Sunday, August 21, 2011

Kali ini pun,dia tidur lagi..

Helo ebribadi (everbody).. Hahaha.. ^_^.v.. Hey guys,how's your weekend.. Mesti lancar-selancar-lancarnya kan?? Anyway,sorry semalam langsung tiada update apa-apa.. Sebab,semalam,memang 1 hari di Church.. Dari pagi,Kebaktian,petang acara youth,sampailah malam,parti perpisahan,dan tengah malam,FUTSAL!!..

Haha.. Sibuk kan?? Ok,errr,nampak saja tajuk di atas,mesti yang pernah baca entri sebelum ini,tau apa yang si Aki maksudkan.. Betul atau tidak?? Hm,ok,kalau belum baca,sila klik link ini..

http://exyanne-collection.blogspot.com/2011/08/orang-tengah-bercakapdia-pula-tidur.html

Haaa,cute kan?? So,minggu ni,si Aki 'babysit' si Riko sekali lagi.. Dan......... dia tidur lagi..^_^.v.. Nah,gambar-gambar tidur si Riko..
 





Lepas sudah cukup tidur.. si Riko pun menjalankan aktiviti lepak tepi pintu.. Dengan aksi comelnya.. Hahaha..

Tidak percaya?? Ok,jangan terlalu kagum ya.. Nanti dia kembang.. ^_^.v..


Kan dah cakap,jangan terlalu geram dan kagum dengan dia.. Tengok,dah kembang.. Hahaha.. ^_^.v.. Lepas menyelesaikan kepuasan tidur dan lepak.. IT's GAME TIME!!

Ya,si Aki dan Riko bermain tanpa mengira waktu dan tempat.. Mari kita saksikan kenakalan Riko yang sehingga tahap tak dapat dikawal ni.. ^_^.v..



Ya,si Aki tahu,anda sedang geram kan?? Hahaha.. Baiklah,selamat berhujung minggu dan selamat jeles.. ^_^.v..

btw,Riko merupakan Anjing terbaru yang ada di Church.. terdapat 2 ekor lagi anjing yang ada di church,cuma berskala besar.. Untuk Marley,anda boleh klik di SINI untuk melihat gambar-gambarnya.. Untuk Rambo the Legend of Klang BM,belum ada review untuk beliau.. Hahaha.. Ok,jangan lupa lawat Marley!! ^_^..

http://ourphonetography.blogspot.com/2011/07/12-random-awesome-marley.html


p/s - Riko merupakan milik salah seorang rakan si Aki di church.. ^_^.v..




 Aki : Rasa penuh bertanggungjawab menjaga Riko (muka bangga)

by ©eXYanne Collection

Related Post



15 hacking script:

~KLaRaPaRiS~ said...

segaja Aki tayang Riko >.< saya mauu.. huhu.. tp mesti mahal nie kan makanan da..

Dev Clarehova said...

huhuhu...menyebabkan sa rindu snoopy sa yg baru last week meninggal...dulu dia kecik2 mmg bulat mcm c riko.....bila besar, bdan dia memanjang, tapi bulu dia keriting2..hahahhaa...tp yg sedihnya, time sakit, dia jadi kurus betul sbb x mau makan...jangan lupa bawa p vaccine awal2 ah....:) send my regards to RIKO :)

kay masingan said...

cute si riko...dia kenyang bah tu...tu lah tidur saja kerja dia..

Fadzmie Mohamad said...

Betul-betul macam patung bergerak oh. Haha. Nda juga menggigit ka tu? Haha.

Merryn said...

aww.... sho keyut si Riko! geyam!!!

chegu carol said...

punya cumil. macam teddy bear ni.

ABU said...

laaa anjing rupanya..ari tu aku ingat orang hahahaha

StellaClaire-Richard said...

OMG..punya kiut............ kiss si Riko for me :)

beaty said...

dei si riko memeng kiut berabis..buli sia kasi baby sit dia satu ari ka??deiii kiut btl untung c aki dapat baby sit dia ni

Elih Japahar said...

Ish! c riko lagi...kasi kawan bah tu Aki, beli anjing lagi kasi nama c ringgo..baru ada kawan dia main2...main bubut2 sana...boring tu sorang haha

nGiau said...

kiutnya si riko aki~ jeles3~ !;p

Aemy Shamy said...

eeee kiut ohh...kuat tidur lg tu, makin la dia tambah comel..hehe..mmg bikin geram, geng...rasa mcm mau cubit2, nasib baik sy x bleh pegang puppy..hehehe...comel!! ^^

lilies.john said...

eiiiii............. minta!!!!!!! sy mau!!!!

✿ Mitchell ✿ said...

syaaa moooooooooooo si riko!!!!! pinjam 1 mlm dlu.. sya jnji piara dia baik2.. ;p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

comel tp takut..hehe..kami org islam tak biasa dgn anjing :)

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..