Monday, August 29, 2011

Kisah yang agak seram di opis pagi ini...

Pagi last puasa,si Aki bangun agak lambat.. Maklumlah,si Aki sedang pegang kereta Encik Oyen. Maka si Aki pun perlahan-lahan jalan pigi opis,sebab driving.. Ho ho ho..

Pastu,oleh sebab hujan,kereta sudah kurang sebab ramai dah balik kampung,si Aki terlalu laju bawa kereta dan sampai di Midvalley janm 6.50 pagi.. oh yeah.. 20 minit dari Shah Alam ok.. Rekod baru!!

Lepas tu,naik la pegi opis.. Tekan lif naik.. Sampai di opis,touch in masuk,pasang lampu. Dan pegi on PC.. Maklumlah,di opis sangat takde orang pagi ni,maka si Aki pun relax2 di kerusi menghadap PC..

Tiba-tiba,si Aki terlihat kelibat orang!!.....
Eh,excuse me,hanya si Aki dengan kak Timah saja di opis pagi 30 Ramadhan ni ok.. Jadi,kenapa si Aki nampak kelibat seorang lelaki??

Si Aki pun pegi cek pelan-pelan... dan..................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bila si Aki nampak lelaki itu,si Aki pun tembak dia!!!! Cis,sungguh dia membuat si Aki terkejut pagi ini.. Hm... Ya,si Aki sedang menghilangkan keboringan sambil menjaga opis di pagi sebelum raya ini dengan...............

Counter Strike!!


Keadaan dalam PC di opis si Aki..

Kelibat lelaki itu.. Ho ho ho..

Seram kan?? Seram kan?? Kan?? Kan?? Aish,apelah cubaan pagi ni.. Ho ho ho.. ^_^.v..




Aki : Hm,nampaknya mo tengok wayang hari ni,apa cadangan yang baik?? ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



7 hacking script:

~KLaRaPaRiS~ said...

isk Aki bikin saspen pagi2 :) wah Aki mau p dating ka sama Sumandak ^^ have a great day yea

sy nda tau apa movie yg best2 ^^"

Elih Japahar said...

bahhhh! c Aki suri tulang...kasi tau sama bosss hhahaa...sy pun tengah main ni..

Dev Clarehova said...

hahaha!!! saspension betul si Aki pagi2.... nah,saya pun saturang di opis... punya BOSHANNNN!!!

beaty said...

ahahah ko ni kai..sa ingat antu...heheh aik ko saturang ja ka?? doiii punya siok tapi borang tu kan...

kami d opis still ramai orang lagi ni..tapi diam2 la..sebeb big mem kan tidak kerja ni ari,..heheh

nunui Joe said...

Haha sy pun suka main ini game :D

lilies.john said...

andui.. saya ingat btl2 la bikin seram.... huhu

Bpk radi said...

Buat saudara punya permasalahan ekonomi: hub aki santoro,karna saya sudah membuktikan bantuan aki santoro yang berminat,hub aki santoro di nomor 0823 1294 9955, atau KLIK DI SINI

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..