Monday, March 7, 2011

Kursus STAAD PRO 2005

 Amboi,rupanya kursus 3 hari..
Matai..
Kursus untuk software STAAD PRO 2005,digunakan untuk design
load untuk structure.. and TOTALLY,
I CAN'T even understand a THING!!..
Hm,bak kata kawn2 saya,
cukup masa,MAKAN!!.. haha..
^_^.v..


by ©eXYanne Collection

Related Post



9 hacking script:

miss raihan said...

hwahwahwa...
time makan tu yg best yek t-rex?

qaseh johanna said...

dah kenyang..sambung chat blk..hihi

suzie shazana said...

rex ko ada teramik air susu coklat sya ka???

exyanne said...

Raihan : Mestilah.bab2 makan tu yang paling best

Mimi : jom,aku dah ngantuk,eh,da time nak makan lagi la..

Suzie : Amboi,kalau aku nak,aku minta la.. Sesedap ati dier je tuduh.. ni yang nak nangis ni.. T_T.v.. Haha.. Takde Suzi,tak tau pula ngko ade susu coklat,kalau aku tau,dah lama aku bedal,tapi,memang tak tau pun.. So,sila tuduh orang lain.. Hahaha.. ^_^.v..

suzie shazana said...

he..he...jgn kau terasa rex aku tanya aje....

exyanne said...

Haha.. takde,saje je..

fazrul arzahan said...

hahahah..knp la rexs dituduh kerana makanan

exyanne said...

ape nak buat Rul,nasib badan.. hehe..

Anonymous said...

kt mane nk dpt kursus2 mcm ni? anjuran jkr ke?

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..