Monday, December 12, 2011

Cute Blogger Gathering : A Week Notification

OK,since Beaty sudah tanya si Aki about the gathering latest info, here you go, the A Week Notification.. ^_^.v.. Terbaik.. Ok,sebelum tu,soalan bonus.. Ada berapa hari lagi para cuterians?? ^_^.v..

It's really get me excited waiting for the time to come, so the update for this pun tunggang tebalik.. ^_^.v. But yeah.. Here it is..



OK, I've been contacting Aemy regarding our place of gathering at Tanjung Aru by Facebook and she say, the place gonna be Tanjung Aru A.. The Hell,I don't really know that A,B or anything.. but since I can imagine the Tanjung Aru Beach, I assume that it would be easy to find as Aemy say,they got a lot of Space there.. ^_^.v..

So, I assume Aemy and Ifo will be there early than anybody, and put up a Manila Kad yang ada tulis CGB Besar2, sebagai tanda di mana2 dekat tu tempat because, it's weekend and since we are together-gather di sebelah petang, we are to expect sudah banyak orang sana.. ^_^.v.. Trust me..

So,the Food,since itu jawatankuasa saya ( Nowriz, Dora, Beaty and El ) tida kontek and dengar apa-apa, dengan ini, saya merasakan yang kita akan collect duit on scene, and para AJK Makanan tu akan pegi beli la.. ^_^.v.. Itu pada perasaan saya la.. :-p.. Segala aktiviti harus dimulai dengan makan.. eh, ya ka?? :-p

And aktiviti pula, Chegu Carol akan urus, so no problem with that.. She got a lot of things in her hand, so let us wait the surprise.. ^_^.v.. Warning : No one excluded in any of the activities.. And yeah, since si Arms telah menjadi emcee untuk dinner company dia, saya serahkan 'pancaragam si Nowriz' untuk ucapan penganjur.. Ha ha ha..

And kepada mereka yang mungkin join si Aki and Arms untuk sponsor Mineral Water sepanjang kita di sana nanti, terima kasih diucapkan.. (Actually belum ada yang cakap mau sponsor,tapi bila si Aki cakap begini,mesti ada sudah yang sponsor tu kan?? Ha ha ha)

OK, oleh sebab sudah bulan December, so we cannot really expect the weather wether it will be on our side or not, so sediakan payung sebelum hujan.. Maksudnya,kalau hujan,automatically kita akan change place and I have to confirmed this out to everybody.. Di mana paling bagus mau layan gathering kalau hujan?? Ada mana2 kompleks tempat lepak ka macam dewan2 gitu.. Ha ha ha.. But still,we meet up di Tanjung Aru dulu la ah?? ^_^.v.. Err, semoga Cuaca berkerjasama dengan kita.. ^_^.v..

And I need everybody to give your contact number to Armstrong.. Pakai FB ka,pakai email ka.. Terpulang.. Becoz, Arms is the one yang akan contact setiap orang, mungkin mau tau di mana, hidup lagi ka tida, ada sponsor apa-apa ka and yang paling penting Arms akan kontek kamurang untuk bagitau the exact place kita gathering.. So in case any change happen pun, saya akun ja kalau si Arms ada nombor semua orang..

Wah,pasal exchange gift tu pula, kita ada Miss Wency.. eh salah.. Mrs Willey untuk menguruskan semua itu.. Saya lupa dia baru kawin.. :-p..  Mr. Arms in da house.. Dia akan urus bab-bab exchange gift, and seperti yang dipersetujui, sila bawa hadiah yang bernilai RM30 +- sebanyak 1 biji,tanpa sebarang tanda bahawa hadiah itu adalah daripada anda.. ^_^.v.. Ha ha ha.. And siapa yang mau sediakan gift kecil2.. Untuk cenderahati kepada semua blogger,itu dialu-alukan.. Pandai2 la.. ^_^.v..
but si Aki baru difahamkan yang si Wency mungkin tidak dapat bersama dengan kita,so,secara automatiknya, si Aki yang urus.. and akan tolak tu kerja dengan siapa2 sana nanti.. ha ha ha..

And semua Cuterians, bersedia untuk bertugas bila-bila masa sebab mungkin AJK Baru akan diwujudkan bila-bila masa sepanjang aktiviti kita, jadi pandai-pandai la Act on Scene.. si Aki pasti, semua pakar tu kalau bab-bab AJK Terjun kan??

And AJK, We need to gather there early than anybody.. ^_^.v.. And I really hope if you all can make it half a hour (Japanese Style) before 2.34pm.. Mungkin apa-apa kita perlu bincang last minute masa tu ka.. So,hopefully, muka kamu la si Aki nampak dulu ah.. (gaya guru besar)..

Ok, ni kali telampau panjang pula dia punya notification.. Tapi,apa-apapun, for sure we will have our time there and have fun!! It's this weekend!!

Untuk info, sila rujuk Event Official Page :  http://www.facebook.com/event.php?eid=273792892641758


Aki : I'm coming Home,smelling the Christmas Candle.. ^_^.v..


Related Post



15 hacking script:

DoRa Priscilla said...

Wency bukan nda p ka?

Aki said...

oh,saya nda tau pula Dora.. ha ha ha..

Mixhedryanson said...

Have a nice gathering..

nowriz said...

aki.. ada aturcara majlis ka? :p

beaty said...

bah..erm okey juga,,,tu exchage gift tu mcm mana? confirm ka?

Aki said...

Mix : Thanks..

Nowriz : Ada,ko print nanti ah.. :-p..

Beaty : Exchange gift,yeah.. confirm.. :-p

Armstrong said...

Aki, sia tulung ko tu exchange gift la. And sia akan datang awal, I try to be the first on scene la wakakaa.

And ya people, I need all your numbers. Semua a. LOL.

misya mialen said...

ok, saya datang nnt d tanjung aru sm tu my sayang;D. oh, sy belum beli gift, nnt la saya beli ah aki.;D. eh, harap2 sy rajin utk bw dadih utk kamu. aki nnt tlg kasi confirm berapa ramai yg pergi ah;D. klu sy dpt dtg awal dr kb, adalah tu sy paling awal sana ki.;D

DoRa Priscilla said...

Orait bos! :D

Aemy Shamy said...

aritu sy silap cakap..i said beach 1 right? no, bukan beach 1..sama ada beach 2 atau 3, sana yg tempat picnic..nnt ifo akan announce di FB page pasal tu tempat...wait & see :)

Blackswan said...

Alamak! I only understand at most half of it. Nevermind, as long as u'd fun, my dear!

meisnani said...

hey Aki.. semoga happy2 ye mase gathering tu... =)

Wyne @ Mouren Mauve said...

Matai lah. Sa belum bili prezen ni. Kasi tapau saja tu kucing sa dalam kutak, kasi exchange gift hehe!

Diana Diane Teo said...

Saya pun mau join satu kali klu ada permainan tapi too bad, I will having a minor operation soon. I not sure yet can attend or not. Exam semalam pun saya tak pergi sebab high fever, flu and sorethroat pasal infection.

kay masingan said...

bah, kamu bagus2 gathering kio..mcm saya x dapat join ni..huhuhuhu

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..