Wednesday, August 17, 2011

Recuerdos de la Alhambra

Si Aki sedang melihat-lihat email yang sibuk update,banyak betul orang komen post-post di blog (1 komen untuk setiap 3 jam.. Banyak kan??)..

Lepas tu,datang la roomate si Aki dan macam biasa,dia keluarkan gitar.. Dan main.. Dia main lagu yang bertajuk.... Recuerdos de la Alhambra

OK,video ni dia main dan post 3 tahun lalu,tapi ini lah lagu yang dia mainkan tadi.. Sila dengar.......





 See,nampak?? Beliau sangat hebat kan??

Hm,sangat jeles dengan dia.. Apa tidak,bila kita sama-sama tahu main gitar,dan level dia adalah sangat tinggi,mesti geram..

Bila si Aki puji dia,dia cakap,ilmu tentang classical guitar dia baru 4/10..

Maksudnya si Aki tidak layak untuk dapat 1/10 pun.. Hahaha..

Apa-apapun,He's the among the Best as Roommate,Housemate and Bathtubmate Musician yang si Aki tau.. ^_^.v..

Hezron @ Ekung




Aki : Sedang berusaha belajar main gitar!! Chaiyo2.. ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



11 hacking script:

echaRierie said...

wow Aki..sy cpt minat dgn org music..hahaha..
tp nda buli lebih2..yaiii..wakakakaka..
dia Hebat !

lilies.john said...

mcm kenal owh ni orang...
ajar sy main gitar bah... sma main keyborad! hehe

Yen said...

aki..ko pun hebat bah.haha!

namaakulynn said...

nice! :)

Diary oF Mine said...

eh..ank murid sy tu aki..haha.. :p

Beatrice Bianus said...

krm slm sma dia bleh ka aki??ahaha

kay masingan said...

wah bestnya....siuk ni..

beaty said...

sa pandai main ..tapi lagu yang simple seja ni..hehehe

nowriz said...

kagum sekejap!.. hihih..
sy pun suka tengok orang main instrument..

sy pandai main seruling ja.. itu pun lagu sabah tanahair ku saja.. :p

Niena Pengembara Ilahi said...

akak suka tgk laki yg pandai main gitar :)

-=d.o.d.o.t=- said...

wahhh..panjang suda rambut c ekung ohh...ensomboi suda..hehehehe..nti mau minta ajar dia gitar la ni..hehe..kirimsalam sm ekung k..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..