Sunday, August 14, 2011

Orang tengah bercakap,Dia pula tidur..

Ok,semalam waktu di Church, selesai segala urusan kebaktian, si Aki lepak lah dengan kawan ni.. Kawan ni memang baik,terus terang, setakat ni,dia tak pernah cakap apa-apa pasal si Aki..

Dia agak relax,tenang.. Tapi,semalam, si Aki betul2 tak puas hati dengan dia.. sedang si Aki sedang sibuk becakap dengan dia.. Sekali tengok,dia tengah layan tidur.. Baik punya.. Kalau kat tempat yang bagus sikit,ok lah,ini kat dapur..

Jadi,Aki pun ambil la gambar dia tengah tidur tu.. Tengah si Aki sibuk ambil gambar dia,tiba-tiba bangun and terus posing.. Eh,sebelum tu,jangan jeles.. si Aki memang ada kawan yang kiut macam dia ni.. ^_^.v..


Dipersilakan kawan si Aki,   RIKO.............. ^_^.v..


Layan tidur
Sejuknya lantai ni..
OK,ambil gambar betul-betul
indeed,Riko memang kiut..
Aktiviti Mengukuhkan Gigi..
Lu jangan samseng sama wa Botak!!
Ok Ok.. Aku menyerah.. Geli...
Nak lompat ke tak??
Hm,lepak lagi bagus... Indahnya belakang rumah..
Aik,kenapa Riko jadi kangaroo?? Masuk dalam baju?

Kiut kan?? So,macam mana pun si Aki tidak puas hati dengan ni kawan,si Aki tetap tidak akan marah dia.. Sebab............. tengok la muka dia tu,siapa yang sampai hati mau marah?? ^_^.v.. dan oh ya,Riko adalah Jantan!! Hehehe..

Sori pasal kualiti gambar.. ^_^.v..




Aki : Okeh semua,dipersilakan jeles.. ^_^.v..


by ©eXYanne Collection

Related Post



26 hacking script:

virgo19 said...

geng.....kiutnya....aku ska ni tgk picnya yg "indeed, Riko mmg kiut..."....comel ni dia sna...aduh ba mumunya...bahasa ku mumu tu kiut geng...hehe

*sma ni nmanya dgn bf ku punya pup...rindu dia pla...lol

Dida LiciouS ♥ said...

kiut nya c riko...aki baka apa c riko ni? bikin gerigitan betul ba....apa jantina dia ni?...

Cahya Qasehnya said...

aish comelnya!!

~KLaRaPaRiS~ said...

eee......... saya mau.....

echaRierie said...

haha..suspen..
beh, c riko bha yg di sukanya..pttla nda suka kucing..haha..

eh..tu jenis yg nda pndai besar ka tue ? hihi

Farah Faridah said...

hahaha..comelnya macam anak patung bah..!!

Azeanthy Paiman said...

haha..aki2..suspen betul...c rico rupanya...besa la animal bah..kuat tido..hehe..

misya mialen said...

mak oi.kirim salam sama bulu dia ki.hihi

Elih Japahar said...

Ingatkan siapa yg tidur tadi...c RIKO pulak kan?..hahaha! bahayak kau ni Aki...

saveqmm said...

wakakak..aki..sekali lagi ko berjaya buat aku tertipu..
ada hati juak c riko tu mau bertuan dengan jantan ya..muahhah...

lagi suka c riko kalau bertuankan cewek kali...

kay masingan said...

oh kiutnya c Riko...ko beli ka tu aki?

beaty said...

aki berapa harga dia aki..sia mau ...sia mau.... dui gia ...kiut ni mcm anak patung ni

lilies.john said...

APUUUU!!!!! rex kiut btl owh..
buli ka saya pinjam barang seminggu dua ni? ko kasi pos laju p alor star skrg jgk!

ABU said...

bagus betul kawan kau tu aki hahaha

Yen said...

wuii aki ko bawak p opis!! :D

Aemy Shamy said...

hahaha....aduii jgn la ba ko marah dia, punya comel ni ko mau marah??? sy marah ko balik Aki! hahaha :p
kirim salam sama Riko k..comel ohh!! ^^

nunui Joe said...

ko tau aki saya tengok pic first ingatkan patung rupanya boleh bergerak pula. haha. kiutnya mcm patung! :D

Armstrong said...

Riko! Hahaa... cute o. Puppy ko ka tu. Itu puppy mahal o geng, tinguk ja bulu tu. And punya la, ada lagi tu tompok putih di atas kepala dia kan... cool, macam mohawk sikit ni hahaa.

Nana Eddy said...

Why is "he" named Riko? such a girly name~~ huhu. And he's suuuuper cute!!

Fadzmie Mohamad said...

Dia jantan tapi ko bagi nama betina pula ging. Terbalik pula sama saya. Kucing saya betina, tapi saya kasi nama dia 'Zainal'. Haha.

Diary oF Mine said...

riko tu cam pompuan la aki.. bg nama jamal la k?? hahaha.. comel ni!!! nasib baik xleh pgg.. :P

nowriz said...

macam teddy bear pula si riko ko tu.. cute.. ;)

p/s : di rumah sangat banyak kucing... mama kucing ja ada nama... anak2 & generasinya yang lain tidak tebagi nama uda.. sebab telampau produktif..

Wency Jelson said...

so cute! mcm miaww..sa suka sgt.. hr tu sa pg tamu.. ada org jual anjing..ko tau hrga dia brpa? rm1200.. x duit mau beli buat masa ni..tengok ja la..hehhe.. sa suka sgt coz to puppy kan kecik ja ni, wrna putih lg tu..

Eryati said...

cumilsssss nya...mana mo order kunu ni?

azurin ramli said...

fulamakkkk.comel gila bha .rasa mahu hug puppy tue ^^

nGiau said...

kiut jg ni aki~~~!

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..