Monday, August 1, 2011

Header Lagi

Hi semua.. ^_^.v..
Terlebih dahulu Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada rakan2 Muslim yang berpuasa.. Semoga Full la puasa korang tahun ni.. ^_^.v.. Tuhan memberkati anda semua..

Yang tidak puasa macam c Aki,lepas update blog,mari kita minum pagi!! ^_^.v.. c Aki belanja,pakai duit masing-masing di kafe yang berdekatan dengan anda!!

Ok,sepanjang minggu lalu,ada 2 blogger tersohor yang meminta bantuan si Aki untuk menghiasi blog mereka dengan header!! ^_^.v.. Ya,rasanya,ramai yang kenal blogger-blogger ini,kerana mereka memang di antara orang yang agak terkenal,di kalangan rakan-rakan blogger si Aki..


Hm,rasanya,kalau c Aki tunjuk header ni saja pun,mesti ramai yang sudah tau kan?? ^_^.v.. Tida perlu pun c Aki bagi caption,semua dapat teka.. ^_^.v..

Ok,begini rupa header penghias blog diorang..

http://elihjapahar.blogspot.com/

http://bungasepet.blogspot.com/

Ok,kepada sesiapa yang belum mengenali blogger tersohor ini,silakan melawa di page mereka,pasti ada kunjungan balas punya.. ^_^.v..

Untuk design c Aki yang lain,sila klik sini ---> DESIGN

Aki : Siapa lagi mau minta buat header?? ^_^.v.. Angkat telinga..


by ©eXYanne Collection

Related Post



13 hacking script:

Elih Japahar said...

Perggh! c aki mmg terbaikkk..tq promote, & selamat berpuasa :)

Aki said...

ya Elih,selamat berpuasa juga.. ^_^.v.. Hahaha..

kay masingan said...

smart o tu header....:)

Azeanthy Paiman said...

waaa..hebat c aki..ajar sy bah aki..=)

a-Me said...

wah.. nice oh ko pny design2 header AKI.. Smart & menarik. :)

misya mialen said...

eh, ada ba pula ni header aku yg dibuat oleh ci aki.;D tq very much sekali lagi ki. i like bnyk;D

dihadiha said...

sy LIKE design kamu Rex ;)

Aki said...

kay : Tengkiu

Aki said...

Kak Yan : Kalau ko ada photoshop,bila2 ba.. Hehehe.. c Ety slalu tu minta tunjuk sama saya.. ^_^.v..

Aki said...

a-Me : Hehehe.. Tengkiu,simple2 ja..

Aki said...

kak Misya : Saya yang patut ucap terima kasih, Kakak sudi minta tolong saya.. ^_^.v..

Aki said...

DihaDiha : Terima Kasih DihaDiha.. ^_^.v..

nunui Joe said...

Berbakat! ^^

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..