Monday, August 15, 2011

Ini kisah 2 tahun lalu..

Ok tipu,belum genap 2 tahun lagi si Aki di KL sebenarnya.. Tapi,kita kira dari 2009-2011,2 tahun la kan?? ^_^.v.. Boleh kan???

Waktu tu,si Aki baru mula berjinak-jinak dengan kerja sekarang.. Ok,si Aki memang biasa buat drawing sebelum ni,tapi itu untuk Architectural Drawing.. Untuk Civil and Structure,sangat haram..

So,ini la process pembelajaran tu dulu.. Eh,diingatkan,si Aki sangat suka 'camwhore'ing dulu-dulu ya.. ^_^.v..

dimulakan dengan membaca doa.. eh,drawing...
Ok,ini 22mm equivalent to 2.2 m.. Hm,apa ni??
Ok,try lukis dulu la.. 22mm input - right to left - hm,gini pula..
ai,kenapa tidak sama panjang??
hm,rehat sebentar bersama Aki.. Smile!! ^_^.v.. (punya kontrol kunun)
hm,baca newspaper lagi bagus.. oh,hari ini Bursa Saham banyak naik!!
Ok,mari pegi ambil barang-barang untuk ofis pula..
Penat di opis,turun bawah,window shopping di Midvalley
Sama kan?? sama kan?? tu Gaya la.. ^_^.v..

Nah,kurus kan si Aki 2 tahun lalu?? Hm,masi kiut2 lagi sini.. Belum ganas macam sekarang.. Hehe.. n Rasanya,2 tahun sudah tidak Camwhoring.. ^_^.v.. Mau buat lagi ka?? Macam si Arms cakap tu?? Hahaha..



Aki : Hm,macam-macam pose,tu paling last juga si Aki suka.. ^_^.v..


by ©eXYanne Collection

Related Post



16 hacking script:

misya mialen said...

uuik ki, punya siuk ada midvalley di bawah tmpt keja.kalau la aku begitu, maka, aku la kaki shopping yg tegar.hahahaha.wah, kurus ko dulu ki;D tp, x apa, skrg ni ko masih juga hensem;D

Dida LiciouS ♥ said...

Akidal...siuk o opis dlm MV..patut la ko naik komuter p kerja direct ja turun d MV kan.... ;)

beaty said...

kidal pula ko kan aki..wah semangat seja ko melukis tu...sepa yang gambar ko tu??

aki semat tu yang ko naik tu troley..mcm skateboard pula...heheh jangan main selalu nanti jatuh n ada pilat d muka n tidak hensom lagi ni

Michelle Sung said...

atukoiii mmg mcm c Arms la ko dulu2...haha sa paling suka tu gmbr yg 2nd last n paling last..mmg sama n mmg nakal kelihatannya haha =D

Nurul Iman Rosman said...

haih.

macam-macam betol gelagat dia kat ofis. HAHA! :D

nowriz said...

hahaha.. adei aki.. membari karau parut ulah mu ani..

CW di ofic.. siuk ba.. sy pun kalau boring2 pandai juga tu..

kdg2 terpikir juga.. kalau la bos sy pasang cctv tapuk2.. mati2 kali dia ketawa meninguk...

v said...

hahahaha mantap!

Haryati Molly @ Tunung said...

siuknya ofis di MV..
misti hari2 Ko hari2 pi window shopping kan aki..hihihi

echaRierie said...

wah2..rajin bha si Aki snap pic dulu2..bha skrg lg la bwt 2011 version plk..hehe

eya, pic paling last tue yg menarik btl style dia..keke ~

aki kurus ko sn..siukla dpt bdn buli turun naik..haha ~

ABU said...

apa ko main troli di opis tu aki..alamak hahahaha

Aemy Shamy said...

fuyoh..tekun oh dia buat keja..bagus, bagus...moga2 naik pangkat :p hehehe
ya oh sy ingat c Arms ja yg camwhore, rupanya ko pun...hahahah...tp cool mah! ^^

virgo19 said...

siap b'formula 1 oooo d ofis...salute geng...:D

Marcella Marcellus said...

Aki2...knpalah ko suka cuti tulang...hahaha

Armstrong said...

Hahaa cool, dude! Semua gambar-gambar ko mantap.

Sia suka workspace ko, besar sikit dari cubicle sia ni hahaa. And LOL gaya tu ba, buli jadi model ba kan ;D

Uits, mesti la. Nanti soon sia buat face tag lagi, ko mesti join a geng hehee.

lilies.john said...

nah, bila si ki beraksi... hehe

kay masingan said...

bestnya..turun2 ja turus midvalley..
tapi x jg best tu..cepat abis duit..heheheh

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..