Wednesday, October 19, 2011

Anda Pasti Tak Percaya yang Ini adalah Lukisan

Nampak di satu website comel, ya,si Aki sendiri pun tidak percaya dengan apa yang si Aki nampak.. Lukisan yang kelihatan seperti bukan lukisan.. Keliru?

Pelukis-pelukis abad ini yang hebat seperti Roberto Bernardi, Eric Christensen and Steve Mills merupakan pemilik hasil seni hebat ini.. Mereka merupakan pelukis Maha Hebat dalam jenis Hyper-Realist..

Ok,mari kita lihat jika anda boleh mempercayai apa yang anda lihat..




















Kagum?? Masih tidak percaya?? Sila klik nama-nama pelukis di atas untuk memastikan kesahihan fakta ini dan percayalah,anda sedang memerhatikan lukisan dan bukannya gambar biasa.. Ha ha ha..

Aki : Menarik?? Sangat Menarik Sebenarnya.. ^_^.v..

Related Post



21 hacking script:

Diana Diane Teo said...

Betul bah semua gambar di atas adalah lukisan penukis maha hebat?? Macam tak percaya jeh ^_^'

Aemy Shamy said...

omg!!! really??? yaiii balik2 sy gosok2 mata sy oh..haha...gawd, langsung x nampak mcm lukisan oh....what a badass!! awesome!!!

Elih Japahar said...

Percaya bah kalau kau Aki...memang terhebat oo dorang ni kan..tq sharing Aki

LauraLeia said...

OMG Amazing! Nampak macam gambar camera saje.... :D

Umie Artoqiemie said...

bia bena ki? walaooo..

*aki, polah lah :) mun dah siap, eboh lupak padah ngan kmk. hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

cntik :D

nGiau said...

astaaaaggaaaa..tenganga mulut sya tau..biar btl ni??

DoRa Priscilla said...

mau dua kali sy scroll p atas blk tguk.. haha.. awesome!

dyanared said...

wah!!!enda picaya sy aki

ABU said...

itu gambar la aki..

SoLy SoLicious said...

waallaawweehh...ragu2 ha..nk percaya ke idok

Armstrong said...

Ya sangat menarik... hehee. Siok o kan pandai melukis. Kalo diorang ni, bukan saja melukis penting, mewarna pun penting juga ;D

Happy Wednesday Mr Aki.

Kalamhati said...

terbaikk!!=)

aiEz said...

memang realistik...kagum..:)

kay masingan said...

wah..kalau bukan awal2 ko tulis semua hanyalah lukisan saja, saya ingat benda yang real ni aki..
hebat o..

Dida mumin♥ said...

Akidal...saya sudah klik tapi saya masih tidak percaya yg ini ialah lukisan!!

p/s : sihat sudah kah?

Wen Elizabeth said...

macam aku ndak percaya jak kalu ini..ehhehe.. tapi kasi iya ja la..mungkin juga betul kan..

p/s ; napa durang bole sehebat ini? kalah kamera oh..

Nana Eddy said...

serius? lukisan ni? pergh~ so real!

Daniel Chiam said...

omigosh this is super awesome!

beaty said...

jaw droped tingu ni gambar sa ingat kan gambar ni

meisnani said...

Aki : nani da bkenalan dgn pelukis tu... bagus gilos... looks real... =)

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..