Monday, August 1, 2011

Siapa Berani Bagi??


Hi kawan2.. Hehehe.. Di sini si Aki ada satu request..

Memandangkan kewujudan blog ini adalah untuk berkongsi,maka di sini,si Aki ingin berkongsi pendapat dengan anda pula!! ^_^.v.. Apa kata anda??

OK,apa yang si Aki mau,anda komen seikhlas hati,mengenai blog si Aki ini.. Komen,Kritikan,Kutukan adalah amat dialu-alukan sama sekali..

Apa yang perlu anda Komen,Kritik,Kutuk adalah :

1. Interface Blog.. Maksudnya,rupa secara luaran..
2. Isi blog (tapi rasanya,yang ini memang hak si Aki kan,cuma komen masi diterima)
3. Apa yang perlu ada atau perlu dihapuskan di dalam blog ini..

Rasanya itu saja,anda boleh tambah sendiri komen anda,apa yang anda rasa anda perlukan di sini.. Ya lah,sememangnya ini adalah blog si Aki,tetapi yang membacanya,adalah anda sekalian.. Jadi,wajar sekiranya kalau si Aki meminta pendapat kamu semua demi kebaikan kita bersama.. Hehe.. Terima Kasih banyak-banyak..

Jadi,SIAPA BERANI BAGI dan APA KATA SURVEY ? ? ? ? ?


Aki : Header akan ditukar dalam beberapa hari ini.. Mau pakai yang botak!!

by ©eXYanne Collection

Related Post



23 hacking script:

beaty said...

aki..okey sudah ko punya blog ni..tapi nanti kan tu header baru ko ko kasi yang pixel rendah sikit supaya dia x lmbt loading..ni la ni kalau pakai line yang sot2 susa mau load..lain2 okey semua..cuba gia kasi terai yang warna terang punya theme..

fazrulnoor said...

saya mau komen sama kau punya muka la aki..sa rasa muka kau perlu di baiki lagi. sa rasa mau hantam saja tgk muka kau. kasi taruk bedak bnyak2..itu saja. yang lain nda payah ubah

Aemy Shamy said...

Aki, sy setuju ngan Beaty, klu sy masuk blog ko mcm slow ckit mau loading, ckit ja la..tp x jd mslh pun bg sy, sy kan penyabar..hahhaa..jk! (pdhl blog sy sendiri pun lmbt loading..ka internet sy yg slow ni.. :p)

overall ok bah blog ko, sy suka..simple & menarik :)
tp sy cabar ko buang tu nuffnang..hahaha..x ba ^^

Beatrice Bianus said...

okey apa......

Anne Nurain said...

okehh jak pn belog ko ni aki..
tp skali skala tukar la background, mcm tiada semangat ja klu itam ni..
ni cuma pndapt ku ja la, aku kn suka tgk yg kalerpul.. kikiki...

Dida LiciouS said...

try gia kaler terang instead of kaler itam kalau tu background, kalau pengisian blog..superb suda ba...;)

Haryati Molly @ Tunung said...

sa rasa okay suda ko punya blog ni. Tapi mcm dorg ckp tu header lambat sikit loading. Fonts & background punya color okay tapi kalu kasi tukar yg ceria sikit lagi ok la..
itu saja yg terlintas di otak..

P/S: komen mcm expert kunun padahal sia yg paling 'basug' kalu pasal blog punya design..hihihi

echaRierie said...

wahh..sy ndada komen..sbb internet sy pun mmg lmbb skrg ni overlimit tp still cpt loading..
ntahla ikut mood kali line ni..hahaha..

nunui Joe said...

