Friday, September 23, 2011

Mama yang Kejam

Ketika sedang sibuk mengedit drawing dengan penuh khusyuk dan masyuk.. Tiba-tiba... Kriinnnnngggg!!!

bukan handphone sebenar..
Nombor telefon tanpa nama.. Hm,siapa?? angkat je lah..


Pemanggil : Abang,ko sihat??

Aki : Mama.. Oh,ok ba.. walafiat tahap gaban.. (Mama rupanya.. Ok,lupa save..)

Mama : Sori,Mama lupa..

Aki : Lupa apa?? Hantar duit untuk saya makan bulan ini??

Mama : Ish apakah,patut kau yang hantar duit untuk Mama..

Aki : Hehehe.. Bah,kenapa tu??

Mama : Mama lupa hari jadi kau tu hari.. Mama lupa wish..

Aki : Oh ibu,kejamnya dirimu.. Sampai hati dikau melupakan hari sakit perit melahirkan si Aki yang comel dan sangat kau banggakan tu..

Mama : Sorry ba.. Hari tu mau wish awal, tapi mana cool.. Ok bah kan??

Aki : Ok bah.. Tapi mana hadiah??

Mama : Ok,nanti mama reload.. Hahaha..

Aki : si Aki ingat,mama mo belikan si Aki mesin basuh..

Mama : Hm,perasan.. Beli sendiri.. Jangan lupa hujung bulan,abang isi henpon mummy pula.. 

Aki : Yalah2.. (mengeluh)

p/s - menurut mama yang bulan ini kejam (ha ha),sampai sekarang,si Aki merupakan anak mama paling manja.. ^_^.v.. Hehehe... Sebab tu lah kena panggil si Manja waktu kecil.. shhh,siapa baca ni diam2..


Aki : Mama,mama.. Thanks wish.. si Aki tau juga mama sibuk pigi urus orang mau kahwin kan.. Jaga mama kalau tidak urus time si Aki yang kahwin.. Merajuk oh.. Thanks again mama.. Miss You.. ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

tiara.dryden said...

sweetnya. hahaha. mn cool lg tu kunun. aduii..comel btl mama ko ni aki. bucur rasia ko ni aki. si manja ah. bagus ko tukar zon si aki manja. ahahahaha. nda bah aki. jgn ko marah aaa :D

saveqmm said...

paling manja ko aki..ahaks...bassal sudah ko ito...

Angel said...

Nahaa. Kedapatan manja. Btw, happy belated birthday to you, Aki :)

Dida mumin♥ said...

Haap belated birthday Akidal!

Beatrice Bianus said...

SWEET JUGA TU MAMA C AKI..:)

annyss said...

wahh..aki, happy belated birthday..hehhe..;p

beaty said...

cool mam ko ni aki...heheh

aki sa panggil ko Aki-B suda ni sebab ada tambah borneo suda ni....ahahaha

v said...

hahahaha! cool yo mama aki!

Va Va Voom said...

awwww mama's boy pula si Aki ne tau..hihihi..btw ur mama so cute lah kasi prezen ko reload hahahaha.oh ya Happy belated bday kio.

Aemy Shamy said...

anak mak la ko ni kn :p
cute oh your mama, geng...sudah ka ko sampaikn slm sy sma dia? hehe...
eh aki, bila your birthday? did i miss it?

echaRierie said...

hahahaha..cute ~
anak manja..

nunui Joe said...

Hai si manja! hahahaha :D

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..