Tuesday, July 5, 2011

Rupanya baru 10..

Hm,rupanya setakat ini,baru 10 header yang telah c Aki buat untuk kawan2 dia serta untuk diri sendiri..

Hm,cakap mau bisnes,tapi,kalau baru 10,bisnes apa kan??
Tidak apa lah..

Ya lah,design bukan hebat mana pun.. simple2,boleh la.. Asal ada..

Jadi,itulah pasal,sikit jak orang mau meng'ORDER' header kan??

Ok,mari tengok.. n kalau rasa mau terjah,klik caption header OK??


Our Phonetography
Zon si Aki Karut
Iman Dazzle
Who Am I
Dida
Oyenization
papA.d.a.m
My Phonetography
Aemy Speaks Now
sUzIe AjAi

 Simple kan?? Yeah,my  Design was as simple as me.. Hehehe.. Nampaknya,memang ini sahaja la kerja c Aki.. Anyway,thanks kawan2..


Aki  :  Rasa2,nak tukar header blog ni la.. ^_^.v..


by ©eXYanne Collection

Related Post



26 hacking script:

echaRierie said...

simple2 pun tp hasilnya cantik bha..
hehehe :D

Aki said...

mgkn cantik bagi c echa,tapi orang lain nda.. T_T

alif haris said...

eh pndai gak eh kau design header ^^
kreatif .. ada bakat ni bro~

Aki said...

bro Alif : Simple2 leh ar bro.. Hehe..

OrangeFay said...

Aki, alawa noh kopio header nu~

Hiayaa..bila laa sa terer mau buat header ni~ >.<"

:DiDa: said...

tp sy sukaaaaa.........^^

Aki said...

Orang Fay : Mau minta tolong?? Bulih ba.. Tapi rasanya,heade ko tu pun,lawa sudah ba.. ^_^.v..

Aki said...

TQ Kak Dida.. kalau mo minta buat balik pun,cakap ja ah Kak??

mi$$ oZja said...

lawa woo.. c aki mmg kreatif.. will take time kalau sy mau bljr bt ni.. hoho

nawal addina said...

sy nak satu ?

hee ~ joke jela ;)

Amiirah-Cassan said...

bah aki , kasi buat saya lahh , kasi jadi 11 :) hehehe saya lahir jam 1:11am beh , hihi

Aemy Shamy said...

Uii banyak ba suda tu..& im one of them..hehe...thx aki, you did a very good job! nnt sy blnja minum teh tarik ok! haha..

aKu_aG said...

simpler is better...kan?? haha...*sebab aku pun jenis yg simple jgak...tu la...hahahaha....*

alif haris said...

haha boleh diasah bakat tu ^^

Aki said...

miss Ozja : Segan pula c Aki kalau design yang besa2 ni kena cakap lawa... haha..

Aki said...

nawal : Kalau utk nawal,nak 3 pun,aki bagi.. ^_^.v..

Aki said...

Miira : Betul?? Ba mari.. tapi c Aki nda pandai buat yang fancy2 macam c Miira punya.. ^_^.v..

Aki said...

aemy : mana da banyak kalau 10.. heheh.. OK ba kalau Aemy..

Aki said...

aKu_aG : Hahaha.. kalau lelaki,simple is more..

Aki said...

alif : tu ar bro.. ^_^.v..

nunui Joe said...

simple but nice.
sy suka tu yg Aemy Speaks Now
^^

nowriz said...

cantik! sy paling suka header si-aemy & azeanthy.. simple!

Aki said...

kak Nunui : Hehehe.. durang yang bagi idea sendiri.. c Aki tolong memPOTOSOP ja..

Aki said...

nowriz : Hm,durang punya idea sendiri ja tu.. c Aki tolong buatkan ja.. ^_^.v..

dyg said...

free ka ko bt nih.,?

Aki said...

dyg : Buat masa ni,Ya.. free.. Hehehe.. tapi itu pun ikut free time c Aki la.. ^_^.v..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..