Thursday, August 18, 2011

Diorang semua sama sahaja..

Berikut merupakan perbualan di antara :

Elang
Aki





--------------------------------------








Satu ketika dahulu.........

Elang : Aki,tengok gambar girlfriend kau..

Aki : Buat apa juga kau nak tengok? Lagipun bukan ada untung pun saya dapat..

Elang : Saya mau tengok lawa atau tidak saja bah..

Aki : Nah,puas hati!!! Lawa kan??   (mengeluarkan sesuatu dari dompet)












Elang : Ai,macam ni saja girlfriend kau?? Biasa saja ni,kau tengok gambar girlfriend saya pula.. (mengeluarkan poster dari dalam beg)


















Aki : Jadi,kenapa la?? Semua perempuan sama saja ba.. 

Elang : Mana ada, tengok muka pun sudah tau la..

Aki : Kalau diorang tidak pakai baju sama sekali,sama juga nampak.. Baju saja yang membezakan..


Elang : Lain juga,saiz,bentuk..


Aki : Ok,yang ini konfom saya menang.. Diorang semua memang sama saja..


Elang : Apa??


Aki : Kalau diorang berak, tahi diorang sama saja,semua BAU!!


Elang : ...........


Moral : Jangan menilai seseorang dengan rupa luaran sahaja.. ^_^.v..


Aki : Jadi,apa nak kisah sangat pasal rupa kan?? ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



15 hacking script:

Nana Eddy said...

kah kah. tu bukan perempuan ja ba~ suma pun. termasuklah haiwan~ ahahaha

Btw, kasihan riko ko jadikan dia sebagai ko. Comel sgt dia tu!!

Azeanthy Paiman said...

haha..so funny la aki!hahaha.....

tp betul juga,semua pun sama saja kn..buat pa la mau kc beza2..tiap2 org ada klbihan tsendri yg wat kita suka dgn durg kn.hehe.....

thumbs up to u aki...mesti c sumandak happy ni baca ni..he..

♡ a-Me ♡ said...

Ya.. btul2 sa skong ni aki.. Hihihi.. {senyum2 sndri lepas baca post si aku}...

Armstrong said...

GF ko sangat lucky for having a really nice BF like you... mesti dia senyum lebar time tinguk ni entry kan ;D

Tapi dia nda marah ka ko cakap semua perempuan sama ja? :P jk

I know what's your point juga la. Kalo cantik nda penting ba kan, yang penting hati ba. uisheh...

v said...

saya setuju! sungguh benar. judge not.

Dida LiciouS ♥ said...

Tapi...kenapa si riko di situ?
ooohhh my...no..no..no...

SIRONAIDURA said...

so so so true !
betul tu aki, byk llaki skg tingu luaran sja..klu x cntik knun x mau tingu...padahal sma ja..blm tentu yg cntik tu bgs, manatau di dlm dia ada panau jg..oppss..haha...

nowriz said...

makcik setuju!!!

sy penah kena juga ni..

terkena oleh kazen sy..

silaka ikan masin dia tu..

masa tu sy berabis puji2 suara si CT nurhaliza & banding2kan sama si misha omar...

last2.. bulih2 dia bilang.. 'ah! kalau dorang birak sama seja bau tahi dia tu'

duss!

terus sy tia tegur dia.. hahah

virgo19 said...

hahahaha btul3...berak pun sma jua bau nada sepa yg berak wangi...aku pun slalu kna bgni geng tp bkn ppuan la tp lelaki...besala bf tua kn sume pun mau kc banding2 knn...cis...

btw.....aku suka gmbr c riko geng...nti aku copet kc msuk d blog ku blh ka??? KKIIUUTT dia oooooooooooo.....ya ampun....bln dpn b4 msuk u mau beli la 1...

~KLaRaPaRiS~ said...

Everyone is beautiful/handsome in his or her way!

beaty said...

c riko juga hensome bh..heheh

yeah aki ko mau tau lawa ka inda ka bukan ukuran bh..misti hati yang mau ditingu bah..lawa pun kalau tidak lawa hati dia..buat pa? kan?

heheh.kalau sapa dapt gf/bf yang lawa tu satu kelebihan la kan..heheh

kay masingan said...

lawa kan inda bukan ukuran...yang penting hati tu..ikhlas or inda...

Aemy Shamy said...

hehe..betul2, wlupun agak menjijikkan part taik tu, tp mmg sgt2 betul..hahaha...cantik ka x cantik ka, kita ttap manusia yg lemah & sntiasa buat silap.. ^^

lilies.john said...

hahaha.. btl tu aki...
rupa hensom/santik pun kalau suda mati kena kubur sama juga jadi tengkorak.. haha

Beatrice Bianus said...

kita bukan hidup bersama dengan rupanya seumur hidup tetapi peribadinya :)....am i right aki?

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..