Saturday, June 11, 2011

Sesi Mengumpat SeBlogger

Sesi mengumpat setiap Sabtu diteruskan lagi hari ini.. Hahahaha..
(macam biasa la,balik2 dari Church ja,terus la mengumpat.. Hahahaha)
Sebelum tu,ada gambar selingan.. Hahaha... Ni dari post kawan ni.. Klik ni caption gambar untuk terus ke Blog dia..


BESARRRRRRRR PUNYE!
 Atas traffics source yang paling tinggi dari blog engkau.
Nanti aku beri rokok sebatang.
kih kih kih

C Aki buka2 blog,tiba2 banyak source dari ni kawan punya blog.. Ni kawan satu tempat kerja ba ni.. Heran la.. Trus c Aki pura2 p melawat Blog dia...

Rupa2 nya.............................


Ada la ba pula konon ni Post Utk c Aki.. Ni kawan ni Kedahan Boys.. Mimang geng di Opis la.. Hahaha... TQ Ya Poi!! Ni BLOG dia,best juga blog dia ni.. Buduh2..


Then c Aki pun cek stats d Blogger ni.. Sambung Balik melihat Siapa2 source traffic tertinggi sepanjang c Aki tida online ni ari.. (c Aki pigi Church ba ni ari,sori ah,c Aki ni Anak yang Baik,Solehah,Manis,Calon Laki yang baik.. Hahaha.. Punyalah telampau memuji diri..)

Jadi,ini dia penyumbang traffic c Aki untuk ni ari.. Hehehe.. (traffic yang tidaklah seberapa.. Adalah sikit untuk hari ini.. Maklumlah,c Aki kan budak baru belajar.. pemalas lagi meng-update kan.. hahaha)..

1. Beatyjohn.com  (yang ini mimang penyumbang tertinggi traffic blog c Aki hampir setiap hari.. Thanks Sis)..

2. Of All My Craziness  (oh,ini kawan baru c Aki!! hehehe.. Thanks Chii!!)

3. A|uto Biography    (oh,ini budak praktikal kat JKR,tempat kerja c Aki.. Thanks Diha2)

4. Farah Raihan's Page   (oh,ini pula kawan opis c Aki.. Hahaha.. Blog dia pun lawa juga ni..)

5. Iman Dazzle  (ini mimang penyumbang juga ni.. hampir hari2.. Thanks Ebony.. hehehe)

6. DiDa Licious    (sis Dida,hehehe.. c Aki suka baca blog dia.. Banyak sharing2 berguna ni)


Ok,itu untuk hari ini.. Untuk satu minggu pula.. Mari kita tingu list penyumbang terrrrrbanyak.. ^_^.v. (o ya,c Aki nda kasi masuk yang google.com,facebook.com sebab durang memang hari2 menyumbang kan..) c Aki kasi sambung jak list,sebab yang di atas ni pun,masi ada juga dalam list.. Hahaha..

7. Oyenization  (wasaber baru merangkap kawan opis c Aki yang c Aki pengaruhi untuk menceburkan diri ke dalam dunia blogging.. Best blog dia,sebab ada info2 yang sesuai untuk semua golongan umur.. Syok juga.. Layan la..)

8. Walk To Remember Someone  (oh oh oh.. Ini blog c Mix!! Hehehe.. c Aki suka interface dia ni.. Lawa.. ^_^.v.. Campen dia design..)

9. Jelajahan Sempadan Diri   (oh,ini pun kawan satu opis c Aki.. Dia ni blogger baru balik.. Maksud c Aki,dulu dia ada blog mantap,dia tutup,pastu dia buka baru.. Hahaha)

10. Our Phonetography    (oh,ini blog c Aki yang kedua.. Banyak gambar2 lucah sini ni.. Tempat c Aki share gambar2 yang dia ambil guna handphone.. Heheh)


Ya,sekian jak la c Aki punya pengumpatan ni ari.. Hehehe.. Thanks sekali lagi kawan2.. ^_^.v.. Sayang kamurang semua..




Aki   :   Berfikir,adakah blog c Aki pernah menjadi penyumbang traffic sama kawan2 lain.. Wahhh (gaya Stacy)


by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

Michelle Sung said...

atukoiii alim knun c aki pg church ah...hehehe bnyk juga traffic sources ko ah

Aki said...

bukan alim.. tanggungjawab terhadap Bapa ba tu Mic.. Hehehe.. ^_^.v..

Mixhedryanson said...

sy tersenarai? wow..

Aki said...

Wajib Mix.. Terima Kasih ah.. Hehehe..

beaty said...

saya kaka penyumbang utama??wah trimas atas penghargaan itooo (bangga suda d kunun sa ni..kambang da )

itu la ko punya post kan talampau bikin katawa... sapa tei suru..tapi sincerely memang sa suka sebab paling sempoi..teda kontrol2 atukkkoiii paling sadap bah

beaty said...

saya kaka penyumbang utama??wah trimas atas penghargaan itooo (bangga suda d kunun sa ni..kambang da )

itu la ko punya post kan talampau bikin katawa... sapa tei suru..tapi sincerely memang sa suka sebab paling sempoi..teda kontrol2 atukkkoiii paling sadap bah

DiDa Licious said...

wah!!! ada masuk list juga ka...edei turus yg masam d KK ba sia rasa... hahaha...bah! keep up kio aki...pounsikou no kopio...

Aki said...

Sis Beaty : Abis sa mengarut2 baru la ada urang p cubuk2 ni blog.. jadi,sa mengarut terus la.. Hahaha.. Lagipun sa selesa..

Sis Dida : Hm,sa pula teda perasaan KK d cni KL ni,sini blog la tempat sa rasa macam balik Sabah.. hehehe.. ^_^.v..

Yvonne Iman Felicianus said...

Sa nu,bur 5 ka?aiii sa suka ni..mana adiah sa? :P

Aki said...

Ni la hadiah ko ni.. sa hantar balik traffik p tempat kau.. Hehehe.. ^_^.v..

Amiirah-Cassan said...

:)

birashitler said...

buduh2. taleh blah. hahaha.

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..