Wednesday, August 24, 2011

Satu Selesai,Tiga Datang

Ok kawan-kawan,si Aki mungkin tidak akan dapat mengunjungi anda pada hari ini kerana ingin berbagi-bagi kuih raya kerja dengan engineer sebelum diorang cuti raya.. Ho Ho Ho.. Jadi si Aki boleh relax bila cuti raya nanti.. Oooopsss,bukan cuti rehat di kampung,rehat-rehat di opis maksud si Aki.. ^_^.v..

1 Selesai,3 datang,maksudnya,itu drawing yang si Aki perlu siapkan sebelum Jumaat ni.. Hahaha..

Jadi,mungkin petang atau malam ini baru si Aki boleh round2 kat tempat korang ea..

Apa-apapun,nikmatilah gambar-gambar yang si Aki paling minat di dunia ni.. Hm,sumber,tidak diketahui,cuma ambik dari Goo.. ^_^.v.. Have a Nice 'Pay Day'!!!






For Me,they are the Best Pet.. For the Other Friend,this may not suit U because of Ur Belief,but,no Worry,they are for U to see!! ^_^.v.. How Cute!! Ho ho ho...



Aki : Love em All!! ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



10 hacking script:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

comel, tapi sekali dia kejar.lari lintang pukang aku doe..haha..ape pn anjing tak sesuai jd haiwan peliharaan utk aku..hanya tgk dlm gambar je ..:D

nowriz said...

cute!!! hihi...
sy minat snoopy...
sebab snoopy boleh pegang & dipeluk..
hihihi :p

beaty said...

mana si riko?? hehe

wah pay day suda kunun..bh palan2 ko aki kasi siap drawing ko ahh...sa pigi juga lawat ko ni walau ko inda lawat sia...heheeheheh

de engineur said...

cantik2 anjing ko Aki (wlupun bukan ko punya..hehehe). I've followed you finally sbab suka tngok karut-marut ko dlm sini. Nda bah...but best & hilarious

Elih Japahar said...

manganjing kau ni Aki...haha!

StellaClaire-Richard said...

Punya kiut.. yg last punya pic plg kiut sebab hidung sama mata dia pandai gerak-gerak..hehe :P

SIRONAIDURA said...

omaigadddd, kiut mcm puppy sy..haha..cehh, klu la gini puppy sy kan bgus...

misya mialen said...

haduii..aku pernah sdh kena kejar anjing begini comel ki.jerit2 aku di pasar.hahahha.cina tua punya anjing.dia bw p kedai dia.

lilies.john said...

kiut! tp kalau pilih antara anjing n kuching jd haiwan peliharaan, sy akan pilih kucing sebab sinang mo jaga.. ha ha ha..

kay masingan said...

aik...jan ko minum sana kuyuk, ampai2 ko nanti..<<<< pic ke-3 last..hahahah

comel kan aki ni kuyuk2...comel betul

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..