Tuesday, October 18, 2011

Masa Untuk Menjawab Persoalan

Hai semua.. ^_^.v.. Syukur si Aki masih hidup lagi.. ha ha ha.. Ok,dalam masa beberapa hari ni,si Aki punya headache getting worse,so itu pasal la semua post pun scheduled. Dan perjalanblogan pun tidak dapat dijalankan kerana mata boring tengok skrin (kepala punya sakit makin teruk)

Sekarang ni,agak ok sikit,so,jangan sihat.. Err,ada pertanyaan-pertanyaan yang disampaikan oleh rakan-rakan comel,so,di sini lah si Aki akan balas semuanya..

Sebelum tu,Thanks kerana sudi singgah dan Wish si Aki cepat sembuh.. ^_^.v..




Blogger misya mialen said...
 
laaa//sian si aki,patutla x ada jln2 d blog.ba, moga ko cepat2 sembuh ah dik..mkn ubat ah;D
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Kak

Delete
Blogger aiEz said...
 
moga cepat sembuh bro..:)
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Bro.. btw,nanti Aki update kalau dah OK pasal software tu ye.. Aki belum try lagi..

Delete
Blogger Diana Diane Teo said...
 
Rajin kau bro. Sakit masih update bagi kasih tau all ur lovely readers. This remind of 1 of the comic blog i read recently. Do take care dan banyakkan rehat.
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Dee.. You mean Ernest?? Yeah,He's sick for two week already.. Since the day we met last time at OU.. 

Delete
Blogger Daniel Chiam said...
 
wahahahah same la... last night I leave a message to all my housemate... kalau lama sudah sa x keluar dari bilik tolonglah jenguk2... sa x mau sudah mati pun x orang tau... hahaha

sakit since tuesday ni T_T

Hopefully you get better soonest!
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks DC.. Nasib si Aki ada Roommate oh.. ha ha ha..

Delete
Blogger Just said...
 
get well soon Aki! Minum tu air badak.. ;p
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Sis Just.. Er,si Aki bukan demam.. Hanya sakit kepala yang melampau..

Delete
Anonymous beaty said...
 
aki semoga cepat sembuh...minum air banyak2 ahh

wah ada terms baru ..perjalanblogan...he he he
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Sis Beth.. Err,telebih air sudah si Aki ni... He he he.. Err,tu terms tu untuk suka-suka tu.. Ha ha ha..

Delete
Blogger Niena Pengembara Ilahi said...
 
moga cepat sembuh :D
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Kak Niena

Delete
Blogger Dida mumin♥ said...
 
Get well soon akidal...mkn ubat, minum plain water byk2 & rehat byk2 jgk.. :)
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Sis Dida.. Err,tia tau ubat apa mo makan.. Ha ha ha.. ^_^.v..

Delete
Blogger DoRa Priscilla said...
 
Get well soon Aki!
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Sis Dora..

Delete
Blogger ♥Audeanor®♥ said...
 
Get well soon Aki
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Sis.. ^_^.v..

Delete
Blogger Kalamhati said...
get well soon!=)
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Kak.. ^_^.v..

Delete
Blogger Red Cherry and Avocado said...
 
Hello Aki,ko sakit kaitu. Erei bah,get well soon kio..
Monday, October 17, 2011

Aki : Macam tu laitu.. he he he.. OK ba kalau kau..

Delete
Blogger Aemy Shamy said...
 
patut la sunyi semacam....huhu..poor you...makan ubat k, jaga kesihatan pasni..get well soon!!!
btw, sorry to say aki, buku One Day tu ada kwn sy mau pinjam, baru sy ingat dia ada ckp mau pnjam after i finished read..so after dia bca, baru sy kirim sma ko k..or bulan 12 sy kasi ko..is that okay aki??
i'm sorry..
get well soon!
Monday, October 17, 2011

Aki : Thanks Sis Aemy.. No worry.. Bulan 12 la senang.. Trus maybe,si Aki boleh kasi balik sama ko before si Aki balik KL tu.. ha ha ha.. ^_^.v.. Berapa mukasurat??

Delete
Blogger lilies.john said...
 
thanks GOd ko masi hidup klu inda x jadi la cute blogger gathering kamu tu.. he he
Monday, October 17, 2011

Aki : Tuhan belum sayang saya sangat.. Sebab tu dia nda ambil saya.. ha ha ha.. Dia mau saya kasi langsai tu Cute Blogger Gathering juga.. So,ko jangan nda datang oh.. :-p

Delete
Blogger saveqmm said...
 
Ala jadi sihat sudah aki~~~hehehe..jaga itu kesihatan nanti sumandak risau ..hahahah
Tuesday, October 18, 2011

Aki : Jangan ko susah Bosku.. Paling dijaga sudah ni.. ha ha ha.. 


Anyway,thanks semuanya ok?? Korang semua memang kawan yang baik.. Biarpun tak kenal,tak cinta,tak pernah jumpa.. Tapi tetap yang terbaik.. Ha ha ha.. By the way,sudah baca post Oyen yang ini :

http://oyenisme.blogspot.com/2011/10/tanda-lelaki-tiada-duit.html

Ok,sebenarnya,fokus utama ataupun watak utama dalam pengolahan Mr. Oyen di sana adalah si Aki.. So,nanti si Aki akan explain pasal tu pula OK?? ^_^.v.. ha ha ha..

Aki : I Lob U ol mai pren!! ^_^.v..

Related Post



7 hacking script:

beaty said...

rajin ko jawab kan aki,..bah jangan lagi blog tu,,,ko rihat la kio,,,okey,,,take care ah..jangan jajal2 sana

DoRa Priscilla said...

That is what friends are for bah Aki, we support each other ^^ bah bawa2 la rehat tu arr..

Wen Elizabeth said...

kesian..heheh..tu jak aku mampu ckp ni aki..hahhahahahaha.. sa pn sibuk bbrpa hr ni.. dgn presentation n ujian nopo..tp next week km cuti..yeyeye

Aemy Shamy said...

glad to hear that u're okay ^^
sy pun bakal2 hiatus juga ni..assignment makin banyak & midterm exam da dekat..huhu...
tu muka surat...emmm lupa sda...mcm 400+ la..ala ckit ja ba tu..hehehe ^^

Gunaqz said...

KO sihat sudah dii Aki? Makan ubat rajin-rajin kio gaman. Hehe

XO

Yvonne Iman Felicianus said...

Anduk..bha cepat2 kau sihat ah AKI...rajin2 p klinik bha jgn malas2..

Armstrong said...

Ba geng... cepat-cepat la ko sembuh fully. Banyak urang mo cari ko tu.

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..