Wednesday, June 29, 2011

Sepatutnya Wordless Wednesday,Tapi....

OK,sepatutnya,wordless wednesday untuk hari ini.. And sebenarnya,sampai skrg pun,WORDLESS!! Totally.. Tiada perkataan untuk menggambarkan Transformer : Dark Of The Moon.. Yeah.. Kepada yang belum tengok,dinasihatkan,berbarislah anda dari awal pagi,membeli tiket yang bakal Full House untuk beberapa hari ini..

Hm,seperti yang kita tahu,watak Megan Fox digugurkan,dan mereka dengan bijaknya,menukarkan watak tersebut dengan Rosie Huntington-Whiteley dalam plot yang  agak bijak dan lawak (yeah,c Aki ketawa bila sampai part ni.. I mean,satu panggung)

Yeah,dan sangat berbaloi menonton filem ini,ditambah lagi dengan keseksian dan kecomelan pelakon English ni (o deng,I wish I could kiss Lips like those.. haha) And yeah,sedikit review untuk anda versi Aki..


1. Hm,berkelip mata akan membuatkan anda bakal ketinggalan saat2 menarik.. Tiada masa untuk mengalihkan mata,kerana semua plot disusun dengan begitu menarik..
2. Padat dengan Aksi? yeah,dari mula,sampai la habis,tidak kira masa,sentiasa ada aksi2 menarik,tidak kira manusia,atau robot2 ni..
3. Aksi seksi yang sangat menarik tetapi agak biasa (haha... part favourite),masih boleh ditonton oleh remaja (tapi bukan kanak2)
4. Hm,terasa agak lain pula perasaan membayangkan ROBOT macam Optimus Prime,berperikemanusiaan.. Hehehe.. Yalah,bayangkan,kereta kita,tiba2 mau melindungi kita,padahal,suka hati ja kita langgar lubang slalu kan??
5. Yang best,pengajaran dia tentang keangkuhan manusia.. Ya,sangat2 angkuh.. Yang mana,harus dijadikan pengajaran..
6. Robotic Detail yang sangat menarik,warghhh,kalau la c Aki boleh melukis sedetail itu kan best..
7. Pengenalan watak baru,Sentinel Prime,yang agak kontra perwatakannya..
8. Hm,yang pasti,rm14,untuk Premier Show yang c Aki first time,maksudnya,c Aki first time buka panggung untuk satu2 cerita,sangat berbaloi,seolah2,Rm14 tu,terasa macam menonton FREE!!..

Ok,c Aki malas menghilangkan keterujaan anda melihatnya,pegilah mana2 panggung wayang yang berdekatan!! ^_^.v..

Aki : Eksaited gara2 First Time menjadi di antara orang yang pertama menonton Cerita Ini.. Wah..

by ©eXYanne Collection

Related Post



30 hacking script:

:DiDa: said...

siok btl ka?
mcm sy teruja mo pg tingu oo...saya sma c gaman ja baru siok..nnt sy pikir dlu mo tumpang anak2 d mana..? ^^

mi$$ oZja said...

aiyee..ni la yang buat sy jeles nihh..sy mau p tingu jg!!hahaha

Aemy Shamy said...

Dah tgk??? Waaaa ni yg bikin jelez ni...huhu..mebi next week baru sy dpt tgk ohh. Bagus lah xda sudah Megan Fox..i dont like her..hehe..yg pelakon baru tu ada iras Cameron Diaz kan..eh ya ka.. :p hehe..

Aki said...

Kak Dida : Satu ja perkataan paling sesuai,BERBALOI!!.. hehehe.. ko antar ja p Shah Alam,kalau 3 jam,c Aki boleh tgk2 juga ba.. Yang penting ajar mcam mana mo kasi tidur durang.. kalau tida,c Aki ajar men game tu.. hahaha..

Aki said...

