Monday, August 29, 2011

Artis Malaysia yang ingin saya jumpa!! [Hot Topic]

Ok,sebelum si Aki turun dan dating di bawah [Midvalley] dengan si Sumandak,si Aki tinggalkan anda dengan hot Topic yang patut anda baca dan mungkin join sekaki!! ^_^.v.. Siapa yang rajin buat,jangan lupa tinggalkan link anda di komen box si Aki untuk tindakan pantauan susulan ye.. Ho ho ho..


Ok,ini adalah senarai artis kegemaran si Aki yang ingin si Aki jumpa dan berkenalan,bergambar,dan mungkin buat review khas untuk diorang sekiranya diorang ingin bertemu si Aki.. Almaklumlah,diorang ni kan retis Malaysia yang top,siapa lah nak jumpa dengan si Aki ni.. ho ho ho..

Baiklah kita mulakan dengan...............



STACY!!! Yeah.. Penyanyi kelahiran Sabah ini begitu memukau si Aki dengan kecomelan luar biasanya dan vokalnya yang kelas gitu!! Ho ho ho.. Kalau si Aki jumpa Stacy,mesti demam seminggu punya.. (jangan jeles ya Sumandak.. ho ho ho).. Kalau si Aki jumpa Stacy,mesti boleh bercerita dari pagi hingga ke petang selama 8 minggu berturut-turut.. Maklumlah,orang kampung sendiri.. Hehe.. Stacy,I Love U!! Ho ho ho..

Seterusnya ialah..........



Marsha!!.. Juga penyanyi,pelakon kelahiran Sabah,memang menjadi minat si Aki dari mula beliau lahir ke dalam dunia seni melalui AF3.. Dan,ehem ehem,satu-satunya artis AF yang mendapat undian daripada si Aki ialah Marsha!! Ho ho ho.. Itupun baru 3 undi.. eh,Aki masih skolah la masa tu.. Tak banyak duit.. Ho ho ho.. Marsha,I Love U!! Ho ho ho ho...

Dan........ lagi.........


Li Li Lisa Surihani!!! (iklan MyEG jap).. See those adorable faces!! Sape yang tak ingin jumpa ngan Lisa kan?? Kiut sesangat.. Namun sayang sekali,waktu Lisa datang Midvalley hari tu untuk promo something (ho ho ho),si Aki tak sempat pun jumpa dengan Lisa.. T_T..... Takpe,lain hari je ye Kak Lisa.. ^_^.v.. I Love U Lisa!! Ho ho ho.....

Dan artis lelaki pula..................... mestilah Encik.............


Flizzow Joe!! ^_^.v.. Eh eh,Joe Flizzow.. Ho ho ho.. Yo man.. I Love the way U talk.. Damn good man!! Yeah,I remember back then when I was in School,and the most popular song in da skuul waz 'Alhamdullilah.. Hey,I got all ur verse completely in ma mind man!! Your the man!! Whoooottt.. ^_^.v.. Yeah,Flizzow merupakan kegemaran si Aki sebab,A rapper have the Bond with Rapper.. Mau tengok si Aki rap?? nah,klik sini -> Akhirnya Beginilah.. Love U Flizzow!! Ho ho ho (I'm not Gay ok..)

Dan,seterusnya....


I adore this man so much!! Afdlin Shauki!! yeah.. tengok,comelkan?? si Bakat ni merupakan kegemaran si Aki kerana lakonannya memang hebat,plus dia memang seorang kaki lawak sejati,lagi,dia seorang yang comel,macam si Aki juga.. ^_^.v.. Kalau si Aki jumpa dengan dia,benda 1st si Aki nak try is Lawan Sumo!! Ho ho ho.. Love U Afdlin!! (still not Gay ok)..

And last but not least.................. the Coolest man on the Planet is.........


Leornard in da house!! Yeah.. Ini merupakan artis kegemaran si Aki no 1 di dunia.. Sape nak lawan?? Hehehe.. Hm,dia ni masih orang biasa,tapi akan terkenal satu hari nanti.. Jadi,si Aki ingin menjadi penyokong @ kipas Susah Mati beliau.. ^_^.v.. Marilah kita sama-sama support orang ini!! Yeah!! Go Malaysia Go!! We Love Bakat-bakat Malaysia!!.. Oh,nak tau info tentang Rexs ni,boleh klik kat sini -> Artis Malaysia bakal Top!! Hehehe.. Love U Aki.. oppss, Leornard.. ^_^.v..

Ok,sekian saja Artis-artis Top Malaysia yang menjadi feveret si Aki.. So,apa kata anda pula senaraikan artis kegemaran anda.. ^_^.v..

Till then,Signing Of,the Master n Mrs Lovey Dovey,




------------is dating with-------------







Aki : Wish si Aki and si Sumandak have a great day with great weather.. Cepat wish sekarang.. Ho ho ho.. ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

au'deanor said...

Selamat berdating Aki & Sumandak, enjoy your day :)

~KLaRaPaRiS~ said...

saya suda wish yg post sebelum nie.. hahaha.. bah sy wish lagi, have a great day and great weather to Aki and Sumandak yg p dating..

beaty said...

stacy suda sa jumpa...he he d city mall hari tu..dia makan KFC..hehe ..
marsha belum g tapi nampak dari jauh ja la..he he

n sa pun minat c Lisa...kiut kan dia

anyway gambar ko sama sumandak lagi top sebenarnya

beaty said...

bh pigi la kamu dating..enjoy ur time kio..jangan lupa kirim salam sama si sumandak

Elih Japahar said...

Stacy??..sumandak sa tu jgn ko...haha!

nunui Joe said...

Suma yang di atas tu jiran saya ja tu aki. Ko tidak mau kirim salam? haha :D Have a great aki n sumandaknya! ^^

hazz death said...

hohoi.. aki, si sumandak nda jeles ka ko wat ni entri?.. hohoi..
semoga event ko best.. hohoi

Merryn said...

pernah jumpa Joe.. aiseh.. si Leonard.. i wanna meet him too :P

virgo19 said...

geng...smoga wish utk jmpa artis tcapai...n smoga stiap kli c master n mrs lovey dovey p dating stiap kli tu la y'all hav a great day n enjoyable weather...cheers...:D

misya mialen said...

semua artis yg ko suka ni, aku pun suka..uiks, aku pun kiut..ko x mo jmpa.hahah

Armstrong said...

Yang paling sia mo jumpa tu naa tu si Mr Leornard... sia sokong dia brabis sampai la dia famous. Harap-harap bila dia suda rich and famous, sia nda dilupakan la wuahahaa jk.

Macam Final Fantasy punya game punya pedang ja tu ko pegang, boss hahaa.

Ba, selain si Leornard, sia mo jumpa si Stacy and Lisa. Mo ambi gambar dengan diorang berdua ni hehee.

Armstrong said...

ei geng, lupa sia. Selamat Hari Raya and Selamat Hari Merdeka yo! ;D

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..