Monday, September 12, 2011

Senyum Pagi Itu Wajib..

Tahukah anda,senyum pagi itu membantu anda untuk hidup lebih lama??


si Aki pun tak tau,tapi,kalaupun ianya bukan fakta yang betul, apa salahnya jika kita senyum pagi kan?? Betul atau tidak??  c Kay selalu tu melawan cakap si Aki.. Bagus ko senyum Kay.. Hahaha..

Beaty, Arms, Echaa, Aemy,Nowriz, Kak Misya, Elih dan yang lain2.. Sudah senyum pagi?? Bukan rugi pun, bangun pagi,senyum.. Datang opis senyum.. Jangan saja baca entri si Aki,senyum sorang-sorang.. nanti orang sangka..........
Mungkin ada yang memulakan hari mereka di dalam tandas,memerut.. Pun masih boleh senyum,cuma senyum yang agak sinis la.. Atau mungkin memulakan hari mereka dengan main game DIABLO II,macam si Aki,pun masi boleh senyum.. Atau ada mungkin yang menaip entri blog?? OK,sila senyum juga.. ^_^.v..

Hari ini,banyak rakan-rakan yang sudah kembali ke opis.. Tapi,bahang Raya masih terasa.. Maklumlah,beraya sebulan wei.. :-p.. Abu,Fadzmie,Mocik Meaw,Kak Fee masih mud raya 100% lagi kot.. Sama macam si Nunui... Hahaha..

Apa-apapun,senyum di pagi Isnin,menjamin anda kerja atau study anda menjadi cemerlang sepanjang minggu ini.. Jadi,mari kita perhatikan gambar senyum ini.. ^_^.v.. Arms jangan lupa Kitteh Monday ya.. ^_^.v..













Aki : Anjing pun senyum,manusia lagilah.. Hahaha..

by ©eXYanne Collection

Related Post



12 hacking script:

kay masingan said...

senyum bah aki...ko kan..bila masa sia melawan cakap ko..ko tu yang selalu melawan....p ko menyanyi dulu ..hehehehehehehhe

fazrulnoor said...

kalau bole kau jgn senyum..plizzz

beaty said...

senyum suda sa ni aki tapi mcm ari ni kan banyak betul karaja sa ni..deii...awal pagi suda moody ni...

Dida mumin♥ said...

Akidal..saya pun singgah dan senyum ni.... :)

nowriz said...

sy punya sanyum dari semalam tia surut2 lagi ni.. sebab kena spend ber-karoks, tinguk conan & mamam sadap semalam.. punya bahagia!

senyum lah untuk kesejahteraan hidup kita.. tia bayar pun.. f.o.c.. :D

♡ a-Me ♡ said...

bah.. senyum.. kikiki.. Aki kasi nyanyi 1 lagu dlu.. tu lagu senyum... Happy Monday.. :p

Merryn said...

awww.. this post made my day Aki! I'm smiling now :D

Just said...

arms with his kittie monday.. so ko aki with your doggy monday laini... SMILEEEE.. :)

Elih Japahar said...

Sa sudah senyum bah Aki haha :D memang ko nakal

Cinoi Lavigne said...

Bukan pagi jak. Ptang siang malam mesti mau senyum. Time tidur pun

meaw said...

everytime mocik kau senyum bahhh,hahaha!ndak senyum ndak manis,haa gitu!hehehe :P



p/s: errr! baru satu entri pasal raya,huhu *napok beno nipu,hahahaha*

Aemy Shamy said...

hehe...mmg tiap pagi sy senyum..smpai la ke malam klu mau tidur..ntah2 time tidur pun sy senyum..hebat kan? :p ko mau tau apa yg buat sy senyum..? sbb sy selalu teringat kawan2 d blog, termasuk si Aki..hehe..senyum seindah suria! ^^

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..