Wednesday, October 5, 2011

Cute Blogger Gathering : In Progress

Say yo.. Ladies and Gentlemen.. I'm here to gladly to inform you, that U'll have the chance to meet Okay Arms and Aki Borneo in person.. Ceh,bajet artis konon.. Ha ha ha.. Anyway,see this unconfirmed detail yang si Arms sudah post.. ^_^.v..



So,we need you to respond also ok.. Minta pendapat pasal tarikh.. tempat.. masa.. Sesiapa yang confirm tu,boleh klik attend.. Event page ada di sini :


http://www.facebook.com/event.php?eid=273792892641758

Klik dan datang.. Can you?? Up till now,those who active in FB already start the conversation.. Now,it's your turn.. Come On Buddy,we Need You!!

And for the very cute banner to satisfied these two crazy person, we have THIS Banner!!


So,siapa mau datang?? Angkat tangan!! Ok,siapa yang tidak mempunyai FB,sila buat satu post untuk menyatakan betapa anda suka Cute Blogger Gathering ini beserta bannernya sekali.. Ha ha ha.. ^_^.v..

Dan sila nyatakan kenapa anda betul-betul berminat untuk bertemu dengan Okay Arms.. Okay Arms sahaja ok.. Ha ha ha..

Ok,cut the cute craps, Link FB given,done!! Banner updated,done!! Now,waiting for the DATE!!

Will look foward to meet you ALL!!


Aki : Please Come Now December!!

Related Post



28 hacking script:

misya mialen said...

aki:aku angkat tangan mo ikut jmpa kamu orang.sbb klu bulan 12 mmg aku available.mmg aku di sabah, cuma x tau di labuan or d kb.tp, psl itu, aku mo ejas sm big boss aku;D kamu set jak masa...aku ikut ja;D wah..kesukaan sdh ni;D

beaty said...

yesss saya mau datang ni..rugi inda datang jumpa artis mcm aki n arms..

♡ a-Me ♡ said...

Aiyak.. another blogger gathering yg tdak dpat di join oleh a-Me.. Pnya sedih sa.. :(

Wency Jelson said...

sa akn dtg! mau jumpa geng2 blogger..hehe

Red Cherry and Avocado said...

mcm mau set appoinmen jumpa dato oh...he he tidak bah...kalo 20-27 ni saya masi di KL tolong2 kakak saya tapi lepas 27hb tu kali boleh join juga tinguk2 dari jauh.

kay masingan said...

nanti saya kasi kompom ya aki..hehehe

DoRa Priscilla said...

aduh, sy mau pigi!! :D

SoLy SoLicious said...

nak buat kt mne ye? cm best :)

Elih Japahar said...

WOw! menarik ni oo tapi sa di sarawak bah....kalau bulan 12 cuti krismas boleh lah kali..hehe aramai tiii

lilies.john said...

hai pervert! ni yg ko ckp tawaran tu? ada hadiah ka klu dtg ni? he he.. okay.. sy check lu.. 13 dec br sy ada d sabah ni.. hoho//

v said...

kalo sa di kk tu time sa akan menjoinkan diri :D

Umie Artoqiemie said...

yobihh, pahal rah KK tok? sikpat la jumpa in person dohhh.. sik la kitak tauk kepelatan bahasa sarawak kmk tok, lalallalala.

Rtp Farra Arisha said...

kamek sikda di malaysia skrg. so, sikda boleh join skali..huhu. waa, aseknya!!

p/s: i'm not sarawakian, but i do try to speak in that language. hehe.

Niena Pengembara Ilahi said...

kk jauh bha

Dida mumin♥ said...

:(

Wyne @ Mouren Mauve said...

MASUK!!

Yen said...

ala..sa kiut skit seja ni..nda bulih la join ni..haha!

Blackswan said...

Hey, this looks like a fun event! Happy blogging :)

Armstrong said...

Saturday sia confirm date k. Then buli jalan suda plan geng.

Then after tu, planning la. And beli tickets hehee.

tiara.dryden said...

aiseh. lawa la. artis bai ni. aki, klu ko p tu gath, ko pakai la bah rambut afro ko tu ah. hua3. si arms suru pakai misai kucing ;D

Cathj said...

mama budak buli juga kah 'mikikiut' jadi cute blogger?? ahaksss... ;-p

Aki said...

Tiara,ko join ah..

CathJ, hantam ba sis.. Semua pun kiut ni.. ha ha ha.. :-p

mi$$ oZja said...

Wasehhh..sy malu bah mau jumpa beramai-ramai nihh..hahha..lau keadaan mengizinkan,sy datang okehh..hehe

saveqmm said...

ahhaha..tenguk keadaan la ya aki..kalau boleh tu nanti saya ikut..hihi

Gunaqz said...

Ada hadiah kah kalau join?
hahahahaha

OK, saya join :-)

Yvonne Iman Felicianus said...

Aki saya mau join tp kalau malam saya tidak yakin ow kena suruh keruar ka tida tp sa mau ikut.sa mau jumpa kau :)

Diana Diane Teo said...

Aki, the cartoon of yourself cute sangat. Bikin satu bagi saya. Hahaha..Neh, I;m just kidding. Hopefully the date chosen I'm able to go and meet the 2 cutest guys in the world :D

meaw said...

kk?bapak ahhhh,haha

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..