Wednesday, August 17, 2011

Lu Ingat Lu sorang ada?? Wa pun ada maa...

Ini post khas untuk Sis Kay yang sedang buntu...

Tapi,semua orang digalakkan untuk membaca...




Sis Kay,
Lu ingat lu ada Apple,wa takut ah??
 
Lu ingat lu hebatka??

Lu jangan ingat,lu ada apple,lu mau temberang sama wa ah..

Lu jangan macam-macam..

Wa pun ada ma...

Apa?? Lu mau tengok ah??

Sudah lu sombong sama wa,lagi mau tengok ah..

Ok-Ok.. wa kasi tengok.. Lu ada ini latest version ka??


|
|

|

|

|

|

|

|

|

|


 Amacam,sekarang lu ada berani mau lawan sama wa ka??

p/s : gambar diambil waktu siang,jadi,apple penuh,tak kena gigit sebab tukang ambil gambar puasa (bukan Aki)..


Aki : Harap2 ko ada idea terus.. ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



23 hacking script:

kay masingan said...

Aki!!!!!!!!!!!...*pingsan sekejap*
*sedar sudah dari pingsan*..hahahhahahaha...sia mo mati katawa!!!!
tapi napa apple ko masih 1 biji ah? inda ada kena gigit setengah?
Lawak betul ko ni aki....hahahhahahahaha.
mimang ko paling manang aki...!

echaRierie said...

hahahahahaha..
pernah tgk di blog lain..hahaha..
mmg kili ni pic..

Aki said...

Kay : Hahaha.. ^_^.v..
Nda tau la kenapa durang lupa gigit.. oh iya.. gambar ni tem siang kan?? masi puasa ba.. :-p..

Echa : Blog mana?? Gambar Lawak?? Hahahaha.. ^_^.v.. si AKi juga tukang post sana tu.. :-p

tiara dryden said...

kenapa ko nda cat dulu warna putih tu epal aki? baru la plg ngam. hahahahahah. mulau oh ;D

beaty said...

kuyak owh aki...ahahahahahahahahahahah dei dei dei dei..katawa sa...lol lol lo

Nurul Iman Rosman said...

HAHAHAHA!

tanjat boboy ;)

Elih Japahar said...

CILAKA! haha...bikin panas ni gambar,ni apple betul2 ni bukan brand haha!..

MosePA said...

Hehe... Punya kreatif kan... Inda pula sya terfikir begini... Bgus! I like...

misya mialen said...

muahahaha..ko kreatif la ki..x pula aku terfikir.tp, aku suka gmbr tu.tlg kasi warna tu lapto warna putih.baru cun dengan apple hijau;D

Merryn said...

hahahhaha... buah apple pulak jadi nye!! haha..

nunui Joe said...

ciss.. hahaha ;D

namaakulynn said...

lolololol

Beatrice Bianus said...

ini kali la.ahhahaa

Aemy Shamy said...

hahahaaha!! oh ini pula! haha..lawa la, mcm jelez betul tu kan..hahaha...! bagus jg ni idea..nnt mau cri epal merah la :p manggis bleh ka? haha..

Diary oF Mine said...

hahahah... aki pun ada laptop apple bah.. peghhh.....

apple said...

jenama apple tuh sia punya..

haha.... iklan yusup taiyob..





http://inside-black-apple.blogspot.com/2011/08/siapa-pemilik-suara-iklan-yusuf-taiyoob.html

Amiirah-Cassan said...

paling ori punya apple lagi kan ? hahahaha

muhamad hanif said...

oh.,


nilah apple yang 1st model kan ?


hebat !

Rtp Farra Arisha said...

benaran superb klo yg ini ;) bhahahaha.

Miz Novexx said...

klasik betul model Apple ni Aki, kahkahkah...
meh nak makan la

lilies.john said...

TABAH jak la... gam trus tu apple owh kan.. hahahhahahhahahha.... tulung!

Dev Clarehova said...

Hahahaha..... pikir cincai ka? debilang tu...;p

Umie Artoqiemie said...

ini punya lawak sudah basi.. T__T
wa sikit pun takdak gelak..

aiee, org srawak duhal, mee kolok mangkok merah kah? haha

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..