Sunday, September 11, 2011

Manicure??

Who says a Man can't do Manicure?? opkos la bukan di kuku si Aki.. Malam hari Khamis hari tu,sebelum si Sumandak balik ke Penang Pagi Jumaat,si Aki projek kuku kaki si Sumandak.. Hahaha..

Kuku tangan si Sumandak tidak boleh polish sebab requirement untuk kolej dia,tapi kuku kaki,no hal.. Hahaha..

Chegu Carol tu yang paling hebat bab-bab Nail Polish.. Kan Chegu Carol?? Hehehe..
Apapun,ini baru percubaan.. :-p..

Mau tengok gambar kuku si Sumandak yang si Aki pandai2 design??.. Nah...


 Eh,last2 ada juga untuk tangan.. Hahaha.. Anyway,ini saja untuk test.. ^_^.v.. Ok,siapa mau...................bagi idea lagi?? Hahaha..


Aki : Hm,mau training lagi..

by ©eXYanne Collection

Related Post



15 hacking script:

~KLaRaPaRiS~ said...

pandai lg ko Aki.. haha.. sy pandai yg 1 color jak.. tu pun susa jg sdri cat =P.. sy suka yg di kaki pnya.. yg di tangan nda brapa nmpk design da..

Elih Japahar said...

buli tahan ko ni Aki..cat dinding pandai kah? haha...

chegu carol said...

Salute lah Aki! Ni barang, mesti mau ada minat baru dapat buat ni. Ko suruh lah lelaki lain...biar macamana pandai dia lukis tapi kalau teda minat mo buat ni barang, tida lah dia mau buat ni mani/pedi ni....

The pedi is nice. Yg mani tu sia suka yg di ibu jari & jari hantu...

good job aki...bertuah si sumandak!

beaty said...

aki buat tuk sia eh aki..he he he..buli kaitu aki....lawa bh aki..sai suka ni..

lucky oh c sumandak kena mani

meaw said...

walamakkkkk! romantik gitu,hehehe :D

comei aki

dyanareds said...

mcmna lukis2 tu.aku pandai sapu 1 warna ja..sweet ohh c aki

OrangeFay said...

Punya untung sumandak ko Aki..klau BF sy, dia bukan tulung buat, dia tulung kasi rosak mani/pedi sy ada lah...hahahahaa...dia patut berguru nie sama ko oww Aki...adeii...

Merryn said...

oooooooooooh.. CANTHEK!!!

Pink Diva™ said...

teringat zaman kolej sia dulu..mang gila manicure and design my finger and toe nails..

Sekarang ndak sudah..hehe

Aemy Shamy said...

cantik!! mmg berbakat la ko ni Aki. bleh sudah buat bisnes..oops, mana boleh kasi manicure other girls' nails kan..hehe..ada ka lelaki yg pakai manicure? :p

kay masingan said...

aki bisuk sia hantar kaki saya p opis ko ah..kasi manicure..hahahah

misya mialen said...

comel btul jak aku nmpk tu kaki sumandak ki...berbakat ba ko ni.blh buka kadai.hihi

Gunaqz said...

Hats off!

*masih kagum lagi...*

Diana Diane Teo said...

Cantek!!! Tak sangka2 si Aki pandai bab2 kuku nie. Hehehe ^_^

Nana Eddy said...

Weh!! ko buat tu? cantiknya! Sa sapu yang satu kaler tu ja pun, mmg comot habis. Sudahnya, give up dan tak letak lagi. Next time sa ada dinner ka function ke apa, sa cari ko la aki! ahahahaahah~

Sharing is FUN!

[ HOT!! ] This Week Top Rambling..