Friday, July 22, 2011

Malaysia VS Chelsea

Yeah!! Untuk pertama kalinya,si Aki pegi Stadium Nasional Bukit Jalil!! bagi menonton di antara Pasukan Kemegahan kita, Malaysia Team!! menentang Chelsea FC!!
Untung kan Malaysia tahun ni.. ^_^.v..

Si Aki sangat bersemangat untuk datang sebab :
1. Chelsea adalah Pasukan BPL Kegemaran si Aki!! ^_^.v..
2. si Aki dapat 2 tiket FREE!! (thanks Qurra)

No komen pasal perlawanan,just mo share gambar sikit2 ja.. ^_^.v.. Hehehe..
Nanti si Aki akan buat sedikit review pasal perlawanan itu ya!!
 
So,ini antara gambar2 yang si Aki berjaya tangkap dan ditangkap.. ^_^.v.. Hehehe.. (sori,kamera kurang berkualiti,tida sempat curi DSLR.. ^_^.v..)



Aksi sebelum bergerak masuk
^_^.v.. We Are Malasia Blue Army!!
Antara gerai2 yang ada di luar stadium.. Cari Bendera Malaysia!
Sedikit Untuk Phonetography!! ^_^.v..
Tiket Free yang dimaksudkan!!
Para Peminat berbaris seawal jam 3.30pm.. Gate buka jam 6 pm
Keadaan Stadium 2 1/2 jam sebelum perlawanan.. 6.15 pm
Ok,Chelsea Flag yang ada di setiap kerusi di Stadium..

Cantik kan Stadium Nasional kita.. ^_^.v..
Stamford the Lion!!
Aktiviti Pemanasan Badan 30 minit sebelum perlawanan
Keadaan Stadium yang sudah penuh di Green Gate!!
Di Sebelah Red Gate!!
Kesebelasan Chelsea separuh masa pertama
Perlawanan Bermula!!
Penyokong yang tidak pernah diam!!
Muka mau balik rumah!! ^_^.v.. Hahaha..

Apapun,menonton secara LIVE,masa perlawanan terasa agak singkat.. Hehehe..

Aki : Hilang Suara.. ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



14 hacking script:

Azeanthy Paiman said...

huh,klu sy d sana time tu,lama sdh sy dtg masuk stadium tu aki...

anyway,mntap jg pasukan dr Malaysia,Chelsea menang penalty sja..how strong they are.=)

Hybrid Technologies said...

kalo saya main utk m'sia mesti menang.. adeh..

fazrulnoor said...

gila debab muka kau rexs..pigi kerja la rexs..stadium saja kau pigi..hahahahahha...

dihadiha said...

waaaaaa bestnyaaaa!
sa tgk mamak ja.
tapi sa sokong msia ;p

Wency Elizabeth Jelson said...

sa rindu si Torres di Liverpool.. malas sa tnguk di main di Chelsea..heheh.. jgn marah.. :P

♥ Connie . said...

AKI YG GUMUKKKKKKKKK !!. AHAHA, NASIB ADA GOAL ! GO BLUES :D

nowriz said...

walaupun sy bukan peminat chelsea.. tapi sy jealous oo.. macam best pula...

rugi pula sy tia tengok semalam.. dengar orang sebelah rumah bersorak seja..

sy bergaduh channel sama adik sy yang kecik... huhu...

Kian Fai said...

hahaha I saw the refree mis-judge the goal la haiz :)

Beatrice Bianus said...

komon aki....napaitu smua pkai bju chel? haha

Fadzmie Mohamad said...

Tu bendera tu memang dikasi free di setiap bangku ka tu? Macam gembira betul oh saya tengok gambar2 ko ni. Hehe.

ken said...

so awesome ah.. saya ada tickets, tapi tak pergi :P

nawal addina said...

bola -.-'

ahha XD

Aemy Shamy said...

Waaa beznya ko Aki, dpt tgk favorite team secara live..hehe..ni baru la semangat kesukanan! ^^
msti best tu kan teriak2 sana..klu teriak2 d rumah dpn tv mcm apa ja :p ahhaha..

hazz death said...

huhu... tringin sgt owhh mo tinguk live jgk... huhuhu.
hai hai hai aki... mlwt blog ko jap r?.. hehe

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..