Ozja : Sila2.. percayalah.. Konfom kluar panggung,lepas 4 jam pun,masih tebayang2 robot begaduh ni.. hehe..

Aki said...

Aemy : Hm,muka mungkin cameroon diaz,tapi, Bibir dia lagi seksi dari CD.. ^_^.v..

niena shopping2u said...

tlg menolong bantu membantu :)
wonderpets :)

nowriz said...

wah!!! daku teruja banget!!! tidak sabar mo bebaris d kaunter tiket ni weekend... (yeahhh... inilah barisan kita!!! lalalalala.. paduli la tu adik2 cakap ni kakak over yang penting.. autobot bertukar... kukekukekukekukekekek.. hahaha)

Aki said...

kak niena : ya betul.. ^_^.v..

Aki said...

nowriz : sila2.. abislah ni kali,panggung penuh.. ^_^.v..

Fadzmie Mohamad said...

Ko bah pula Aki yang bikin fullhouse tu wayang premiere T3. Jeles saya oh. Mau kena tunggu bisuk ni baru dapat tinguk. Hahaha.

Nanti saya kasi letak cucuk gigi sana di mata saya, supaya nda berkelip sepanjang cerita. Supaya tidak ketinggalan semua saat menarik. Hahaha.

beaty said...

x mau baca review ko ni..sebab sa mau tingu ni malam ni..tunggu sa tingu lu baru sa baca ni review

:DiDa: said...

Aki..
yg besar no problem klu men gem..dia mmg kaki gadget..psp ka, pc ka, telepon ka, dia mmg lulus dgn cemerlang tu klu game tp klu yg kici susa sikit la..ko tpaksa menari,menyanyi,mendukung klu mo kasi tidur...^^

Amiirah Cassan said...

doiii, c aki, spoil beh , hahaha

Anne Nurain said...

Akiiiiii!!!!
aku jeles nih.. huhuhu..
mo tunggu Pencuri Hati datang kk bru p tgk.. hehehe...

Aki said...

Kak Dida : Hm,kalau gitu,no problem ma c Dhani.. c Rafael ja la.. tapi,kalau stakat menari,nyanyi,dukung,no problem juga ba.. ^_^.v..

Aki said...

Mira : Ko p tingu dulu,baru ko tau sa macam tiada cakap apa2 pun ni sini.. hahaha..

Aki said...

Beaty : Sa rasa,kalau ko baca ni pun,ko masi eksaited lagi ni.. :-p

Aki said...

Nang : Aiseh,ngam tu,timbul terus mode romantik tu.. ^_^.v..

ABU said...

ini wordless wednesdy aku hahahah baru jak post..

Malaysia Wedding Photographer said...

Malangnya di tempat sy di Miri blum lg kluar tu Transformer... kin pnas. Haha. Besok baru ada..

Aki said...

Yo Frisco.. jan ja ko p tgk time sabat.. Hahaha..

nawal addina said...

ahhaha , tak tngok lagi :(

Wency said...

sa pun xmau baca ni review.. coz hari sabtu ni bru dpt p kk n tengok ni movie..ee kan best kalu keningau ada panggung wayang..hihihi..

Armstrong said...

Brapa blog suda sia hop, pasal ini juga... so maksudnya, mesti tengok wayang ni ASAP ;D haaha

Cinoi said...

Saya pun antara org yg first bah tinguk. Tp saya xbleh buat full review, kwn saya paksa janji jgn buat review smpai dia sudah tgk. Ahahahaha

Aki said...

g ar tengok.. best.. ^_^.v..

Aki said...

Wency : Hehe,kalau ko suda tgk nanti,past ko baca ni review,baru ko tau yang sa sebenarnya nda cakap apa2 pun.. :p..

Aki said...

Armstrong.. yeah,wajib.. ^_^.v..

Aki said...

Cinoi,ko buat ja review rambang ba.. :-p.. Eh,tapi kalau ko buat review,besanya,detail tu kan??

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..