Friday, August 26, 2011

Jawapan : Kenapa dia bunuh Adiknya??

Ok,first of all,jawapan untuk soalan: Kenapa dia bunuh adiknya?? yang tepat telah diberikan oleh Miss Va Va Voom!! Dia memang hebat!!

Jawapan : Tujuan dia membunuh adiknya,adalah kerana dia berharap lelaki itu datang ke pengkebumian adiknya sama seperti lelaki itu datang pada pengkebumian ayahnya.

Tapi,sebenarnya,tiada jawapan yang betul untuk itu.. Ini sebenarnya adalah soalan psikologi untuk menguji tahap 'criminal level' seseorang itu.. Maksudnya,anda boleh memilih apa pun jawapan.. Tetapi,jika anda memilih jawapan yang diberikan oleh si Aki di atas,bermaksud,anda mempunyai pemikiran 'criminal level' yang tinggi. Ini kerana..

Cara anda menjawab,semestinya,anda meletakkan diri anda di dalam kasut penjenayah itu,dan membuat pemikiran yang sama seperti dia.. ^_^.v..


si Aki? Ya,si Aki hanya menggunakan 15 minit untuk menjawab soalan ini. Dan berkemungkinan, Miss Va Va Voom hanya menggunakan 5 minit masa membaca soalan untuk menjawabnya.. ^_^.v.. Ya,kami di antara orang yang mempunyai daya pikir 'penjenayah' yang agak tinggi.. Bermaksud,kalau sekiranya kami menjadi penjenayah,kami adalah di antara penjenayah yang hebat..

Tapi mungkin tak akan.. Kita orang baik-baik ba kan Miss Va Va Voom?? Hehehehe.. Bagus kami tolong Polis,lagi banyak gunanya.. Ho ho ho..


Aki : Hm,cuba tanya dengan kawan-kawan lain pula.. ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



18 hacking script:

v said...

hahahaha! astaga nda pla sa terfikir...gila eh kamurang punya minda ni...mantap yo!

nowriz said...

adehh.. itu ka pula jawapannya..

memang teda skil mo jadi penjenayah.. hihi..

;)

echaRierie said...

wahh..tahniah to miss va va voom..!!~

*sy blm bc lg..hahaha

Dida mumin♥ said...

Confirm...saya bukan 'penjenayah' kan?

Va Va Voom said...

Omigooddd habislah sa kena cop penjenayah ni miahahahaha...Aki cuba lah ko cakap kita punya daya pemikiran macam tu CSI ..nah keteh! hahahaha just kidding arrr.

lilies.john said...

alaa... lambat sy baca ni entry ko.. he he... bt lg byk2 segmen mcm ni arr.. he he he

Gunaqz said...

Oh no... saya gagal menjadi penjenayah!

nGiau said...

wahh..tahap pemikiran yg tinggi tuu :D

Cahya Qasehnya said...

alaaa. kalo sa nampak entri sebelum ne mesti saya jawab yang adik sama macam c Aki ngan Miss Va Va Voom.

sa masih ingat sampai skrg cerita ne sa pernah tgk d tv dulu dalam cerita china polis2. memang antara soalan dan jawapan yang saya suka.

bah jagalah sepa yang jawab betul tuh berpontensi untuk bunuh orang suatu ari nanti.

just kidding. XD

komen sa ne boleh jadi entri sudah. hahaha.

meaw said...

yeahhh tau dah jokpan dia,muahahahahha! tak terpikir lak jawapan dia tu ....


p/s:thanx ye aki selalu ke blog meaw :D

Aemy Shamy said...

haha..seriously sy x terpikir pun sebelum bca jwpn tu..dlm pikiran sy, maybe adik dia sedang berpacaran ngan llaki tu..hehehe.... :p

beaty said...

ahahah c flo juga yang manag..tapi nanti suda jumpa abg dia...nanti tu pempuan masuk penjara....hehe

Nurul Iman Rosman said...

saye orang baik, saye tak suke buat jenayat. tapi saye suke kacau orang.

haha! :D

kay masingan said...

heeh..betul2 sia ni bukan penjenayah..hehehe

Umie Artoqiemie said...

jawapan yang errr brrr err brr

misya mialen said...

aku terlepas dgn entri sebelum ni.tp, x apa, kamu org baik jg ba tu;D aku yakin;D

Azeanthy Paiman said...

urm..sy pun tlepas entri ko sblm ni aki.anyway,betul ckp kak misya,ko org baik bah aki..pasti!hee..

Merryn said...

OMG Aki!! jangan lah kita bunuh apa apa yek? :D

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..