas :D

Mixhedryanson said...

Knp saya tiada? hahaha :P

nowriz said...

awww.. terharu sy... sy baru 3 bulan berblog.. sy suda tersenarai... thank u very much aki!

ter-paksa la sy spend ko gula2 kupi-o ni kan3x.. hihihi.. :p

Yen said...

haha..terbaik la aki..

Aki said...

Nang : Pengunjung tetap wajib ada.. ^_^.v.. Hehehe..

Aki said...

echaa : tia kisah ba tu.. hehe.. yang penting,c Aki sudah follow blog ko.. ^_^.v..

Aki said...

Kak Yan : Hehehe.. paling senang ingat kan.. ^_^.v..

Aki said...

Klaraparis : Eh,ko pun slalu melawat juga tu.. ^_^.v..

Aki said...

MIxxxx : Ahh.. sa lupa.. sori.. hehehe.. ada sudah ba.. ^_^.v..

Aki said...

kak nor : Hm,saya yang ptut berbangga dapat kasi list ko kak.. ^_^.v..

Aki said...

Yen : Ko ngam tu.. ^_^.v..

beaty said...

ada juga sa sana owh aki...waw mcm sa bangga pula ni ada tersohor kan..

Aki said...

kalau ko wajib beaty.. ko tengok,kaki komen tertinggi pun,kau juga.. ^_^.v..

misya mialen said...

maka, bunga dan sepet pun ada;D tq very much aki yg ensem.^_^. maka, jgn risua, blogmu sentiasa sllu diserang hendap ;D

Aki said...

kak Misya : Hehehe. wajib,kakak kan pembaca setia.. ^_^.v.. harus ada penghargaan untuk itu.. ^_^.v..

Yvonne Iman Felicianus said...

lama nda p mengarut tpt si aki.sia kembali aki :P

nunui Joe said...

eh boleh sudah komen. hehehe. Uiyoo ada nama sy! ^__^ *lompat-lompat gembira. Terima kasih c aki! ^^

ABU said...

blog aku ada..tenkiu la aki..:)

Dida LiciouS said...

Aki...*sambil shy-shy cat*

STANDING OVATION!!!
(tiba-tiba...hehehe)

Aemy Shamy said...

Hey buddy welcome back!! OMG punya lama ko hilang..haha! Then, balik ja trus kasi masuk nama sy dlm list..wahhhh!!! You're so sweet! Haha. Thanks, Aki...!! ^^
Terharu oh sy. Ahaha.
Keep on blogging k, kasi ramai2 lg dlm bloglist tu baru meriah..heeee ^^

Elih Japahar said...

Aki, kasi masuk blog sy buli kah?..hehe

Eryati said...

pigi tinguk juga wlupun x dlm list..ekekekk

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..