Friday, July 8, 2011

Saya Buta atau Tak Sengaja

Morning Kaki Karut!! ^_^.v.. Ok,Mulakan Hari Anda dengan Senyum Sementara!! Siapa yang tidak tau apa itu senyum sementara,klik SINI!!

OK,dah senyum?? Meh,Aki nak cerita sikit sesuatu yang terjadi pagi tadi..

gambar hiasan
Hm,bangun² ja,Jam menunjukkan 5:20 pagi..

Aki : Alamak,matilah.. 5:30 mau jalan sudah ni.. Hari ni tak boleh datang lambat pegi opis,coz ada orang mo belanja makan nasi lemak!!!  (c Aki kalau makan,memang.. )

Then c Aki pun bogel terjun dalam kamar mandi.. Pastu bersiap sesegera mungkin.. .. Lebih kurang 15 minit,siaplah semuanya.. Siap wangi2 lagi.. Dengan yakinnya,YEAH.. c Aki pun buka pintu.. Ingat ya,Penuh BERSEMANGAT ni..............
Then c Aki sempat menjeling jam yang tertera di Decoder ASTRO..    jam 2.35!!!

Woi,apa ni?? Then c Aki tengok balik jam Handphone,betul 2.35.. Aik.. napa boleh jadi macam ni??

Lalu c Aki pun letak balik helmet,set balik alarm untuk tidur balik.. Rupanya c Aki set alarm semalam jam 2.00 pagi!! Hahaha.. (apa la aki,jadi yang ko yakin sangat tu..)


Moral  :   Jangan biasa tengok jam hanya pada digit MINIT sahaja.. Tengok betul2..



Aki : Masih mengantuk.. Lepas makan nasi lemak ni,tidur la.. ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



34 hacking script:

qaseh johanna said...

semangat nasik lemak kan..mmg gitu..!

Aki said...

Hahaha.. tu ar pasal puan Qaseh.. ^_^.v..

Chii said...

astaga. bikin malu ko ni. hahahaha

echaRierie said...

hahahahaha..Aki smgt jua tue..
ndapala kalau nasi ayam ni nasi lemak ja pun..hahaha :D

Anne Nurain said...

ahahahaha...
napa ko ndak p keja trus?
bangga tu bos mu ada pkeja rjin cm ko.. ahahahahaa

Aki said...

Chii : Tulah.. kuyak ni perasaan.. Hahaha.. yakin dan semangat ba kunun..

Aki said...

ecHa : Nasi lmak dia sedap.. sambal dia mantop kan.. Hehehe..

Aki said...

Nang : Hahaha.. mau juga,tapi,KTM teda awal2 pagi..

kay masingan said...

punya semangat mau p kerja si aki ni......adedehhhhhhh...ko nolibabaan ka tu aki? faham ko apa tu nolibabaan ka?

Aki said...

Kau : Om,iri nogi ka Kay.. Nolibabaan matuu.. ^_^.v.. Hehehe.. Telampau eksaited nasi lemak kali..

Azeanthy Paiman said...

astagaaa.....aki!!!hahaha..lucu ni sy baca....mcmna jg ko blh ter-set kul2 pagi oo..huhu..nasib baik smpat tgok decoder astro,klu x,ntah apa jd kn aki.huhu..

Gunaqz said...

Telampau semangat mo makan nasi lemak kah, semangat mo kerja ni Aki?

Nasi lemak kali ni tauu...

hahaha

Yen said...

haha..punya la..semangat nasi lemak tu aki..hahaha.

Aki said...

Itulah.. tapi,memang habit c Aki akan tgk dulu tu decoder astro ba tu,takut durang lupa off malam kan.. ^_^.v.. Nasib habit tu menyelamatkan c Aki.. c Aki pun eran juga,sebab nda bebunyi ni Azan di Masjid,besa ada.. ^_^.v..

Aki said...

Gunaqz : Apa lagi,nasi lemak la.. Hahahahaha.. campen o ko kan?? ^_^.v..

Aki said...

Yen : Tu la ko lambat ba.. ^_^.v..

nowriz said...

hahaha... lucu2... nda pa.. yang penting kanyang nasi lemaknya uda kan.. kalau teda tua yang frust berganda tu... :p

Aki said...

Nowriz : Tulah.. kalau nda,memang c Aki kecewa oh.. Hahaha.. ^_^.v..

:DiDa: said...

knapa ko tidak terus ja pg opis pukul 2.35am tu?...ada antu ka?? aiyaaa.....^^

Aki said...

hm,teda KTM jalan pukul 2 Kak Dida.. Hahaha..

:DiDa: said...

lupa pula...sa tgk gmbr migapus ba d atas...atau ko ???ehem...tu sbb ko nelibabaan....hahah*gulp* larikkkkk!!!!!

p/s : jan mara kio...=D

:DiDa: said...

pigi ja la tunggu d KTM...klu nasib baik ramai juga tu yg sudi kasi tumpang ko...tp ko pandai2 tingu ja la..kdg2 tiada kaki tu..melayang ja..hahahaha

Aki said...

Kak Dida : c Aki belum kawin lagi.. Hahaha.. Kalau bangun di hotel,len cerita la.. hahaha.. Hm,oh,besa da ba tu melayang2 teda kaki.. asal bagus,durang pun ok ja tu.. ^_^.v..

:DiDa: said...

hahaha..men2 ja ba aki...kada kotogod kio..don't take heart ka gia!

Aki said...

oh.. hahaha.. teda terasa apa2 pun.. jan ko susah kak.. ^_^.v.. c Aki ba ni..

Aemy Shamy said...

Hahahah!!! Lucu ohh ko Aki...x sejuk ka mandi time tu..uina jam 2 lg tu..bikin takut..hahaha...cian ko..

Aki said...

mana da sejuk kalau cni shah alam.. panas ja.. Hahaha..

Cinoi said...

Ahahaha punya kilik kau

Aki said...

Cinoi : Tu la.. semangat nasi lemak yang meluap kali.. Hahaha..

tiara dryden said...

hahahahahahaha! nasib ada dekoder astro ko sn Aki, klu nda,nahaa~

sy pernah tu dlu time di hostel, t'bgn awal dgn 1org kwn. smgt la p mandi sbb xmau brebut. skali bila kmi siap mndi n masuk dorm, kwn2 lain yg tbangun heran tgk kmi. tingu2 baru jam 2 AM pula. wahahaha. trus tidur balik ni. smpi skrg drg masi ungkit. cheitttt.

Aki said...

hahaha... nasib c Aki 1rg ja tadi pagi..^_^.v..

alif haris said...

kah kah kah .. mantap r tu .. terus je p keje .. mst bos syg ^^

Aki said...

nak p keje camne bro,KTM lom jalan lagi awal camtu.. haha..

Aki said...

nak p keje camne bro,KTM lom jalan lagi awal camtu.. haha..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..