Tuesday, June 19, 2012

Hello CBG 2.0

Holla Cuterians!! :D.. I Love U all.. (Drum Roll Entrance)...

Well, since our last gathering of CBG, was so success and meet it's purpose, now we will have it back this year!! :D.. Aren't you excited?? :p.. Me?? Of coz Aki is the most excited one.. Well, Forever Alone here in Malaya, yet have a big (big??) event everytime in Hometown meeting all of you.. :D

First, we refresh our memory about what happen last year.....


See, I make U remember kan?? Siap ada link2 mereka yang telah pigi dengan jayanya lagi.. :D.. Bah, apa lagi.. How excited you are for this year?? :D.. Well, urang2 kuat already bebincang about this matter, and I believe we already set the date and venue.. So now, mungkin kita mo hangatkan lagi suasana, how about a 'theme party' sound to you?? :D..

And after our discussion, I think it's really a need for me to kasi tingu balik what is the main purpose of our gathering.. Macam tia besa si Aki cakap macam YB kan?? :D..

Ok, as we know, daripada gathering kita yang lalu, of course matlamat2 dia is :

1. Jumpa 'face to face' with our virtual friends..
2. Tukar Link Blog..
3. Sharing Pengalaman2 about handling your blog better.. Kita banyak otai2 ni.. Power2 lagi tu.. (Chegu Carol, Tom Rungitom, Beaty)
4. Cari Jodoh.. (ini matlamat c DC.. but no worry, dia ada Xandria sudah.. ha ha ha)
5. Makan (ini special for me la)

Hm, banyak lagi sebenarnya.. This is only from my point of view. Ngehehe.. :D..

So cuterians, any suggestion for this year CBG 2.0 (Theme, Activity or Anything)?? :D.. Come on.. si Aki tau kamurang semua creative tu.. :D..


A review on last CBG Poster.. :D.. So, it's official when we post it on our group.. So, come on everybody, let's make CBG 2.0 more happening.. Yang missed the moment hari tu, this is your time.. :D.. Ha ha ha..

Aki : Well, super excited macam biasa.. :D

Related Post



21 hacking script:

Elih Japahar said...

Kali ni sia mesti pigi ni Aki..mau sari sumandak lu ni, haha ^_^

jessforshort. said...

when and where? ha ha ha. who knows, i can join tis time around.. hehehe ^^

Jue said...

First of all..Happy Father's Day to you Aki.. aiii..ko sdh jadi bapa kah tu Aki..? Hehhehe.Oh ya..Bila kamu punya gathering tu...Mana tau, sa boleh join...heheh

Eyanz Azeanthy Paiman said...

aik d mana tu aki??...mcm best saja....apa activities nnti?hee..excited mau tau ni..=)

Fadzmie Mohamad said...

Nah, jangan dikasi lama bos. Mau atur jadual sudah ni. Hahahaha.

Dyana said...

masquerade theme.hehe..apa2 sj la.tp mcm siok jg la buat tmpt yg ok sikit like p putra seafood ka

beaty said...

iya bagus kita buat d tenpat yang proper sikit la..he he

bah aki bila ko punya proposed date

Sasa Tien said...

waaaa,mau pigi!!! but then kc kompom date dulu spya sinang sy mo urus cuti..heeeeeee.... and this time i will try to came as early as possible!!!

Aki said...

Elih : ngehehehe.. paling ngam.. :D..

Jess : well, everybody is welcomed.. :)..

Jue : belum lagi jadi bapa ni.. saja suka2.. :D.. bah, nanti kena kasi konpom..

Eyanz : he he he.. buat d KK juga.. :D..

Fadzmie : itu la tu.. ari tu nda sempat pigi kan.. :)..

Dyana : he he he.. tu la mo pikir apa2 theme ni.. :)..

beaty : he he he.. memang agak proper sikit tempat kita ni kali ni Beth.. :)..

Sasa : Tu la.. tarikh sudah ada, nanti mo kasi official lagi ni.. :D

Rungitom said...

Whoops, otai sudah ka saya? :P

Va Va Voom said...

Bah..atur ja yg penting time tu saya di kk hihihi..

Wyne Mouren said...

Sa punya matlamat juga tu - MAKAN! :D

Ini kali kalu ada mau buat collection cash, kita buat awal2 kio. ;)

nowriz mars said...

yeahh... mo ikut... nda kena bawa pun.. mo jua ikut ni.. :p

Michelle Sung said...

ni kali sya mau join tanpa segan silu malu2..haha yg ptg x clash lagi..bnyk trip ni tahun ni uhuu..

Shirley Tay said...

Admire younger days when there's always so much fun gathering with friends. Enjoy!

Charmaine Pua Li Ping said...

Wow!! I can come too if I'm free on that day. Keep me posted ya? ;)

chegu carol said...

Always count me in unless something more important come up in between :)

Cinoi said...

Uiii nda membawa bahhh

SimplySeoul said...

bestnya....theme party is the best. from venue, decoration, to dress code. aishh y now. imma away from kk ardy. never mind, i guess i'm not cute enough to join this hehehe.

Armstrong said...

Ya ba, I should make a post about this too. Damn.

Hahaa cari jodoh ka salah satu objective kita ni. Bagus-bagus. Jadi matchmaker la ni hehe.

Ba, weekend kita berchatting yo.

And happy Friday, Mr Aki!

Aemy Shamy said...

i cant wait to meet u guys again..im so excited for this!! ^^

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..