Tuesday, November 1, 2011

Apa punya Lambat daa...

Breaking Dawn 2011

Sumandak : Bos,end of November, Twilight : Breaking Down keluar.. Kita pegi tengok ok??

Aki : Boleh ba kalau Bos.. ^_^.v.. GF Belanja??

Sumandak : Of course.. Best tu.. Gf tengok dia punya trailer di Youtube,best sangat-sangat..

Aki : Tapi ada masalah..

Sumandak : Aiya,kenapa??


Aki : Bf belum pernah tengok satu pun cerita Twilight.. Ha ha ha.....

Sumandak : ...............  Pegi download and tengok sekarang!!

OMG, I'm in Love with Alice.. Ha ha ha..

Ya, memang sangat lambat kan?? Ha ha ha.. Itu adalah isi kandungan SMS si Aki dengan si Sumandak semalam.. Memandangkan si Aki duduk di rumah semalam,tanpa mampu berbuat apa-apa kerana kecederaan,si Aki pun dengan pantasnya men'download' kesemua series itu..
Ya,dimulakan dengan Twilight, Twilight : New Moon, Twilight : Eclipse.. Selepas siap men'download' torrent bagi ketiga-tiga movie itu dalam 40 minit sahaja (almaklumlah Unifi.. ha ha) si Aki pun memulakan perjalanan si Aki di dalam dunia vampire keluarga Cullen..

Twilight 2008

Hm,bagi si Aki, cerita Twilight dan Twilight New Moon bergerak agak lambat,mungkin kerana terlalu banyak detail yang perlu dijelaskan.. Tapi,cerita yang agak menarik.. No wonder banyak gadis tergila-gilakan Edward Cullen, sebab si Aki pun jatuh cinta suka dengan dia.. Ha ha ha.. But,si Aki lagi suka kalau dapat body macam si Jacob..

New Moon 2009
Manakala,Eclipse pula agak menarik sebab agak banyak part bergaduh... Yeah ha.. si Aki like it to the MAX!!

Bila tengok movie tu,baru terasa aura-aura untuk menonton Breaking Dawn tu lebih.. Ya,tidak sabar untuk menunggu End of November.. He he he.. Apa lagi bila baca sinopsis dia di SINI.. Ha ha ha..

Eclipse 2010

p/s : Nana,pinjam tu novel Twilight kau.. Ha ha ha..

Aki : Boleh ka book seluruh Panggung tu untuk 2 orang saja??


Iklan.. Ha ha ha..

Related Post



27 hacking script:

Pitot said...

nah kan!.. x penyesalan menonton wayang itu biarpun lambat.. sama la kita aki. sy pun baru tgk dlm beberapa bulan lepas..hahaha...

Diana Diane Teo said...

Bf sya pun blm tinguk satu pun. Dia langsung tdk mau tinguk sibab bilang boring bah. Tdk apa, sebab I can hang out with my girlfriends. Hehe
Aki, u r good bf lah. Berkorban demi yang tercinta. So sweet. Hahaha

Wency Elizabeth said...

darling sa sda tngok tiga2,siap dia baca novel lg..sa baru sempat tngok yg new moon..yg 1st and 3rd blm. nti trus tngok yg 4th ja ni..hehehe

Azeanthy Paiman said...

aki!!!!!lama x dtg sni..miss to be here..so i spent half an hour to be here today...

anyway,since my first reading about twilight,i felt excited and thrilling to watch it!can't wait for that!

aiEz said...

jenuh aki,kalau tak pernah tgk dr awal tiba2 tgk yg baru,mesti tak paham apa2..hehe

DoRa Priscilla said...

saya 1 pun blum tinguk! haha.. so sy nda understand napa org suka btl nie ceta..

Va Va Voom said...

Welcome to the club! hihihihi

a-Me said...

