Thursday, September 1, 2011

Dating Time!!

Hi semua.. sori langsung tidak update beberapa hari.. Faham-faham sajalah ya.. ^_^.v.. Cuti-cuti yang indah,harus dihabiskan dengan indah..

Hm,sebenarnya,,ini semua salah si Sumandak sebab dia buat kerja guna laptop si Aki.. hahaha.. salahkan dia.. Hm,si Sumandak buat assignment kesayangan dia,so,let it be.. Itu lagi penting ba kan?? ^_^.v.. Kamu semua masih ada untuk si Aki ka ni??

Ho ho ho.. Anyway,selain dari buat kerja,si Aki and si Sumandak ada juga keluar dating la.. Hehehe.. Mau tengok bukti?? Hehehe.. Ok,nah semua orang.. ^_^.v..

di perkarangan KLCC

Masih di perkarangan KLCC

Dinner di Pizza Hut

ehem-ehem.. Hahaha..

I-City,Seksyen 7 Shah Alam..

^_^.v..

ho ho ho.. meng'silhouette'kan gambar..

Ok,sudah.. Hm,yang ini,si Aki gambar dan digambar menggunakan Nikon D3100 milik Bester.. Thank you Bos.. Hahaha.. ^_^.v.. Anyway,photoshot si Aki di tempat-tempat tu,nanti si AKi tunjuk di post lain ah?? Ho ho ho..


Aki : Hm,ok,next stop?? Haha..

by ©eXYanne Collection

Related Post



10 hacking script:

echaRierie said...

pewitt..si Aki baitu ~
hehehe :)

~KLaRaPaRiS~ said...

kiut~! matching T-shirt >.< hehe

✿ Mitchell ✿ said...

tu bj bah ;p

chegu carol said...

sa suka tu watermark ko aki :)

♥ Connie , said...

Enggggggg ! Diting :DDD

♥BelLa Ace♥ said...

weewitt! berdating2 ba si aki..
x buli kalah ni tau..sa pun mo p dating,tgkp gmbar then post la ni..haha

beaty said...

sa suka tu tshirt kamu..wah sehati sejiwa kama kamu ni

Gunaqz said...

Gambar #4 tu, berdoa sebelum makan sambil buka mata kah itu?

Sweetnya kamu dua. Bagai pinang dibelah dua!

Etong said...

pewwwiiit. dating bha diaa. sweet hehehe

misya mialen said...

dating itu indah.jumpa sumandak lagi indah;D

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..