Monday, August 22, 2011

Sanggup untuk ditertawakan

Hai semua ahli-ahli karut!! ^_^.v.. Yeah ha.. Hm,Happy Monday!! Hari yang penuh dengan semangat bagi setiap orang untuk mula bekerja!! Yeah ha (dengan muka Garfield,yang benci Isnin)..

Eh,cakap pasal Garfield,jom melawat keluarganya di Kitteh Monday milik ARMS!! Huahuahua.. Ni memang orang kaki kucing.. Oppss,bukan maksud si Aki,kaki si Arms macam kaki kucing,masi kaki Arms okay.. Cuma dia seorang yang gilakan kucing.. ^_^.v..

Dan terima kasih untuk Incik Abu kerana buat review blog untuk si Aki.. Terima Kasih banyak2.. Jangan ko susah,saya langsung tak marah.. Hahaha...

Ok,berbalik kepada tajuk di atas,sanggup untuk ditertawakan.. Hari tu, Crankyjar by V tinggalkan komen menarik di Tips Blogging yang si Aki share.. Dia cakap,setiap kali baca entri si Aki,dia mesti ketawa.. Hahaha.. ah,ketawa lebih kurang macam tu kot.. Dia cakap,boleh kongsi sedikit unsur2 lawak tu supaya orang lain rajin datang ke blog beliau?? di Crankyjar by V??

Well,Crankyjar by V no problem punya.. boleh ba kalau kau..  Hehehe.. Hm,sebenarnya si Aki hanya update entri si Aki mengikut cara si Aki bercakap hari-hari.. ^_^.v.. Maksudnya,mesti anda bayangkan,si Aki sedang bercakap dengan anda bila membaca entri si Aki ni..

Hm,baiklah.. Ok,si Aki mungkin di antara jenis orang yang selalu membuatkan orang lain ketawa.. Tidak kira dari bercakap,perlakuan dan aktiviti seharian pun.. Pernahkah anda diketawakan ketika makan?? Maksud si Aki,sedang anda  makan,rakan anda mentertawakan anda,kerana anda kelihatan lawak ketika makan.. Ya,si Aki pernah.. Hahaha.. ^_^.v..

AKi
bukan Aki
Hm,maksudnya, hanya jadi diri anda sendiri.. Sebelum mencapai level-level seperti si Aki ni (macam la kau hebat) si Aki telah berjaya mempermalukan diri sendiri.. eh eh,maksudnya sedia sanggup untuk ditertawakan.. Contohnya,pakai baju perempuan.. untuk suka-suka ok.. si Aki pernah buat.. lepas tu,berani buat muka bodoh?? ya.. Dan juga bila orang ketawakan anda,jangan anda marah,sebaliknya,teruskan bercakap/buat benda yang anda sedang lakukan..



Christiano Leornardo

Bila anda sudah biasa dengan semua itu,apapun yang anda lakukan,pasti akan diketawakan orang.. Eh,maksudnya,apa yang anda buat,orang akan ketawa la kan?? Anda ketawa sekarang?? Tak?? hm,memang pun tak lawak,sebab si Aki sedang taip entri dengan muka masam.. Maklumlah,internet buat hal kat opis awal pagi.. Hohohoho..

Apapun.. Selamat mengarut semua orang!! ^_^.v..


Aki : Rasa bangga sekali lagi.. Hari-hari bangga,meletup kang.. :-p

by ©eXYanne Collection

Related Post



10 hacking script:

kay masingan said...

happy monday aki!
teruskan berkarutan yang memberikan infomasi dan juga memberikan kegembiraan pada orang lain...:)

Miz Novexx said...

hepi monday Aki,
terjah from blog Abu, n
selamat berdikir karut di ofis!! heheh

Merryn said...

good morning Aki! :D how r u today?

Fuiyo.. Christiano Leornardo hensem giler! nak mintak autoglaf! hahahahahahaha.........

echaRierie said...

hye Aki..
bha..mengarut lg la..hehe..jan berenti..hahaha..
mmg siuk pula baca blog ko.. :)

beaty said...

dipersilakan mengarut aki...siok bca...sa senyum2 baca post ko ni..heheh

nowriz said...

karutan ko hebat ba aki.. walaupun sy nda penah dengar ko becakap.. sy imagine ko becakap macam tu deejay suria sabah si-othoe.. terus otomotik sy pandai senyum2 depan monitor bila baca setiap karutan ko... hihi :)

Aemy Shamy said...

happy monday aki & everyone! ^^

ya, mmg lawak2 ba entry ko..bru baca blog, sy sudah sakit perut tahan ketawa..apa lg klu b'cerita ngan ko depan2 kn..konfim xda tahan2 perut sudah..haha..weii smat la gambar ko adidas tu..mcm model pemain bola sepak woh! ^^

v said...

hahahahahaha!!! adoi lucu tu gambar!! ter-exercise sudah pipi2 sa ni aki hahaha! terima kasih sekali lagi kerana buat saya muda hari ini :D okay sa suka yang ko ckp be yourself. sa trs rasa bersemangat mau jadi diri sendiri :D Happy Monday!

Fadzmie Mohamad said...

Selamat Hari Monday, Aki! Haha.

♡ a-Me ♡ said...

Happy Monday Aki.. Ngehehe.. Erm.. memang ko pny karut2 kan TipTop bah.. Berdasarkan realiti itu yang best baca.. Hehe.. Buli sengih2 sndri lagi kalu baca karut ko Aki.. Nasib orang xda tengok. Klu dorang pi tengok, kna bilang sa ada wayar putus.. Kekkeke..

Hmm.. Aki.. tkar profession jdi DJ la.. pa macam.. :P

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..