Tuesday, September 27, 2011

Dibuli Oleh Sunflo?? Masa Untuk Pembalasan..

Anda pengunjung setia theGunaqz?? Anda suka ke sana?? Apa?? ya,Memang menarik.. Kecuali beberapa post kebelakangan ini yang sering membuli si Aki.. Sedih si Aki dibuli si Sunflo..

Nasib baik Bos si Sunflo geng sama si Aki.. Kalau tak,gigit kuaci Sunflo.. Hehehe.. Anyway,karya dari Gunaqz untuk si Aki yang sangat menarik.. untuk 3 post kebelakangan ini,si Aki selalu 'dipuji' oleh Sunflo..

Nah,tengok bukti-buktinya..


Ya,dimulakan dengan si Sunflo membakar rambut Afro kesayangan si Aki.. T_T


Diteruskan dengan si Sunflo cuba untuk memujuk si Aki yang rambutnya telah pendek,dibakar oleh Sunflo..
*teda = tiada/no way


Dan selepas berjaya memujuk,si Sunflo sekali lagi mengedit rambut si Aki menjadi girly.. siap lipstik merah lagi.. Amboi2 Sunflo...


Namun begitu.. pembalasan untuk si Sunflo lebih kejam!!.. Dari Aki Borneo,hanya untuk anda.. Mari kita lihat,identiti sebenar Sunflo di sebalik lukisan-lukisan itu... jeng jeng jeng...

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


Nah,inilah wajah si Sunflo di dunia realiti.. Akhirnya si Aki berjaya menemui gambar si Sunflo setelah bertungkus lumus.. Hm,boleh tahan..


Dan selepas si Aki berjaya menemui gambar si Sunflo,si Aki juga berjaya menangkap gambar bersama Sunflo dan pemilik theGunaqz.. Tengok lah,si Sunflo sebenarnya sayang sama si Aki.. Jadi sekarang,si Aki curiga,apakah perbuatan menyeleweng si Aki dalam theGunaqz itu adalah perbuatan si Sunflo ataupun....
 

Cun kan gambar kami bertiga?? ^_^.v..  Jangan jeles.. He he he.. Tunggu peluang anda pula.. ^_^.v.. eh eh eh,di mana si Sunflo pegang tu??

SUNFLO!!!!!!!!!!


Aki : Best kan jadi blogger?? ^_^.v..

Related Post



17 hacking script:

v said...

hahaha astaga tragik dan nostalgik yo!

ABU said...

hahaha bongok ada patut rambut kena bakar hahahhaa

CleverMunkey ® said...

LOL! tagap jua si kawan last tu! XD

DoRa Priscilla said...

Napa sy tguk Sunflo sana mcm mr bean arr.. hahahha >.< bukan main tagap lg ko Aki n kaka Gunaqz kurus kalah sy.. haha

Michelle Sung said...

wakakakaka....this entry cheers my dawn day! ba sa mau lawat2 c sunflo la ni...hohoho~~mau sentiki sama dia haha

Gunaqz said...

Hahahahahaaha!!!!

Aduhh... masih bercantum lagi kah tali perut saya nih. Hahaha!

Punya lucu muka sebenar si Sunflo. Kah kah kah kah. Thanks so much for cheering up my day, Aki. Saya sungguh terhibur.

Sunflo: Aki, apa yang saya terpegang itu aa?

Hahahahaha!

beaty said...

abes...c sunflo pun kena buli berabis ni...lol lol...wakakakakak...si sunflo tetap cantik owh aki..he he he .

♡ a-Me ♡ said...

Hahaha.. Kasian ko Aki kna bakar Afro kesayangan.. Sa rsa kan si sunflo mo rmbut Afro ko kli tu kan.. hahaha..

bhaya oh si sunflo.. pndai jg dia pi pegang.. hahaha

Aki said...

V : Ha ha ha.. comel kan si Sunflo..

Abu : Tu lah,apakah dibakar tu rambut..

Bro Munkey : Hantam.. ko pikir.. work out hari2 tu.. Hahaha..

Dora : Tagap kan.. jan jeles.. :-).. Macam brad pitt.. ha ha ha..

Mic : Sila-sila.. jan ja ko gila sana theGunaqz ah.. :-p

Gunaqz : masih bercantum lagi?? abislah.. kiut kan si Sunflo sebenar.. Ha ha ha.. silaka ba si Sunflo pigang2..

Beaty : Comel kan?? dengan warna kuning dia.. terang betul ni..

a-me : Ha ha ha,si Sunflo mimang.. :-)

Yen said...

cis..saya tida puas ati ni pic c aki yang last..hahaha!

Idea2Talk C: said...

Punya la si Sunflo,ntah apa jantina dia..wahahaha!Kreatif,fantastik,chopstik,kolo mee...ntah apa2 lagi..

meaw said...

mai nak bakaq betoi,jeles ni,hehehehe .....


p/s:memang seronok jadi blogger,dapat ramai kawan!

Umie Artoqiemie said...

sunflo tu gatal macam aki haha

kreatifbuzz said...

Hahahaaaa...
punya lah!! salut tu palukis!! TAGAP JO!!!huahaha

Armstrong said...

Lawa la Aki... sia LIKE ni 100 clicks! Hahaa. Kesian juga ko punya rambut kena bakar kan. LOL. tapi cantik juga ba tu rambut panjangs.

Badan ko yang gambar paling last tu ba, mantap ;D

Happy Tuesday brotha.

Aemy Shamy said...

hahahahhaa!!! lucu oh! besar juga muka si sunflo kan..haha...aki, ko buat ba gambar kita ramai2 bersama si sunflo..hahaha...! hot ni gambar kamu yg last...i mean badan ko tu ba..kunun la badan ko kan :P hahaha!

Red Cherry and Avocado said...

comel lah si Sunflo..pink lagi pipi tu..

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..