Wednesday, August 17, 2011

Oh,sangat memalukan..

Kejadian tengahari semalam...

Akak : Ben,tak keluar ke?

Ben : Tak la Kak.. Duduk rehat kat opis ni je..


Akak : Oh,main internet ke?? Atau berblogger,eh,berblogging..


Ben : Aah,saya tengah membace blog orang.. Best.. Saye suke..

Akak : Ye ke.. ni sorang lagi ni, AKI Karut,aktif gile blogging.. email akak asyik penuh nama die je..


Ben : Aah,die memang aktif Kak..


Akak : Rajin die update ea.. Kadang-kadang tu,kalau akak takde keje,akak bace la blog si Aki tu.. Hehe.. Kadang-kadang tu,untuk buang boring,tengok benda-benda mengarut la..

Aki (yang sedang mendengar) : Oh my (dalam hati..)


OK,Akak merupakan salah seorang superior si Aki.. Engineer dalam ofis si Aki ni,and oh my,sepatutnya,hanya rakan-rakan opis yang tau tentang kewujudan blog si Aki di dalam opis ni.. Dan,baru si Aki tau,ada beberapa lagi engineer yang mengetahui tentang kewujudan Zon si AKI Karut ni..

Malunya.. Bukan apa,sebab ya lah,di opis lain perangai,lepas tu,di dunia blogging,baru keluar si Aki yang sebenar.. Macam mana ni?? Hahaha.. Terus saja muka si Aki begini..

bayangkan gaya macam ni,tapi botak dan tegap.. haha..
Nasib baiklah si Aki bukan jenis yang suka cerita hal ofis kan?? Bukan jenis orang yang mengumpat sini-sana kan?? Nasib baik la si Aki bukan jenis yang suka kondem orang kan?? Kalau tida,konfom tutup blog.. Tiada la sudah si Aki korang.. Hehehe..

Apa-apa pun,rupanya,si Akak dapat info dari Facebook rupanya.. Tidak apa la.. si Akak sporting juga tu.. ^_^.v..




Aki : Ok,ini tidak akan mematahkan semangatku!! Yeahhh!!.

by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

tiara dryden said...

Hahaha. Aki! Ketawa sa igt klu ko bt gaya g2. Cheit. Bh,tmbh la dia baca blog ni bla dia npk ni post

Cinoi Lavigne said...

Haish sebab tu saya tidak add colleague di FB, atau me war2 kan blog saya d opis.

Bukan sebab mengumpat ka apa. Sebab mcm private life saya rasa, very diff dgn d ofis bah, which is tidak sesuai utk org ofis tahu kegiatan luar.

Just keeping the distance.

Beatrice Bianus said...

eee sy suka o klu orang yang kita tidak sangka akan membaca blog kita...skurang-kurangnya blog kita dijadikan sebagai pengisian masa lapang :)....komon aki

aiEz said...

alala,gaya malu tersipu malu..hehe..best ada pembaca setia...;)

nowriz said...

nah.. kantoi sudah.. hihihi... tapi tia apa.. nasib si kakak tu sporting aa.. release tension ba.. baca la blog.. kan! 3x ;)

echaRierie said...

hahahaha..kantoi !
tp ndapala..ndada jgk entri psl opis bha..hahaha..

bha..popular sdh dia di opis..hehe

Mixhedryanson said...

hampir kantoi.. hahaha :P

Fadzmie Mohamad said...

Uinah, bagus la bah tu (kalau betul la diorang sporting juga). Kira diorang ni boleh jadi antara penambah semangat baru untuk berblogging. Manatau diorang sendiri pun terus mau buat blog sebab terpengaruh sama blog ko. Haha.

dihadiha said...

itulah
masa mula2 habis intern terkejut bila tgk en izwan follow blog
malu sgt sama mcm si aki waktu ini

kak seri ke aki? ;)

beaty said...

jaga ko aki...nanti mau kena tapis2 sikt tu pos..anw, selagi tidak memudaratkan kesihatan diri n orang lain..just be yourself bh..heheh

fazrulnoor said...

kau satu opis dengan ben ashari ka?
uinaaaaa....

Pink Diva™ said...

Akak bayangkan gaya si Aki macam di photo tue,.,,Terbayang seorang lelaki botak yang cumil plak.. ko kah tue Aki? hikhikhik!!

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..