Saya rasa komen fazrulnor palinglah lucu. Haha. Ok pasal blog ko ni erm saya rasa yang di tepi-tepi blog ko ni macam banyak betul widget ko ni. Saya pakai streamyx laju la, kalau broadband mgkali lambat sikit. Erm sama yang warna font ko. Macam saya rasa banyak warna. Terus pening kapla saya. haha. Nasib ko punya entry warna kuning ja tidak warna warni. hehehe. Sekian saja. ^^,

dihadiha said...

kejam lah abg fazrul punye comment
POYO! hahahahahahaha

pertama :
rex, bg sy ada 3 column pening kepala.

kedua :
kemudian tukar tempat badge taruk tepi lah, snang tak payah scroll bawah.

ketiga :
header kamu teda lawa, org lain punya header lawa2 kamu buat huhuhuhuhu

sekadar comment yg kamu mahu

Yvonne Iman Felicianus said...

Saya okay seja kalau belog mr.AKI..isi2 pun siok mo baca.kalo stress bole baca bikin ketawa saturang2... nice suda bha AKI...

hazz death said...

trus trg aku rsa dlm di lema bla mo komen2 psl design blog ni.. haha... sbb ak rsa blog nie kdg2 cool jgk, sbb len dpd yg len.. (simple tp colorful..haha )
tp dlm msa yg sma nmpk mcm kosong tp crowded.. haha.. xtw la pa sda aku mngarut nih..
.. pa2 pun ak xsbar tunggu ko pnya hsil idea yg baru mngenai template blog ko ni.. ^_^

Elih Japahar said...

Inda da komen yg perlu bai ni cuma sama dgn rakan2 lain juga..tambahan, gelap sikit dalam sini, kasi lampu sikit :) kasi cantik tu header sbb mcm tersirit muka kau tu ahahaha...

Wency Jelson said...

hahaa..lucu oh komen si fazrulnoor..kah3.. bah. aki sa rasa kan tu header mengkali ar mau kena ubah sikit..hehehhe..

Azeanthy Paiman said...

mm..apa mau komen yaa...sy rasa okey sdh blog ko ni aki...suma okey....nothing to change bah..

lilies.john said...

blog ok... kekeke..
teruskan mempost post2 yg best.. kekeke

Diary oF Mine said...

to be honest, aki punya blog ni menyedihkan!!! menyedihkan sebab busuk... hehehe.. post smua ohsem.... smua best... suka baca... perlu baiki kewangian blog ni lg k aki??? :P

misya mialen said...

Pdpt sy, so far , ok ni blog, klu sy loading senang pula wlupun guna broadband. cuma, klu blh aki gunalah kaler yg terang sikit. tukar la warna hitam pi warna blue ka atau warna krim. hehehe. tidaklah aku rasa macam sedih tengok ni blog.;D btw, content blog bagus punya;D

saveqmm said...

ok la ni aki..ahhaha..yg penting ko memang spesial la..bukan OKU..jangan salah faham..muahahahaha...

aq x terer ni pasal edit mengedit,,,
cuma satu je letak la link saya kat sidebar tuh..muaahaha..ni optional la..x juak mesti..

ok sudahla kau aki mengarut,...

edthomas said...

memandangkan c aki tnya brani ka teda..sy pun mna mau kalah..heheh.. 1 ja la sy mau komen..AWESOME..cukup ganas!!

Armstrong said...

Sia suka blog header ko... antara semua header sia nampak, ko punya paling bold and mantap ;)

kay masingan said...

wah layout baru lagi..
aki jujurnya blog ko ini bagi saya bagus dan mempunyai unsur2 kelucuan dalam setiap entry ko..
tapi header terbaru inilah yang paling cantik...tapi antara banyak muka yang ko letak kan di header tu sia paling suka gaya rambut alfro ko...

kasi pinjam sia tu rambut ah aki..hehe
teruskan berblogging ah aki...:)

Pink Diva™ said...

Aduh sakit perut ku ketawa gara2 komen si fazrolnor tue vha. . .Huhuhu

So far,entri mang funny abis..cuma looks dull for the background.kasik ceria sikit dik. .

Btw,congrats for the BOTM winning.

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..