Thursday, August 4, 2011

Respon Mereka Terhadap Yang Ini adalah....

Apakah anda mengetahui asal usul handphone anda? Ok,sebelum membaca post ini anda dipersilakan memeriksa asal-usul buatan handphone anda!! Sila baca di SINI

Ok,hari ini si Aki ingin berkongsi mengenai Karutan yang menerima respon daripada ahli-ahli karut semenjak blog ini diwujudkan.. ^_^.v.. Maklumlah,blog ini merupakan blog yang masih baru,jadi respon ahli-ahli karut pun masih agak rendah lagi.. Mungkin berbeza dengan blog-blog anda yang menerima karutan yang sangat tinggi setiap hari bukan??

Ok,mari kita lihat....


1. Bagi Lelaki,Ianya Sensitif (62 komen) - AKI!!! I need U!!...Ah,rasanya,begitu lah kata2 Melody semalam kepada c Aki.(mesti kamurang masis ingat lagi pasal cerita c Melody ni kan??) Wah,c Aki rasa bangga bila ada beberapa orang yang mampu berkongsi kisah kasih mereka dengan c Aki.. Bukan berbangga kerana apa,cuma berbangga kerana dapat......... [baca lagi]



2. Mereka Suka ini,Anda Bagaimana?? (36 komen) - Hai hai hai.. Hm,sori to all,c Aki menghilang beberapa hari atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan.. Hehe.. Dan sebab2 itu,biarlah rahsia OK?? Hm,ok,hari ini,c Aki tak mau cakap banyak la.. (mana bulih ko nda cakap banyak,ko kan kaki karut..) Hm,post untuk pagi ni,mula dengan yang simple2 dulu.. Haha.. Cerita mengenai...... [baca lagi]


3. Dating... Haha (35 komen) - [Gambar]


4. Saya Buta atau Tak Sengaja (34 komen) - Morning Kaki Karut!! ^_^.v.. Ok,Mulakan Hari Anda dengan Senyum Sementara!! Siapa yang tidak tau apa itu senyum sementara,klik SINI!! OK,dah senyum?? Meh,Aki nak cerita sikit sesuatu yang terjadi pagi tadi.. [baca lagi]


5. Dia Seorang Playboy,Maka.. (32 komen) - Hi kawan2.. c Aki ada sesuatu untuk dishare tengahari ni.. ^_^.v.. Ya,ini merupakan cerita kawan c Aki yang bernama Heliza (bukan nama sebenar) Hehe.. Best juga cerita dia ni,sebab,c Aki pun lebih kurang spesies lelaki camni juga dulu.. Ok,cerita bermula dengan.. [baca lagi]


Hehe.. Mereka sangat responsif.. Terima Kasih Kaki Karut sekalian!!.. Memandangkan respon kaki karut agak tinggi pada cerita-cerita seperti ini,maka,mungkin pada petang ini,ada satu Kisah Benar yang akan dikongsikan.. Apa-apapun,biarlah si Aki menyiapkan filing dulu ya.. ^_^.v.. 


Selamat Mengarut Semua!!



Aki : Hm,terasa macam kaki karut Cinta pula kan??



by ©eXYanne Collection

Related Post



9 hacking script:

kay masingan said...

selamat maju jaya aki...:) keep on blogging

nowriz said...

hihi.. terbaekk!! bah.. kasi kuar la tu kisah benar.. tia sabar uda mo baca kunu ni.. ;p

echaRierie said...

hehe..c Aki kan pakar cinta..

Yvonne Iman Felicianus said...

PALING ULUNG!! saya sayang c AKI! kau blogger paling bergaya sa penah kenal!yeah!go AKI..keep up da gud work bebeh!! sa sapot kau..

Azeanthy Paiman said...

sy suka blog c aki!!!heee...

nah gud luck aa aki,kc maju jaya lg ni blog..hehe..

a-Me said...

Aki ko la doktor cinta ni(macam tjuk lagu pla kan).. hihihi.. buli dijadikan buku panduan sdh ni..

Aemy Shamy said...

ya lah aki, boleh suda ko jd kaki karut cinta ni, kira mcm doktor love la tu kan..hehe..syabas!! ^^

beaty said...

tahniah aki,,keep it up kio...

Elih Japahar said...

wahhh! banyaknya respon...tahniah bro,kasi up lagi tu entry kau haha

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..