Wednesday, October 12, 2011

Cute Blogger Gathering : Info Updated

Official Banner

Wah wah wah.. si Aki tengok di pusat perbincangan sekarang semakin hangat.. Masing-masing nda sabar untuk tunggu December.. He he he.. Yeah yeah yeah.. Rupanya,sambutan sangat menggalakkan..

Adesss.. Talampau...

Mari kita tengok info terbaru!! ^_^.v..


Event Official Page :  http://www.facebook.com/event.php?eid=273792892641758


Yeah.. Seperti yang dipersetujui ramai, berikut adalah info terbaru!!

Date and Time : 18th December 2011 at 2.34 pm (please be sharp!! Ha ha ha)

Venue : Tanjung Aru Beach (will confirmed by Aemy and Ifo)

So,are you ready Cuterians?? ^_^.v. Ha ha ha ha.. We all gonna be cute dat day.. And since it's quite many people this time, si Aki think that,it should have some sort like an organized event?? With the AJK and so many?? He he he

CUTE BLOGGER GATHERING

Penganjur : Arms and Aki

AJK  Aktiviti : Chegu Carol, Wency and Mouren

AJK Venue : Aemy and Ifo

AJK Makanan : Nowriz, Beaty, Dora and Elwyna

AJK Makan : Aki (makan saja)..

AJK Yang Lain-Lain : Semua orang..

Well, everybody, kita sangat beruntung sebab Chegu Carol volunteer mau urus itu Ice Breaking and Activities which is,TERIMA KASIH dari Aki and Arms!! ^_^.v.. Aktiviti,biarlah menjadi rahsia Chegu and Mouren.. ho ho ho..

Meanwhile Wency,ko yang cadang pasal exchange gift kan?? So,mungkin ko boleh tetapkan macam mana tu aktiviti?? Munkin ko terangkan 1 orang bawa brapa juta hadiah ka.. he he he.. Saya cadangkan tu stail selalu la,1 orang bawa 1,tengok siapa dapat..

Tapi,siapa rasa mau bagi 1-1,itu terpulang kepada kebaikan kamu la.. ^_^.v..

Untuk AJK Venue punya kerja pula, Aemy and her Ifo volunteered to check out the venue, book tempat, pasang kon, tutup pakai selotep kuning polis tu so itu pun terima kasih banyak-banyak juga la..

Since the activities is including picnic, dengan segala hormatnya,si Aki melantik dengan suka hatinya si Nowriz, Beaty, Dora and Elwyna untuk mengurus bahagian MAKANAN.. Bukan kamu yang masak dan bawa makanan maksud si AKi ah.. 

Kamu dikehendaki mungkin mengurus itu tempat yang mo panggang-panggang (punya bida ayat) tempat BBQ tu lah.. Lepas tu,kamu mungkin dikehendaki tentukan siapa bawa apa,dan berapa sebab,kita buat style POTLUCK, so semua orang akan bawa makanan masing-masing.. Jadi,tida mau terlalu banyak dan MEMBAZIR.. Ok?? ^_^.v.. Kalau tida mau tentukan pun,buat saja macam group, ini group bawa apa,dan berapa.. lagi senang.. ^_^.v.. He he he..

Oleh sebab semua orang akan bawa makanan, sesiapa yang sudi menyumbang lebih sikit tu pun,sila bertindak bijak ok?? Tida bagus tu buang makanan.. He he he.. Macam si Aki,yang driving dari Sipitang munkin tida la dapat bawa banyak kan.. :-p..

p/s : Siapa boleh bawa gitar?? Kancil si Aki full and si Aki tia dapat bawa Miss GS.. T_T.v..

Berikut merupakan mereka yang klik attend pada EVENT (copy and paste) :


p/s - Help si Aki to spread this news upon the AJK (Important) and Semua yang Join OK.. ^_^.v..

Argh,tia sabar tunggu Disember.. Jumpa di sana!!! Adesss.. Talampau...

Eh,macam di MANA????

Aki : I wish this is the month of Ho Ho Ho.. ^_^.v..

Related Post



20 hacking script:

Aemy Shamy said...

aikk?? hahaha. ada juga ni ajk aa..hehe.. bagus, bagus! thanks aki sbb bagi tu jawatan...ada sijil ka? haha. ^^
this week or next week sy p survey k :)

nowriz said...

sia ajk makanan atau kena ajak makan ja ni.. hahaha

ok ba aki.. kalau untuk atur2 makanan tu bisa2 saja..

bulih diusahakan.. bah ajk makanan atau siapa2 yg mo volunteer atur makanan mari kita meeting sana fb si aki.. :p

Elih Japahar said...

Semuanya macam di KK bah tu Aki..dukacita, mgkin tidak dpt cuti tarikh tersebut tapi akan diusahakan..hehe

Gunaqz said...

Adihh...? Ada kah..?

Hahahaha! Bah, bejumpa lah kita nanti kio Aki?

Wency Jelson said...

link blog si ashley ; http://ashley-easther.blogspot.com/

follow la dia beramai2.

anyway aki, terima kasih ats kpercyaan ko..hehe.. nti sa fikirkan mau buat exchange gift yg mcm mana..akn dipos di wall event tu nti

Red Cherry and Avocado said...

wah syiok kamu kan...

Angel said...

Aik. Tinggal sa saja pula yang belum bagi ka tu? Alala. Kin malu! haha

Bah nah: http://angelinalbinus.blogspot.com/

♥ Connie , said...

VVIP seja lah :P

DoRa Priscilla said...

Noted!

bah sy keep fit nie supaya t sy boleh makan puas2 :P haha.. jgn menyesal aki kc sy jadi ajk makanan.. t kamu yg nda makan.. hahaha... bah macam nie mau urus, sy ikut jak senior2 and kakak2 pnya cadangan.. t sana fb bincang blk ^^v

chegu carol said...

two thumbs up Aki!!!

ngam laini..ada AJK. bagus juga. tapi si Gunaqz jugalah punya AJK yang paling. LOL!

lilies.john said...

hehe.. mcm siuk kan.. bah sy mo cari kwn dulu ni mo pigi.. ha ha

Niena Pengembara Ilahi said...

erm..len kali wat la kt melaka ye :)

Va Va Voom said...

Bah ne kali lah...mesti happening ne! tabik spring sama penganjurnya..;-)

Diana Diane Teo said...

Yes, boss! See you on that day bah boss! xD

kay masingan said...

harap2 dpat join..

aik, si nowriz bukan bawa "pancaragam" kan nanti..


Nowriz oh nowriz..hahahah

keykho said...

shery..jgn ko risau..sy kasi kawan ko..kahahaha

nowriz said...

kay ba.. matai na.. bawa pancaragam ka?? hahaha.. adalah yang pingsan.. hahaha

Just said...

waa... mcm siuk ooo... sygnya nda dpt join.. huhuhu...

beaty said...

aki sa AJK makanan ka? jadi mcm mana ni?? pot LUCK? ermmmm makanan berat or makan ringan2 ..he he bah nanti mau kasi confirm dulu la ni sapa mau ikut serta then baru kasi tentu makanan..wah ada ice breaking lagi ni

sweetandspicy said...

Sia pun tiba2 jadi ajk makanan ba pula.. hihi.. siou aki, bru dpt tersinggah blog ko hr ni. bah sia ikut sja ni.. tp masih jadi ka tu panggang2..? ka pot luck mcm c sis beaty ckp? hoho.

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..