Wednesday, September 21, 2011

Blog Paling Lawak di dalam Dunia si Aki

Lawak?? Kita semua pasti sukakanya kan?? Well,sebagai salah satu langkah membebankan perut anda dengan ketawa terbahak-bahak,anda juga boleh meringankan kepala anda daripada stress yang menikam kalbu..

Penulis-penulis Blog lawak yang hebat si Aki kenal setakat ini,bukan orang biasa.. Gambar? Mereka hasilkannya sendiri.. Ayat? Pun mereka hasilkan sendiri. Dan Lawak? Mungkin hasil ciptarasa orang lain,mungkin juga mereka,tapi Identiti mereka tetap terpelihara.

Yang paling menarik,mereka mampu membuatkan pembaca tertunggu-tunggu post mereka. Pernah si Aki me-request secara halal,bilakah post terbaru mereka akan muncul.. Well,mungkin sedikit sebanyak cara penulisan si Aki dipengaruhi oleh mereka,tapi identiti tetap identiti ok.. Jangan macam-macam..

Well,si Aki ada senaraikan  lapan (fanatik 8)  tiga blog paling mengarut dan lawak di dalam hidup si Aki..




3. Bro,Don't Like That la Bro!! 

Ya,si Aki pernah buat review dalam blog si Aki sebelum sebelum sebelum (lupa) ini tentang Bro Ernest,blogger yang juga seorang kartunis internet yang sering menyiarkan komik-komik terbaru tentang the Bro's setiap Isnin dan Khamis. So,ini susah sikit nak request halal,sebab dah ditetapkan hari untuk post..

Lawak?? Of coz.. Cuba tengok salah satu komik strip ni..
http://dontlikethatbro.blogspot.com/2011/03/pengotor-part-1.html
http://dontlikethatbro.blogspot.com/2011/03/pengotor-part-2.html
OK,kalau anda ingin mengetahui lebih lanjut,sila klik link dan cari sambungan2nya.. Hahaha...



Ok,yang kedua pula......



2. Gunaqz.com!!

Oh,siapa tidak kenal Gunaqz kan.. Stail penulisan yang bersahaja,even dia bagi komen dekat blog orang pun,mesti orang ketawa terbahak-bahak.. O damn,I miss Gunaqz.. Warganegara Malaysia yang menetap di Australia,menghabiskan sisa hidupnya dengan the Monkey,lakinya.. Oppss,dia yang gelar macam tu ok.. Sila lihat dalam blog beliau kenapa dia memanggil suami comelnya,the Monkey!!..

Watak terbaik di dalam blog beliau,of coz la Sunflo,bunga mataharinya.. Pet yang sungguh setia.. Pet?? Ya,pet.. sila lihat dalam blog beliau..

di antara Post Menarik beliau....
Ok,biarkan anda tertanya-tanya... sila klik link ini dan Baca..
http://www.gunaqz.com/2011/09/pelajaran-hari-ini-episod-terakhir.html
Ha ha ha ha.. :-p..

dannnnnnnnnnn.....


1. Kenwooi.com!!

Ok,blogger ni orang gila.. Cukup gila.. dan memang gila.. Menceritakan pengalaman sehari-hari,dalam keadaan cukup selesa dan berani.. Sangat slumber yaya.. Even sedang mereview sesuatu,iklan tentang apapun,beliau masih akan buat lawak.. Opppss,beliau bukan buat lawak.. Beliau hanya menaip mengikut gaya seharian beliau,dan memang super lawak..

Even anda menemui dia di luar,pun masih mengekalkan ke-superlawak-an beliau.. Tak pecaya,sila jenguk dan pastikan anda bersedia dengan penahan perut anda kerana takut usus anda pecah berderai-derai.. Tak percaya,silalah terai..

Yang ini,si Aki tak perlu bagi contoh kerana... anda masuk sahaja di sana dan bacalah apapun,konfem cari next post.. ^_^.v..

Ok,si Aki sudah kongsikan blog lawak paling menarik minat si Aki.. bagi si Aki suggestion lagi,siapa blog paling lawak yang lain.. ^_^.v..



Aki : Berhati-hati dalam membuka blog ketika makan.. 

by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

Elih Japahar said...

Lawak ka tu Aki...bah, nanti sy gegar blog tu haha...

Niena Pengembara Ilahi said...

gunaz

v said...

mmg lawak :B tq for sharing...now i have new stops to stop by muahahaha!

Azeanthy Paiman said...

okey2..explosive laughing!hhe..

beaty said...

wakakakakakak..keenwooi memang best...c gunazq pun best juga..ko pun lawak bh aki heheheheheh

kay masingan said...

semua lawak...heheh

Aemy Shamy said...

hahahah si gunaqz mmg paling manang la..sy belum kenal lg yg 2 tu..mau menyerang ni..konfim ketawa la sy ni nnt kan? hehehe..

ken said...

wah.. macam mana u find such old photo? lol
thanks bro! appreciate that! :D

Aki said...

ken : Google ley.. Ho ho ho.. I wanna find ur .png header,but then,some problem with the opis line.. so I use this.. ^_^.v..

Nana Eddy said...

nana-eddy.blogpost.com

hahahaah~~ ok, bukan la. tapi sa setuju dgn list ko. Jap err... yang Gunaqz tu sa tatau la~ hehe

Ernest Ng said...

wow! i made the list?!

asal dari lapan jadi tiga je?

lolz! thanks bro! thats really awesome of you! :D

Gunaqz said...

Nahhh uiii, patutlah traffic mantain melonjak naik walaupun tiada update. Rupanya ada orang tolong puji-puji di sini.

Sintiki Aki! Nah 20 sen, gaji memuji. hahahaha

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..