Tuesday, August 23, 2011

Midvalley pun ada Gangster??

Cerita Bodoh ini milik papA.d.a.m.. Terlalu bodoh sehinggakan si Aki rasa,patut dikongsikan di sini.. Mungkin ramai ahli-ahli karut yang mengenali Pak Abu dalam entri Untukmu Sahabatku dari Aki kan?? Aha,dialah watak utama kali ini.. Hahaha..

Nota : Jangan terlalu nak ambil gambar sangat kat site visit,kalau tak,ni lah jadinya,mangsa papA.d.a.m.. Cam Haram... Hahaha...


****************




Nama aku Pak Abu aka Jebol aka Harun Hajis (MidValley Gengster). Aku seorang pembunuh bersiri. Misi aku adalah membunuh FazeBen. Aku dah lama rancangkan bende ni. Dan hari ini adalah hari yang di nantikan...




Akulah Harun Hajis

Aku harap,misi aki kali ini berjaya. Aku dah ada rakan sekutu.. Fara Rehe

Aku berbincang ngan Rehe. Apa yang pasti,aku akan tikam FazeBen hari ini

Rehe : Harun,camne?? Ade peluang tak?
Harun Hajis : Belum. Kite tunggu mase yang sesuai

Taktik : Menjadi musuh dalam selimut,berpura-pura menjadi sekutu FazeBen

Hm,rasanya,ini peluan terbaik.. Aku mesti bunuh dia.

Harun : Rehe tutup mata FazeBen ngan karung guni,pastu saya tikam die OK??
Fara : Ok set!!
Harun : Pastu kite tanam die kat sini..
Rehe : Aik,muat ke Harun??
Harun : Habis tu,nak tanam katne plak??
Rehe : Tak tau


Harun : Aaah.. Belah sane luas sikit.. Jom kite tanam kat sane..
|
|
|
|
|
Selang beberapa jam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misi selesai............

Puas hati Aku... Ha ha ha ha..


Aki : Bila anda kurang bergambar dekat site visit.. Risiko anda untuk dimanipulasi juga menjadi rendah!! Hahaha..

by ©eXYanne Collection

Related Post



15 hacking script:

Azeanthy Paiman said...

adui c aki ni...suka wat suspen!!haha...

Merryn said...

macam tu pun boleh? >_< :P

~KLaRaPaRiS~ said...

hahaha xD

dihadiha said...

Hahahahahaha lawak2 sy gelak guling2.
Bagus2!

echaRierie said...

hahahaha..Aki2..
mcm2 kerja ko owh..haha

dill said...

hahaha! macam2

dill.

nunui Joe said...

haha boleh ikut pertandingan reka dialog ni aki :D

misya mialen said...

astaga ki..ko kan mmg kreatif bah;D

Nurul Iman Rosman said...

hahahha!
cerita dongeng~ ;p

beaty said...

karutan teribaik c aki ni tau..heheh

Fadzmie Mohamad said...

Haha. Kesian dia, mungkin dia ndatau kali gambar-gambar dia kena manipulate macam ni. Haha.

Elih Japahar said...

Kau ni memang kaki karut bah kan Aki..haha!

bah, saya tag kau ni...jom lah join contest kalau berminat..

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/08/aku-anak-malaysia-merdeka.html

kay masingan said...

hahaha..ingat betul2 ada gengstar..heheheh

Shamsuddin Amin said...

btul2 gengster ni... haha

miss raihan said...

weyh tak pasal2 pulak kan korang ni memfemeskan muka kitorang

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..