Friday, August 26, 2011

Kenapa dia bunuh adiknya??

OK,pagi ini,si Aki mulakan dengan satu soalan..

Sila jawab di comment box,dan si Aki akan bagi jawapan untuk anda pada petang ini..


Ada seorang wanita menghadiri pengkebumian ayahnya. Dia sangat bersedih dengan kematian ayahnya itu. Ketika menghadiri pengkebumian ayahnya,dia terjumpa seorang lelaki. Dia terus jatuh cinta pandang pertama dengan lelaki itu. Dia pun berusaha mencari lelaki itu. Mungkin melalui Facebook,atau segala apapun sumber. Tiba-tiba,satu hari,dia membunuh adiknya sendiri. Persoalannya,kenapa dia membunuh adiknya?


Aki : Si Aki menjawab soalan ini dalam masa 15 minit selepas disoal..

by ©eXYanne Collection

Related Post



21 hacking script:

kay masingan said...

mungkin lelaki itu bercinta dengan adiknya sendiri?

Yvonne Iman Felicianus said...

jawanpan saya sama macm si Kay :)

Aki said...

ho ho ho.. kamu berdua salah.. :-p

de engineur said...

aiseyman, mau pi jumpa si Horatio CSI dulu ni petang. Harap2 dia free, mau tanya dia suruh siasat. Hehehe

Dida mumin♥ said...

abis dia gila sudah sbb asyik mencari lelaki tu...Betul kan answer sy akidal?...

Aki said...

masi salah.. ho ho ho..

beaty said...

dia tersalah bunuh bah tu..heheh

Gunaqz said...

Hi Aki!
1. kerana adiknya membunuh bapa mereka?

2. Kerana adiknya minta bunuh?

3. Salah bunuh?

4. Lelaki itu adalah suami adiknya?

5. Apa aaa.. ish, susah neh kepio soalan ko ni Aki.

Gunaqz said...

Hi Aki!
1. kerana adiknya membunuh bapa mereka?

2. Kerana adiknya minta bunuh?

3. Salah bunuh?

4. Lelaki itu adalah suami adiknya?

5. Apa aaa.. ish, susah neh kepio soalan ko ni Aki.

hazz death said...

sbb sda tkdir yg d tntukn ntuk dy mmbunuh adiknya... btul kn aki?.. hehe

Va Va Voom said...

Sebab dia berharap lelaki itu akan datang ke pengkebumian adik dia pula seperti mana dia terjumpa lelaki itu di pengkebumian ayahnya. sebab itu lah dia membunuh adik dia...hahahahaha

ROLLENS said...

sa rasa jawapan yg di atas yg plg manang....haha

virgo19 said...

aki, jwpn aku kn:
1) dia bunuh spya tu lelaki dtg blik d funeral adik dia (sma jwpn dgn c va va voom)...
2) dia bunuh sbb dorg bgaduh kot, yg pentg dorg gaduh nada la kaitan dgn lelaki yg dia bhabis cri tu...

Just said...

sbb adik dia adalah lelaki itu. dia bingung and salah tgk time d upacara pengebumian bapa dia tu. sedih pnya psl. pastu nda kan dia mo besuka sama adik dia sendiri... so, dia bunuh la.. muahahahaha..

Miz Novexx said...

mungkin sebab adik dia gila???
kahkahkah

nowriz said...

umm.. pasal adiknya upah tu lelaki yang dia jatuh cinta untuk membunuh bapanya..

Dev Clarehova said...

sa ikut2 jawapan si Va Va Voom.... <--- betul2 tida tau jawapan nih! hehehe

Merryn said...

Aki apa jawapan nyer... tak boleh nak pikir lagi nih...

Dida mumin♥ said...

Akidal...sebab dia sedih atas kematian bapa dia...terus dia p bunuh adik dia...betul ka?

echaRierie said...

nda blh jwb sbb sdh tau jwpn..hahahahaha

Aemy Shamy said...

Jawapan : Tujuan dia membunuh adiknya,adalah kerana dia berharap lelaki itu datang ke pengkebumian adiknya sama seperti lelaki itu datang pada pengkebumian ayahnya.

neh sy tau suda..hahhaa :p

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..