Monday, July 18, 2011

Sakit? Tak.. Sakit pun sikit saja..

Wah.. Tajuk macam kontroversi ja kan?? haha..  Ok.. kenapa tajuk dia macam tu.. Sila baca sampai habis ah.. ^_^.v..

Siapa pernah main paintball??!! ^_^.v.. Rata2 yang baca ni semua angguk2 kan?? (pandai2 saja ko sana Aki) Haha.. Hm,mestilah.. Best tu.. Siapa penggila Counter Strike macam si Aki,mesti suka paintball..

Tapi,yang perempuan tu,mesti ada yang mengadu.. SAKIT la.. yalah.. sebab tekanan angin dari tu senapang paintball,sangat kuat.. Even ada yang pernah terluka main Paintball..

Err,apa pula kaitan main Paintball dengan  ni entri?? Ok,ada sesuatu yang perlu di share di sini.. Hahaha..

 Kelmarin (Ahad 17/7/2011) Nuffnang Bloggers dan Milk a Deal (aiya,yang promosi Nuffnang tu la) buat satu aktiviti di kalangan blogger.. Salah seorang ahli komuniti tu, Nana-Eddy, ajak la kawan si Aki,dan kawan si Aki ajak la si Aki (lupakan hal yang pusing2 ni.. Haha).. 

Dan kami pergi main LASER TAG ! ! !.. di.....
Unit K-14-1, Jalan Multimedia 7/AH,
Citypark, I-City, 40000 Shah Alam,
Selangor.

Ok,bingung?? Nanti si Aki explain.. ^_^.v.. Hehehe..

Laser Tag merupakan satu sukan yang masih agak baru di Malaysia.. Permainan ini serupa seperti Paintball,namun,dalam Laser Tag,anda boleh melupakan kesakitan dan kepanasan dalam Paintball..

Ya,para penggila Paintball,macam si Aki,sememangnya tidak kisah dengan semua kesakitan itu.. Yang Penting,ENJOY.. tapi,macam mana pula dengan mereka yang kurang berminat dengan semua itu??

Dalam Laser Tag,kesakitan hanya akan dirasai apabila Pasukan anda KALAH!! ^_^.v.. Hahaha..

Ok,berminat untuk mengetahui Lebih lanjut tentang ini.. Sila tunggu post berikut lewat petang ini.. Hahaha.. Apa2 pun.. Tunggu dan Lihat!! ^_^.v..

semua gambar dikreditkan kepada IsaccTan.net  ^_^.v..


Aki : Eksaited macam Kuda Kayu!! Hahaha..

by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

Chii said...

Lasertag! Game fav si Barney (How I Met Your Mother) ni kan?

nunui Joe said...

yg main dalam gelap-gelap kaitu? ooo. Abg saya luka2 oh main paintball. adess

kay masingan said...

siuk ka main ni????

Aki said...

Chii : Ya!! Tepat skali.. Hehe..

Aki said...

nunui : Ya,ini lah tu men dalam galap2.. haha..

Aki said...

kay : ya,kepada perempuan2 yang takut sakit,tapi mau cuba main tembak2,ah,ni la game paling sesuai.. Haha..

Mixhedryanson said...

Apa kes??

Aki said...

apa yang apa kes ni Mix?? ko ada baca ka ni?? Hahaha..

nowriz said...

sy bulum dengar lagi orang main ni barang d kk..

(adess! komen sy ni.. sekali baca.. rasa2 macam gengster pula..)

Aki said...

kak Nor : Hahaha.. memang pun,sebab belum ada lagi.. ni pun baru 1 di Malaysia..

Aemy Shamy said...

Ohh ini pula :p hehehe...baru sy tau...okeh ignore my previous comment aa :p
beznya...klu ada cni mebi sy p tu...

beaty said...

ala aki sa x tau pasal ni owh..heheheh

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..