Saturday, June 25, 2011

Sedikit Untuk Dicemburui

OK,oleh Sebab kamurang sudah datang sini.. Kamurang tolong c Aki dulu.. Hahaha.. c Aki mencuba nasib di dalam Percubaan Pertama mengejoin sesuatu.. Maka,minta bantuan kawan2 untuk VOTE!!

Ok,c Aki ikut Contest Header Cun 2011.. Jadi,klik di SINI,then cari bahagian Header Cun 2011-Blog List Yuyue.. Pastu,dropdown and cari http://exyanne-collection.blogspot.com/ then click VOTE!!.. Iya,semudah itu.. Hehehe.. Siapa yang rajin dan sudi ja la.. Tiada paksaan ah.. ^_^.v.. Saja mau cuba..

Then,sesuatu untuk dicemburui means,gambar c Aki untuk kamurang tengok la.. ^_^.v.. Koleksi yang diberi tajuk....
" Speechless Saturday ".. Jangan jeles ah??....













Cuba kamurang teka,mana satu gambar c Aki sama c Sumandak?? ^_^.v..


Aki : Hahahaha.. Layan ja la.. ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



18 hacking script:

alif ismail said...

nice pictures!!!

beaty said...

atok banyak sumandak ni..lol

yg sama baju biru kah tu sumandak ko tu..heheh

edthomas said...

adididi..paling wajib dcemburui ni..sy rsa suma pun smndak c aki ni..heheh..

echaRierie said...

hahaha..paling manang owh c Aki..
byk pic..
bha yg baju biru itu sumandak mu..free hair..hehe..

Aki said...

@ alif : Thanks!!

Aki said...

@Beaty : Yeah.. Pandai.. bukan,salah.. mana da sumandak c Aki sini.. hahaha..

Aki said...

@edthomas : Ko juga lah memahami.. ni yang sa suka ni.. Hahaha..

Aki said...

@echaRierie : Smart kan echa?? :-p.. Ni baru sikit ni sebenarnya.. hahaha.. Hm,ya,pandai btul ko teka oh kan?? tapi salah.. teda sumandak c Aki sini.. Hahaha...

Anonymous said...

pok... neda yen sia... XD
-becca- P:

nowriz said...

wah!.. dilayan ni pic tauk.. macam2 ada.. lalalala :)

samizul.net said...

Bulih tahan ni yau, ramai eh sumandak mau bergambar sama kau.. Naseb sia ni nda kuat jeles... Miahaha! XD

Aki said...

Anon @ Becca : Aok,nya nang sik da ctok.. Haha..

Aki said...

Kak Nor : Hahaha.. kalah anak c Najib kan??

Aki said...

Bos Sam : Haha.. sa tau ko nda kuat jeles bos.. sa paham tu.. Hm,ko mo ka?? ko panggil ja mana2 kawan gambar ba.. Hehehe..

misya mialen said...

AKI;DONE VOTING;D

wah, mables tul gmbr sm sumandaks ni;D

Aki said...

TQ Kak.. ^_^.v..

nawal addina said...

ahahaha , gmbar itu bercerita ;)

Aki said...

nawal,ye ke?? hehehe.. thanks. haha..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..