Sunday, June 12, 2011

Jawapan Teka Teki

OK Kawan2... Hari ini Hari Minggu (lama sudah ba sa mo cakap ni ari,ari minggu.. yeah ha... ^_^.v..).. c Aki patutnya banyak masa untuk update full blast hari ini,tapi c Aki ada banyak drawing untuk disiapkan sebagai kerja rumah.. (ini lah keburukan dia bila kerja di opis bulih bawa balik rumah..)

Ok,hari tu c Aki ada bagi TEKA TEKI kan?? Ada 3 soalan sudah jawab.. Jadi,sebelum kamu tengok jawapan ini,dipersilakan dahulu melihat soalan2 itu.. (kepada yang belum tingu la.. kasian kamu tia dapat soalan).. Pigi tingu SINI..

Hm,jeng jeng jeng.......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sabar kamurang.....
*
*
*
*
*
*





Ok,nah jawapan dia.... Hehehe..

1. Labah labah la bah..........
(ah,ini banyak betul urang dapat jawab.. ya la,soalan senang kan)

2. Jagung....
(yang ni ada banyak juga jawab.. hehe)

3. Tahi yang kita pijak!!
(yalah,kalau kita nampak tu tahi,kita mana pijak kan?? kita pijak sebab kita tidak nampak.. Ini c Cho saturang ja dapat jawab)

4. Gula Bapa....
(ini nampak macam tidak logik,tapi,cuba kamurang translate.. Maka jadi merbahaya la gula itu.. Hahaha.. ^_^.v..)

5. Huruf 'L'
(pigi kamurang baca balik tu soalan!!) 

Ok,sekian saja post c Aki untuk hari ini.. Semoga kita bertemu lagi bila c Aki  nda sibuk.. ^_^.v..

Aki  :    Gembira bila dapat teka-teki baru,tapi nda dapat jawab... ^_^.v..



by ©eXYanne Collection

Related Post



13 hacking script:

Aemy Shamy said...

Na kan betul la jawapan sy tu..hehehe :p

Aki said...

yeay.. jawapan aemy btul... hahahaha...

Azeanthy Paiman said...

haha...mau jawab gtu kmarin tp x ksmpaian.huhu...

Aki said...

itulah.. sa tau tu kak yan mo jawab gitu.. hahaha...

Fadzmie Mohamad said...

Apa 'Gula Bapa' tu bos? Haha.

Entri terbaru: tragis

Aki said...

gula yang merbahaya ba tu Bos.. Sugar Daddy.. Wakaka..

beaty said...

nah tada sa p jawab ni aki..tapi salute la yang ada jawab betul tu aki..hhehhehe

Aki said...

Ya,durang sangat hebat.. Heheh.. ^_^.v.. Tapi soalan 4 sama 5 durang tida jawab.. :-p..

Cinoi said...

Ahh kinpanas punya tekateki hahaha paling xbleh blah yg hruf L tuuu

Aki said...

smart kan Cinoi?? Hahaha.. :-p..

samizul.net said...

HAHAHA!

Satu ja bah betul...!!! #5 tu.. Muahua3.. XD

Aki said...

Ok la ba tu Bos.. Heheh.. ^_^.v..

fazrulnoor said...

apa la kamuorg semua..saya hantam

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..