Tuesday, August 2, 2011

Pengubahsuaian Kritikal


Ok,post semalam yang INI telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan..

Terima Kasih semua kawan2 yang memberi komen.. Jadi,si Aki telah pun membuat sedikit perubahan kepada rupa Zon si AKI Karut yang si Aki pasti,pembaca-pembaca setia mesti tahu perubahan apa..

Hm,semua komen agak bernas,sini ada sedikit capture..


klik untuk lebih menjiwai

klik untuk lebih menjiwai

klik untuk lebih menjiwai
Yeah,itu sedikit sebanyak komen2 mereka.. Jika anda ingin ke blog mereka,anda boleh cari mereka di ruangan "Antara Kaki Karut Yang Harus Dilawat Semula" yang ada di sebelah kanan blog ini.. Mereka merupakan  pengkomen tegar dan setia blog ini.. (sila lupakan komen daripada Fazrulnoor.. Hahaha)

Dan setelah beberapa pengubahsuaian,c Aki menerima respon ini..
Add caption
Yeah.. terima kasih kepada mereka2 yang terlibat.. ^_^.v..

Di sini juga,diumumkan c Aki baru saja melancarkan......

klik untuk lebih menjiwai

Yeah.. Facebook Like button untuk Zon si AKI Karut dan juga Twitter button.. ^_^.v.. Maka,lebih senang la kita berhubung kelak.. Sila follow dan like jika anda sudi.. Butang terdapat di kanan atas blog ini.. ^_^.v..

Terima Kasih Banyak-banyak sekali lagi kepada semua pembaca yang terus menghidupkan blog ini.. ^_^.v..


Aki : Berhempas pulas selama 4-5 jam untuk header.. Haha..

by ©eXYanne Collection

Related Post



14 hacking script:

kay masingan said...

ba kasi mantap terus itu blog ah aki....:)

fazrulnoor said...

sampai ati kau suro mereka pinggirkan saya..tidakkkk..tidakkkkk...

Beatrice Bianus said...

smat o aki....!!!

beaty said...

aki sa suka ni template...senang load ni..yeah sa suka suka suka banyak ni..

Chii said...

new template yg nais... :))

bell Bell said...

adedehh...yang masam d KK sudah ni aki..;)

Wency Jelson said...

wah..template baru oh.. nice la..padanan warna sgt sesuai..

♥ Connie . said...

laju2 sudah sa scroll:D yahooooo :D header ngegeh :P

echaRierie said...

wahh..body sdh lain..hehe..
cantik ! haha

lilies.john said...

bah, hari2 la p visit ko ni lps ni rexxie!! hahahaha

Armstrong said...

Haahahaa Aki, gitu ka muka ko lepas dapat komen-komen mantap? ;D

Uits, congrats for the FB button and Twitter button! hehee.

Aemy Shamy said...

Oh muffins!!! Love your header, buddy! ^^
Smart ohh..mcm revolution ni..haha! ^^ Smart tu kalau title ko Aki's Revolution..whoaaa....haha ^^
Sy pun mcm mau ohh mcm tu, tp gmbr2 sy x mnunjukkan sy revolve pun, sama ja smua.. :p
Btw thx for the capture..hehe ^^

misya mialen said...

ehem.aku suka ni stail baru blog ko ki;D senyum2 aku baca entri ko ni.;D good job ki.btw, lawa ni header baru. grrrr.suka;D

nunui Joe said...

Ko tau aki, ko punya header mcm tu ketua mafia, yakuza di Jepun. Yang paling penjahat punya muka. ganas. haha

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..