Friday, July 1, 2011

si Aki ingin BERTANYA

Ok,gambar ni ,mau tunjuk rambut original c Aki,n rambut Afro edit c Aki.. mana yang kamu suka?? ^_^.v.. Hehehe.. (siapa puji,c Aki mengarut tempat dia.. Hahahahaha  :-p)

Hehehe.. Bukan tu sebenarnya c Aki mo tanya.. Ok,c Aki banyak menerima perkongsian kisah Cinta dari kawan2 c Aki,ada yang pasal diri sendiri,and ada yang pasal orang lain..(permintaan semakin tinggi OK.. Hehehe..) ^_^.v..  Dan..........

diorang biasanya share,
1. Untuk cari jawapan bagi masalah sendiri.
2. Untuk cari jawapan bagi masalah kawan.

Dan,diterangkan sekali lagi di sini,bahawa,c Aki sama sekali tidak dapat membantu kamurang dalam memberikan jawapan ok.. yang c Aki ada,hanyalah pengalaman,yang kalau boleh dan sesuai,dijadikan panduan.. Jadi,itu bukan jawapan yang tepat.. Ini hanyalah Buku Teks,rujukan anda.. Keputusan,TETAP di Tangan Anda OK?? (hahaha.. ^_^.v.. Macam apa ja kan??)
Ok,maksudnya,segala apapun yang c Aki karutkan disini,hanyalah untuk pengajaran kita bersama,sharing pengalaman yang kita ada..

Maka,jangan Label c Aki sebagai Orang yang Pakar Dalam Cinta,kerana,kita semua belajar!! ^_^.v.. (cuma c Aki ni terlebih belajar.. paham2 ja lah kamu ah?? Haha)..

Dan,sebenarnya,ketika ni Post dilancarkan ke Udara,c Aki mungkin sedang berkasih sayang dengan c Sumandak,di Airport.. (untuk beberapa jam ja ah.. Beliau Transit d KLIA) ^_^.v.. Jan jeles.. Hahahaha..

Ok,kawan2 c Aki punya kisah,c Aki banyak share sini kan?? ^_^.v.. Cerita c Melody,Ashley,Heliza,Erlangga.... Diorang ni semua kawan2 c Aki,n banyak lagi kawan2 c Aki yang belum kena reveal cerita diorang.. Semua ikut jadual ya.. Sabar.. ^_^.v.. Hahaha..

PERSOALAN SEBENAR 
Berapa orangkah yang
a.      SANGGUP
b.     SUDI
c.     SANGAT-SANGAT
d.     PERLU
e.      jawapan sendiri
Untuk Dengar Kisah2 cerita Cinta c Aki pula.. 

Sebab ada pembaca c Aki yang meneka2 bahwa,cerita kawan2 c Aki tu adalah cerita c Aki sendiri... Jadi,mungkin,inilah masa yang sesuai untuk c Aki,keluar dari kebiasaan asalnya,bercerita dan berkongsi kisah Cinta kawan2 c Aki,

DAN

Sekali sekala menyelitkan Kisah Cinta c Aki yang dulu2 punya,sebagai pengajaran.. ^_^.v.. Ok,sila bagi pendapat anda di POST COMMENT.. ^_^.v.. Dipersilakan mengarut.. Hahahahaha..


Aki    :   Hm,banyak sangat cerita zaman dulu.. Mau mula dari TADIKA?? ^_^.v..


by ©eXYanne Collection

Related Post



30 hacking script:

nawal addina said...

ahhaha , start je dari tadika ;)

nowriz said...

haha.. sy setuju idea si nawal... ngam tu dari zaman tadika.. :D

:DiDa: said...

saya angkat tangan tinggi-tinggi...mau ka? hahaha....

Yvonne Iman Felicianus said...

saua ok seja mau juga tau cerita sinta si aki dulu...

beaty said...

okie bhitu cerita cinta dari jaman cinta munyit tu..

ceh..berkasih sayang kamu sana ahh..seiring dan sejalan..heheh bh have a nice day to u and c sumandak..kasi kirim salam sa kio

Aki said...

nawal : Amboi,melampau tu dari tadika.. :-p.. Hehehe.. eh,tapi,camne tau Aki start becinta dari tadika?? hahaha..

Aki said...

kak nowriz : Ai ai ai,matai kamurang men sapot2 ni.. :-p

Aki said...

Kak Dida : aiya.. Setakat ni,smua mau ja ni.. :-p

Aki said...

Iman : ai,ko pun mo dengar??

Aki said...

Beaty : c Sumandak sana Penang sudah.. jumpa kijap ja tadi.. Hehehe.. Hm,matai la.. terpaksa bungkar rahsia2 kerajaan ni kan??

Amiirah Cassan said...

MESTI LAH KAMI SUKA YANG AFRO !!! MWAKAKAKA
jawapan sebenar, SEMUA CERITA C AKI C MIRA SANGAT SANGAT MAU BACA ! hehehe

Aki said...

Miira : habisla,paksa c Aki bungkar2 rahsia kerajaan lagi ni.. :-p

ChentaEty said...

Hye aki..jaln2 dlu sini hantar kata2 karut..hehe..selagi msa ada masa tuk mngarut disini..hehe=)

Aki said...

sila2 eTy.. :-p

Amiirah-Cassan said...

aki, bungkar jak ba , ngahaha baru kit kongsi2 harta tuhan tuh , mwakaka

misya mialen said...

bah, ok seja ni..dilayan seja cerita si aki.;D kita baca, fikir dan jadikan pengajaran dan tauladan;D

lilies.john said...

saya suka!!!!!

virgo19 said...

c afen suka c aki mengarut...so mengarut la lg ya...:) dr tadika ka dr dlm perut pun blh if mc ingt...mntau c aki men tapuk2 dlm 2...hehe gurau ja kio...:) btw suka c afro aki...

Aki said...

Kak Misya : Hehehe.. baiklah.. ^_^.v..

Aki said...

Lilies : Baiklah!! Hehehe..

Aki said...

Afen : TQ.. Hehehe.. :-p

Aemy Shamy said...

Laaa ingatkan rambut real ko..hehe..
ba share la kisah cinta ko, sy pun teringin mau tau...kali ni bukan yg karut la kan, yg real serius punya..hehe... ^^

Aki said...

Aemy : Haha,yang c Aki kasi karut semua tu pun,cerita betul juga.. Hahaha..

Fadzmie Mohamad said...

Aku ingat ko pakai wig oh. Rupanya somboy rambut betul ko. Haha.

Bah, jangan dikasi lama. Ramai ni mau membaca kisah hidup ko. Hehe.

Fane Davis said...

saya paling sokong!!!cerita dari zaman kecik sampailah ke zaman kegemilangan.ah.pendek kata semua lah baahhh.hhehhee

Aki said...

Bos Fadz : Hahaha.. tingu la dulu ah.. banyak mo tapis.. ^_^.v..

Aki said...

Fane : Hahaha.. habis la kalau gitu.. ^_^.v..

ABU said...

sammat seh rambut ko aki hahaha

Aki said...

Abu : haha.. yang mana satu??

alif haris said...

rambut afro lawo kot aki ^^ hehe

haha nk cerita sejak azali pn boleh .. hahaa :D

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..