Tuesday, September 13, 2011

Perodua Myvi 1.5 Lagi Power, Lagi Best Official Price

Remember Beaty's post about Myvi Extreme 1.5?? So,here is the more detail about it..

I actually re-blog this from http://tallboyz.blogspot.com/, my friend from Inniters Gathering..


Found a blog who are a salesman from Perodua uploaded the official brochure for the upcoming Perodua Myvi 1.5.

Actually the new Perodua Myvi 1.5 has 2 type which are the SE1.5 and Extreme 1.5.

Both of the Myvi 1.5 will runs on 1.5L 3SZ-VE engine which are the same with the current Perodua Alza. Auto and manual transmission are available on both model.

The different betweet the SE1.5 and 1.5 Extreme are the sportier bodykit and interior.

SE1.5 will have Flush Type Audio which does not have LCD touch screen player HU and black red tone of seats.

*auto variant has the LCD touch screen HU*

As for the Extreme 1.5, it come with LCD touch screen HU as standard and full black leather seat.


So this are the price list for the Perodua Myvi SE 1.5


The price list for Perodua Myvi 1.5 Extreme

The offered is not bad with 1.5L engine and features. Some perodua showroom is now open for booking and registration.

Source: WeBuyPerodua , http://tallboyz.blogspot.com/



Aki : So,ini next untuk kasi kawan si Kancil??

by ©eXYanne Collection

Related Post



6 hacking script:

beaty said...

wah bulih tahan juga aki..trus sia teringat c bumblee bee

Nurul Iman Rosman said...

Ok. hujung bulan ni bufday iman. Boleh la aki nak bagi myvi baru ni. Iman terima je ;)

Nani said...

frust bila belakang myvi diubah jd lbh bulat terus nda jambu suda tu kereta... Cubala kalau lampu tu ja ubah di belakang jgn telampau bulat ala2 mcm yg lama juga, macho gitu. ni suda bulat, alahai rsa myvi skg ngam utk kaum kami saja...

Angel said...

Sebenarnya, saya sangat suka myvi ini!! Sa tengok ja kan trus sa cakap 'Ini la yang sa mo!!!' Kalau ada rejeki, ini la kunun kereta sa hujung tahun ni. Tapi bukan yang extreme la. Yang SE besa ja tu :)

nunui Joe said...

mcm tanspomer sda sy tingu tu myvi baru heheheh. lawalah. ;D

kay masingan said...

cantik lah juga but I need to wait until i settle with my Kancil before eye for a new car..2 years to go..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..