Monday, June 13, 2011

Kini Aku Bebas Sementara


YAHOO!!!!!






Ehem2.. Bukan yahoo.com ah.. ^_^.v.. c Aki happy ni hari.. (yeeehhaaa.. happy tahap gaban ni tau..) Hahaha.. Yalah.. Setelah siang malam c Aki berkerja... (siang malam la konon.. Padahal blogging ja kerja) Hahaha.. ^_^.v.. Cuba kamu bayangkan,c Aki bertungkus lumus berhadapan dengan benda2 seperti ini setiap hari.......


Aha... pening kan?? Sikit lagi mo sot ni kepala c Aki ni.. ^_^.v.. (bukan ko mimang sudah sot ka Aki??) Hahaha.. Pening kepala siapkan Construction Drawing.. hahaha.. Bayangkan ada 42 keping drawing.. Satu hari siap 1.. kadang2 mo 2-3 hari siap 1 drawing tu..  Jadi.. Lepas ni,c Aki mo rehat skijap.....


Tidur.. (aik,bukan memang habit ko ka tu tidur hari2 di opis AKi??)


Vacation... (aik,iyakan.. Lamaaaaaaaaaa sudah c Aki tia pigi Vacation tau..)


Dan yang pastinya,c Aki mau..........................................


Becinta sama c Sumandak.. (sambil nyanyi lagu When I need You- Rod Stewart) Maklumla,dia tengah cuti2 tu sekarang.. Pasni,dia mau pigi Penang pula.. Dekat Tapi Jauh.. Hm....... Tidak apa la.. Rezeki dia kan.. c Aki juga yang berabis suruh dia pigi sana... Hehehe.. (teruknya perangai ko ni Aki.. apakah men paksa2)..  Oh,tidak,c Aki mana da paksa.. Main psiko ja.. Tau2 ja la c Aki.. suka main psiko..

Dan barulah blogging,edit gambar,tengok movie,main game lepas ni........... ^_^.v..


Ok.. Kasi can dulu c Aki rehat2 kijap ah.. Yang minta buat header tu,palan2 kamurang.. relax ja.. ^_^.v..





Aki : Kini sedar tidur itu amat berguna.. Tapi tidak melebihi makan.. Hahaha..



by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

Azeanthy Paiman said...

waa...thniah aki..siap juga keja ko aa...

hehe..

Aki said...

ya,bulih c Aki relax2 sikit skrg,sambil buat header baru kawan2 di Opis.. Hehehe...

Azeanthy Paiman said...

waaa....bisnes ka aki??...bagus la tu..tmbh pndpatan jg tu..hehe.

Aki said...

oh nda,setakat ni belum bisnes lagi..sa buat gitu2 ja dulu.. ^_^.v.. Hehehe..

beaty said...

C & S bh drawing ko buat ni kan..bh bukan hak cipta terpelihara ka ni drawing..bah ko kasi tayang2 kan

Aki said...

Beaty,c Aki buat Structure ja di opis.. Hehehe.. Cawangan Pakar,dia kasi pisah2 ni.. Hm,pasal hak cipta la c Aki pakai gambar yang urang sudah share d google.. Hehehe.. ^_^.v..

Amiirah-Cassan said...

ui ui , apa maksud ko sumandak ko pigi penang ? dia mo quit matric ??

Aki said...

Ya Miira.. dia pigi Penang,quit matrix.. Hehehe.. ^_^.v.. Dia p melancong sana..

zureen said...

punya saya paninggg akiii~

Aki said...

KO bayangkan c Aki jumpa ni ari2 Cikgu Jue.. Hahaha..
Pening kan?? Tapi sekurangnya,kami nda perlu jumpa orang.. Hahaha..

zureen said...

sanggup lagi saya jumpa orang oo.. hahaha

Aki said...

c Aki sanggup depan komputer dari jumpa orang.. c Aki tia suka pakai semat2.. Hahaha...

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..