Wednesday, August 10, 2011

Ini lah yang buat saya sibuk!!

Ok,pagi tadi,si Aki dan kawan-kawan (bos-bos) pegi buat site visit.. Tapak tu terletak di Jalan Duta.. Untuk projek ni,si Aki merupakan draughtmen untuk struktur.. dan setakat ni,baru memulakan kerja tanah dan penyediaan pad footing.. Dari pagi sampai tengahari melawat tapak kosong.. Ok,sebenarnya,yang buat lama tu,meeting.. Hehe..

Ok,ini gambar2 yang dicuriambil oleh FARAH sepanjang berada di lokasi pagi tadi...


nampak macam taklimat.. haha..

Ok, si Aki is ready to GO!! ^_^.v..

Bos-Bos pun mau ambil gambar.. Haha..

OK,ini bermasalah.. Hm,sape in charge?? (trep2)

Aha,ini baru betul kerja.. Kecuali yang paling kiri.. itu pun action je..

Ok,projek ni sedikit bermasalah sebab Bangunan yang bakal dibina ini (bukan main builing) akan bercantum dengan projek sedia ada yang berusia lebih 10 tahun.. Jadi,dulu + sekarang,teknologi sudah berubah,bermaksud akan ada pindaan untuk bangunan-bangunan bukan utama.. Nasib baik si Aki buat bangunan utama (yang paling sengsara mau buat sebenarnya.. Haha..)




Aki : Rasa macam engineer ada,kontraktor pun ada.. Haha... 


by ©eXYanne Collection

Related Post



17 hacking script:

kay masingan said...

ui, si aki mcm bos o kenampakan...main ko aki..heheh

echaRierie said...

woahh..syok owh kirija..
hehehe..uiseh post tue bha..hihi ~

~KLaRaPaRiS~ said...

semat owh aki.. haha..

nunui Joe said...

oh sy tidak paham sudah tu kalau buat2 bangunan. ahah

Azeanthy Paiman said...

anda sangat sesuai menjadi bos aki!hehe...

Azeanthy Paiman said...
This comment has been removed by the author.
Pink Diva™ said...

Paling semat & paling manang ni si Aki . . .:-P

Pink Diva™ said...
This comment has been removed by the author.
Wency Jelson said...

si aki paling manang purut..hahha.. jgn marah ar..main2 jak..hihi

Dida said...

aki, jln.Duta mana ni..d kompleks kerajaan ka?

tiara dryden said...

Hahaha. Ketawa pula sy tgk pic kedua last sm caption dia tu. Mau kena rutan tu kan aki sepa yg in charge. Ahahah.

Aemy Shamy said...

haha...ngam, ada gaya sudah tu Aki! hahaha..smat la bro! ^^

Elih Japahar said...

gaya tu yang penting kan Aki..tapi mmg mcm engineer bah kau ni haha!

fazrulnoor said...

sa rasa mcm kenal yang pakai baju kuning..hensem dia

Armstrong said...

Hahaa cantik o helmet ko Aki... ;D Macam persidangan ja tu tapi ada posing-posing lagi hehee.

Yang bangunan sedia ada tu, bangunan apa tu geng?

Uits... enjoy betul ko buat kerja ko kan. Siok o kalo enjoy kerja :)

beaty said...

wah..mcm ko kontraktor seja sa nampak ni aki..siok hehehe

Cinoi Lavigne said...

Tidak juga sengsara tu kau lukis2 seja cantik2 hahaha

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..