Wednesday, September 21, 2011

Nuffnang Lagi..


Ho ho ho.. It's a new BE Update!!.. Hm,thanks to Nuffnang sebab bagi si Aki can untuk running BE lagi dalam Blog si Aki.. Itupun lepas si Aki hantar tiket pertanyaan hari tu.. Baru tau sistem dia bahawa pengiklan yang memilih blog untuk iklan itu dibayar..

So,BE paling baru yang running dalam blog si Aki adalah...

Click Here

Ok,sila klik banner untuk memberi bantuan pernafasan terhadap si Aki.. Ini kira macam CPR la.. ^_^.v.. Thanks Nuffnang,Thanks Kamu semua.. ^_^.v.. and Thanks Blackberry Playbook sebab sudi pilih blog si Aki..

Ok,kalau itu gambar di atas tidak dapat klik,sila tolong si Aki klik sini pula.. Itupun kalau anda berminat dengan playbook la.. ^_^.v.. Nah klik link ini 18 kali...
http://www.blackberry.com.my/playbook-tablet/?CPID=STBANAPMYFY12Q2000000151200007200039001BAN001


btw,jika anda seorang perempuan dan berkahwin,sila baca post hangat si Aki yang ini.. dan berikan pendapat anda.. Bujang dilarang klik..
http://exyanne-collection.blogspot.com/2011/09/hot-anak-dan-suami-itu-satu-bebanan.html

And DAD,Nana Eddy said,muka kita sama!! Ho ho ho..



Aki : Lama tidak dapat BE biarpun traffic recently macam air..

by ©eXYanne Collection

Related Post



9 hacking script:

Nana Eddy said...

oi. perlu ka letak di post?? ahahahaha~ and yes, you look like your dad. XD

Aki said...

Kalau letak dalam post,baru iklan namanya.. Ho ho ho.. :-p..

OrangeFay said...

Aki, macam mna gia system BE tu? atukoii~ lama x update tu nuffnang kan..hahaha..byak BE dlu, nda tau skirang~~

Merryn said...

apa tu BE?

Yen said...

mesti kaya suda ko ni kan busku..hehe

Nana Eddy said...

ahahaha~ then, thanks for the link!!

ABU said...

see.. kan aku cakap kena hantar tiket, bru diorang update be tu..

beaty said...

ahah sa pun baru dapat 1 be lagi ni ari..baru cek yang dulu suda ME tu..deiii aki...mls sa nuffy kadg2 ni sb dia inda bagi BE time sa punya blog puny UV tinggi...ermm sedih..tapi tia pa... congrats aki

selalu sa klik sini ni...bh sa suda kasi ko CPR ni...sa klik ni

Aemy Shamy said...

cuba la nuffnang kasi iklan sy, banyak tu be ko dpt :p hahaha...x ba :p
tahniah, anyway...sy ad-free site suda kan..x merasa la ni mau dpt be..hehe...

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..