Aki.. sa pn ada lambat jga t'tgok ni movie sbb sa xda tgok msa bru2 kna kasi kluar.. Skali sa tgok, baru sa tau bah.. hahha.. mmg boleh FIL sma plakon kan trus.. Bgus oh kan Aki, mo jga tgook sma Sumandak. Sa pnya fiancee xda mau ni tgok, tp xda pa. Sa akn paksa jga dia tgok.. Hehehe.. Spaya ada kawan mo tgok utk "Breaking Dawn Part 1" akan datang..

suzie shazana said...

rex sudah kuar citer baru ke..sya follow this movie..

SoLy SoLicious said...

twilight awesome !!!

onie said...

kmk sik suka auk cerita ni,huhu

beaty said...

c fiancee ada tingu tapi dia ckp inda suka ni...macm mainan tu tayangan dia bilang ni...he he

Dida mumin♥ said...

best ka?

nowriz said...

actualy tunang sy yg duluan tgk twilight dr sy.. dulu2 sy brabis mguluk org yg gila si edward cullen ni.. skali sy sudah tetinguk.. nah! tia mo miss ni muvi.. feeling sendiri ni.. sy pun tia sabar mnunggu tu breaking dawn.. :p

Rose Flower said...

Wah sa pun tia sabar juga breaking dawn ni ndak pernah missed ni movie mimang looking 4ward mo tingu ni movie...

Cherrie.Mia said...

punya cepat ko dload kan..kalau gitu mahu tukar Unifi la...saya mahu dload The Walking Dead Season 1. Aki bulih ko tolong dload kaitu?

Cherrie.Mia said...

Oh ya Aki saya sdh tengok semua..tinggal tunggu Breaking Dawn lagi..mesti best tu sebab si Bella pregnant kan..tapi saya tidak suka dia dgn si Edward.Saya mahu dia dgn Jacob..

Rtp Farra Arisha said...

for sure, i've watched all these ;) these are mesmerizing!! :D TWILIGHT is the best!

tiara.dryden said...

sy lgsg x minat oh ni Aki. Hahahaha. Kawan2 sy blg sy bkn perempuan. Kejam btl. Lgpun sy nda minat bah edward cullen dgn sepa gia pelakon bella tu? Hahaha.

Aki, betul2 okay ka Unifi? sy mau tukar la wifi streamyx sini rumah kami ni. telingung bah servis dia dkrg. ala, t'maki suda. hahaha. nda bah tp btul la tu servis dia bida skrg

Aemy Shamy said...

ko wajib tgk semua, aki...c ifo pun sy paksa ni tgk dr awal sbb x best klu sy sorg ja yg paham..hehe. aaarrrr x sabar mau tunggu dia released!!! ^^

Kalamhati said...

jenuh nunggu kan..=)

Nana Eddy said...

ahahahaha~ boleh bah kalo ko~ tapi sa sendiri pun belum sentuh baca lagi buku tu~~

♥Audeanor®♥ said...

Lepas tgk movie Twilight sy terus beli novel-novel siri Twilight. Ada perbezaan sedikit dari novel & movie, di novel lebih detail tp siok movie sbb nampak :) Love both novel & movie. Kalau x silap last movie ni kena bagi dua part mcm last movie Harry Potter.

lilies.john said...

TEAM JACOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. ITU JAK.. BYE.

Armstrong said...

Ya Aki! I'm liking Alice too. Siok o kan dia, buli tau masa depan ni. Uits, kedapatan suda tinguk hahaa.

Walauapapun, sia sokong Edward. Edward, u da man. Anjing, eh I mean, wolf, ketepi. Jan kacau love urang lain. Nanti kena gigit ko vampire baru ko taaaw.

Siapa team Jacob sini, PUTUS KAWAN. Wakakaaka. jk.

Happy Wednesday, Mr Aki!

Camy said...

i wan watch thisss!

-=d.o.d.o.t=- said...

hahaha...ko mmg hebat!! marathon twilight ko ahh..siok bah ni cerita dia ni...x sabar tggu end of nov...mari kita tgok ramai2..hehehe

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..