Wednesday, July 6, 2011

Terima Kasih Nuffnang #1

Ok,Hi Kawan2.. Haha.. Atas cadangan Kawan kepada c Aki dalam dunia blog ni,baru c Aki tau,rupanya,setiap kali ada BE untuk Nuffnang,maka,perlu diupdate Terima Kasih kepada En. Nuff sebagai tanda penghargaan..(ayat c Aki macam membodek ja ni) Mana la c Aki tau.. Ya la,baru semalam mula blogging kan..

So,terima kasih Kawan kerana buat c Aki tau.. n Terima Kasih juga kepada En. Nuff kerana kesudian menambah² BE kepada blog c Aki yang tidak seberapa ini.. Yalah,c Aki budak baru belajar kan.. (apakah yang kau mengarut ni Aki)\...


So,inilah BE yang sedang running d Blog c Aki.. tapi,ya lah,oleh kerana blog c Aki ni masi biasa2  sangat,maka,Earning tu pun,tidak nampak.. Kan?? Cuba kamu tengok..



klik gambar untuk lebih menjiwai  |  TQ

See.. Kosong kan.. (c Aki p cencored ni.. kan Aki.. bagus ko mengaku..) Hm,tiada apa yang mau tunjuk pun.. Bukan ada apa.. Cuma mau terima kasih kepada En. Nuff kerana sudi menjalankan BE yang ramai2 d Blog c Aki.. biarpun c Aki ja yang tengok setiap masa..



Aki : Hm,mesti blogger hebat2,BE skali 18 running dalam blog diorang kan??

by ©eXYanne Collection

Related Post



26 hacking script:

Cinoi said...

Aki, sy tidak pernah juga blog psl BE saya. Ahahahaha. Kalau kita blog nnti kena bg BE byk2 lagi ka

Aki said...

Ntahlah Cinoi.. drg cakap misti mo bodek kalau mo lancar.. c Aki tingu,lebih kurang jak tu.. antam jak la.. haha..

dyg said...

upkan traffic.,baru lancarrrr (kali la)

echaRierie said...

hahahahahaha..si Aki..
biarla sama ja yg penting bodek jgn nda bodek..mntau rezeki BERtmbh lg..wakakaka..

kalau ckp psl traffic mmg sa nda jgk beratus riban..
Kesian si echa..

Aki said...

dyg : Hm,tu lah.. tapi nda tau camana mo up traffic.. itu2 jak tu.. ahahaha...

Aki said...

eCha : Tu la.. hantam jak la.. pasal traffic,itu2 jak kalau c Aki tu.. haha..

misya mialen said...
This comment has been removed by the author.
misya mialen said...

ki, sor, aku kasi remove td tu komen, tersalah ba.setahu aku, setiap kali ko dpt BE, kena bt entri psl BE tu.,kita mcm mo promote la kempem tu sm pembaca blig ko..;D dr situ, ko blh earn money lagi;D

Aki said...

Oh.. gitu ka pula.. Mana la c Aki tau.. ^_^.v..

echaRierie said...

betul tue ckp si misya..
adeh Aki ko nda nmpk mcm sa buat ka itu hari..hahaha..
(perasan jap)

ndapa bha..nt buat lg r..
GoodLuck Aki..
^^v

echaRierie said...

@ AKi : eh psl traffic tue serius sa nda byk..sa nda kejar traffic bha..haha..rezeki kita ja tue..amin ~
jia You Aki !

nowriz said...

bwahaha.. sy baru tau.. apa itu BE... :p

Azeanthy Paiman said...

begitu ka pula aki??sy belum dpt apa2 eraning sbb xda Nuffnang d blog.hhuhu..

Aki said...

eCha : baru c Aki perasan ba.. Hahaha.. ^_^.v.. Yeah.. Jia You ut c eCHa juga.. ^_^.v..

Aki said...

Nor.. C Aki pun baru tau ni.. Hahaha.. ^_^.v..

Aki said...

Kak Yan : Bah,pasang ba,rugi ko nanti.. ^_^.v... padahal,teteda juga ba ni.. saja ja..

kay masingan said...

bah tahniah...nanti dapat income belanja la makan kfc...hehe

Amiirah-Cassan said...

WAH !!! tahniah bro !!!

Aemy Shamy said...

Actually sy x berapa faham ba psl BE punya konsep ni...sy tgk Be sy xda perubahan pun..haha :p
btw, tahniah ^^

Aki said...

kay : Trus abis satu kali ni.. hahaha..

Aki said...

Miira : Ah,ko lagi banyak.. ^_^.v..

Aki said...

Aemy : saya tingu bila nampak orang update jak... Hahaha..

echaRierie said...

@ Aki..sa pun nda berapa tau juga..
sa hantam ja..sa baca blog org bha..hahaha..
Tiapala..haha..hantam saja lah..

Aki said...

Hahaha.. ya la echa.. ^_^.v.. c Aki tau sudah kalau gini.. ^_^.v..

beaty said...

aki ogumu kepio ti..bh terima kasih ja sam Nuff ahh..

Congratsssssssssssssss!!

Bh tu header napa gantung2 tu ahhh..

Aki said...

beaty : Hm,mimang terima kasih la.. ^_^.v.. Hm,header ah,saja ja tu.. hiburan.. :-p

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..