Tuesday, August 16, 2011

Hari ini hari awet muda..

Sejurus selepas melancarkan  Segmen : Saya seorang superman semalam,dengan tidak disangka-sangka,sambutan yang diberikan oleh Ahli-Ahli Karut sangatlah men'teruja'kan..

Ya,sepanjang hari ini,berdasarkan entri si Aki yang INI, si Aki terasa muda 10 tahun.. eh,salah,itu akan menjadikan si Aki berumur 13 tahun.. Nanti tak boleh masuk panggung wayang 18SXG.. Ok lah,Muda 5 tahun..

Ya,terdapat Superman/Superwoman (kebanyakkan superwoman) yang hebat-hebat.. Kalau tak percaya,boleh tengok dalam list di bawah ni.. ^_^.v..
(nasihat : jangan klik jika anda kurus)


Mereka Superman/Superwoman Terhebat!! <-klik sini..

Yeah.. Sehingga kini,masih terdapat penyertaan baru.. Dan si Aki masih membuka ruang untuk mereka yang masih ingin menyertai,kerana si Aki ingin terus awet muda.. ^_^.v.. Mungkin akan ditutup sekitar Khamis ini.. So,mari ramai-ramai kita awet muda..

Oh,ya,rahsia awet muda itu sebenarnya dapat dari sini
(juga nasihat : Jangan klik jika anda kurus)

Rahsia Awet Muda  dan Muka Berseri-seri

Awet Muda

Apa-apa pun,terima kasih diucapkan atas penyertaan ahli-ahli karut yang memang superman dan superwoman sekalian.. Sesungguhnya,hajat si Aki untuk bersama-sama awet muda dengan ahli-ahli karut sekalian BERJAYA!!..

Apa kata,giliran Ahli-Ahli karut pula buat segmen.. Selain daripada berkenalan sesama blogger,boleh kita menghiburkan diri kan?? ^_^.v.. yang pasti,si Aki akan support!! ^_^.v..




Aki : Trafik luar biasa hari ini,bagaimana dengan ahli karut? Pasti ada perubahan kan?? ^_^.v..

by ©eXYanne Collection

Related Post



6 hacking script:

Yen said...

aki! i'm the 1st commentator..yes!! haha.slalu telepas ni.

misya mialen said...

naaa alangkah! klu mcm tu, aki kena bt segmen lagi la;D ehem.aku pun awet muda apa.;D

echaRierie said...

haha..syokla pndai bwt segmen kan si Aki..siuk lg tue..hehe :)

btw..bha sa awet muda jgk..umur 10 thn skrg ni..wakakakaka..

waaaa..trafic jam ka Aki..mesti meningkat ni klw begini..haha.. :)

Fadzmie Mohamad said...

Haha. Aiya ging, saya macam malu-malu bah mau join ko punya segmen ni, sebab saya tida pandai mau describe diri saya sendiri. Kalau interview ni kan, memang awal-awal lagi fail sudah saya oh. Haha.

Aemy Shamy said...

sy pun masih menunggu ni penyertaan baru yg lain..best oh baca...hehehehe...congrats Aki sbb dpt sambutan hangat :p
eh mana Wency punya GA ko ni..??? :p hahaha..

nowriz said...

aki! sy suka tu segmen.. lucu.. memang sepanjang ari sy senyum2 ja kalau ingat2 tu entri ba.. hahaha

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..