Sunday, June 26, 2011

Lagi Header Mereka

OK,hari ni c Aki tak nak cakap banyak.. Just nak share sedikit kerja c Aki sepanjang minggu ini.. ^_^.v.. Yeah.. Ok,c Aki ada buat header untuk 2 orang kawan c AKi yang comel2.. Feel free to visit them ok??

klik gambar untuk lebih menjiwai
 Ok,yang ini boleh jumpa di http://oyenisme.blogspot.com/ .. Blog yang best.. banyak Info menarik..


klik gambar untuk lebih menjiwai
Dan yang ini pula,adik c Aki.. ^_^.v.. Blog ni lahir selepas kewujudan Our Phonetography.. ^_^.v. Sila lawat beliau di http://myphonetography.blogspot.com/   .. Hehehe.. blog yang banyak bercerita tentang gambar yang diambil dari Handphone!!  ^_^.v..

Ok,that's all!!


Aki : Best tengok blog kalau header pun dah lawa.. Ye tak??

Related Post



20 hacking script:

ChentaEty said...

wow....double thumb up for ur work aki...nice and so creative..itu header y ko design...:)

Aki said...

thanks Ety.. ^_^.v..

Amiirah-Cassan said...

ding dong , JEMPOL ! hehehe

Aki said...

Miira : Ko tengok previous post.. haha..

beaty said...

mimang ko ni kan rajen kan..bh sa visit durang suda ni

Aki said...

saja,buang boring beaty.. ^_^.v..

Aemy Shamy said...

waa cantik...sy belum ada masa lg mau pikir psl header..huhu...nnt sy roger2 ko ja aa..

Aki said...

ok,bole ba kalau ko Aemy.. hehehe..

DiDa said...

lawa2 bah!..nice job!

Yen said...

hehe..nicely done aki..tqvm! :D

Nur J said...

nice one,aki. header adalah cerminan jiwa penulis belog. sebab yang pertama kita nampak bila buka belog adalah header, dari sana dapat teka blogger tu jenis apa. kan?

Fyqa said...

comey lotey ;)

samizul.net said...

Fuyyoo.. Part-time kah ni Aki? Oho3.. d(^^,)

Aki said...

Dida : Tq Kak

Aki said...

Yen ; idea Ko juga..

Aki said...

Nur J : Yeah.. Ringkasan yang sangat padat tentang header.. Hehe..

Aki said...

Fyqa : Thanks Fyqa..

Aki said...

Bos Sam : Hm,tolong2 kawan jak ni.. ^_^.v.. Hehe..

misya mialen said...

aki, bila ko mo bt untuk kakak..tulunggg??hihi brapa kono cas ni ki?

Aki said...

Kak Misya,betul ko mau?? hehe..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..